reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Iskierko hah poczekam na ciebie:)
mowie Alexowi " poczekaj az Oliwia sie wykluje, bedziesz mial kolezanke":-D

Thehague, wierze Ci bo ta burza hormmonów to straszna jest...:wściekła/y: :-) w ciagu sekundy mi sie wszystko zmienia, placze, jecze, smieje sie wszystko na raz:confused: A co do sasiadki to lepiej nie bo w 20 tyg. ciazy jest jeszcze by kobita padla ze srtachu :happy: do tego taka niesmiala:)

Kuje mnie tak tam na dole jak by mi ktos szpilke co jakis czas wbijal;/

Mgd ale pokazne owieczki:) takie slodkie:)

reklama
Ja mam Kubusie Puchatki, Tygryski i Prosiaczki :-D Naklejki takie, na bazarze kupilam :tak:
IMAG0308.jpg

AYNI dziecko mnie inspiruje :D
To nie malowane a wycinane ;)
Zostaly mi papiery z tego scrapowego albumu co robilam, wycielam,dalam sznureczki i przykleilam :D

MADZIA dziekuje :*

BERNADETKO oj ja cos czuje ze Cie niedlugo chwyci ;)
Kurde,jeszcze Ty i ISKIERKA i kolej na druga ture....aaaaaaa.
Wam tez tak czas zapitala??

bernadetkka to sasiadka mam rozumiec ze odgapila od Ciebie z ta ciaza? :-D krzycz na nia krzycz, niech wie co ja potem czeka hahah, zartuje oczywiscie :rofl2: sasiadka tez Polka? Czy Holenderka?

Widzę dziewczyny że macie niezłą wenę twórczą, moja ostatnimi czasy gdzieś się podziała;/ Ale fajnie jak tak przyozdobione, od razu cieplej się robi. Chyba też będę musiała nad czymś pomyśleć bo na razie pokoiku nie urządzamy tylko kącik u nas w sypialni, i mam jedną ścianę ciemno szarą a drugą białą więc może moje maleństwo tym łamaniem kolorów się zainteresuje. Hmm... mam jeszcze czas, jak łóżeczko złożymy to mnie coś może natchnie hehe

KALLIE to z nudow :D
Ja tez mam kacik dla malej w sypialni,jakos nie wyobrazam sobie zeby dziecko wyeksmitowac od razu do oddzielnego pokoju...
Za leniwa jestem :p

Ps.kiedy sie kawujemy?? Moze piatek? Ma byc ladna pogoda...YOKASTA jak Ty z czasem??

Witam dziewczynki.
Kilka dni mnie nie bylo a tu tyle tematow pouszonych.

Ja toby nie mam jeszcze spakowanej, nawet doslownie jej n ie mam, nie mam klapek, koszul,stanikow nic dla siebie............a mini kosmetyki mam:-)

Ciuszki mam i nowe i z 2 reki, ale niewiele ich, czekam az wieksza ilosc przywiezie moj maz z polski po Weonice. Roz 50 nie mam, 56 mam 3 komplety, a eszta to 62.

Kacik dla dzidzi u nas w sypialni dzis byl malowany, ale potrzebna powtorka, bo zle polkryla farba.

Imie maz wybieral , bedzie Lena

Kosmetyki ktore mam dla dzidzi to mleczko do kapieli i sucocem, a musze jeszcze kupic jakis balsamik lub oliwke. Do noska bedzie gruszka pomaranczowa z pl, mialam taka dla Weroniki i okazala sie rewelacyjna.

A tak ogolnie to mialam dzis ECHO i wszystko jest ok , mala wazy 2,5 kg, nadal mi siedzi i jesli za 2 tyg WYJDZIE NA echo ze sie nie ulozyla glowka w dol to planuja mi cc. Tak chyba ma byc.:happy:

Zycze milej nocki.papa

ps moze w koncu dzis zobie pranie bo kanalizacja mi zastrajkowala:baffled: i cala woda ze wszad sch
odzi mi mod prysznic, ochyda:baffled:, a rano ma byc hujespecjalist i to naprawic.

ok, papapa

W piątek rano mam wizyte wiec potem jak najbardziej tak:-) A ma być ponad 20st więc oby tylko nie padało
yokasta a Tobie jak pasuje? bo w sumie masz kawałek żeby dojechać

reklama
MGD a widzisz cfana bestio tak wykombinowalas. Ja przywoze tapete z Polszy a jak sie potapetuje to sie potem cos pozawiesza w pokoju , jak narazie jest kolo ratunkowe z napisem "witamy na pokladzie" oraz obrazek z misiem pluszowym co ma oczy z guzikow ;) wszzystko oczywiscie z tweede hands! Tez myslalam zeby pozawieszac filcowe literki kolorowe na sznureczku takim szarym ale w koncu tego filcu nie zamowilam :crazy: taka ze mnie pipa :/ moze z PL nawioze jakis materialow bo tez lubie tworzyc, ale nie mam doslownie nic. W szkole robilam odlewy gipsowe figur , duzo rysowalismy i malowalismy tuszem , formy silikonowe , eh mialam byc sztukatorem hahaha ;o)) wez zabawki i przyjedz do mnie, bedziemy siedziec w rozkroku na dywanie i tworzyc kwiaty z bibuly :>

ewelinka, fajnie, ze wszystko ok , imie tez ladne, Lena mi sie kiedys bardzo podobalo, ale w ostatnich czasach jakos ekstremalnie zyskalo na popularnosci , chociaz tutaj w Holandii Lene spotkalam tylko raz i byla to czeszka - Lenka.

Co do sypialni to moj znajacy sie na wszystkim maz wymyslil, ze lozeczko trzeba bedzie wstawic do sypialni bo nie bedziemy dziecka slyszec. Trzeba bedzie wypompowac wode z lozka, w kazdym materacu okolo 100 litrow jak nie wiecej , no ale herkules sie podjal wyzwania i bedzie walczyl aby przesunac lozko bardziej do sciany. Trzeba bedzie pozyczyc znow weza ogrodowego aby wode ponownie zapompowac w lozko ;d O w morde jeza, beda jaja mowie wam!

Nie chcem ale muszem juz spac... :( Dobraaaanoc owieczki beczki ;p

Do góry