reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Iskierko hah poczekam na ciebie:)
mowie Alexowi " poczekaj az Oliwia sie wykluje, bedziesz mial kolezanke":-D

Thehague, wierze Ci bo ta burza hormmonów to straszna jest...:wściekła/y: :-) w ciagu sekundy mi sie wszystko zmienia, placze, jecze, smieje sie wszystko na raz:confused: A co do sasiadki to lepiej nie bo w 20 tyg. ciazy jest jeszcze by kobita padla ze srtachu :happy: do tego taka niesmiala:)

Kuje mnie tak tam na dole jak by mi ktos szpilke co jakis czas wbijal;/

Mgd ale pokazne owieczki:) takie slodkie:)

reklama
Ja mam Kubusie Puchatki, Tygryski i Prosiaczki :-D Naklejki takie, na bazarze kupilam :tak:
IMAG0308.jpg

AYNI dziecko mnie inspiruje :D
To nie malowane a wycinane ;)
Zostaly mi papiery z tego scrapowego albumu co robilam, wycielam,dalam sznureczki i przykleilam :D

MADZIA dziekuje :*

BERNADETKO oj ja cos czuje ze Cie niedlugo chwyci ;)
Kurde,jeszcze Ty i ISKIERKA i kolej na druga ture....aaaaaaa.
Wam tez tak czas zapitala??

bernadetkka to sasiadka mam rozumiec ze odgapila od Ciebie z ta ciaza? :-D krzycz na nia krzycz, niech wie co ja potem czeka hahah, zartuje oczywiscie :rofl2: sasiadka tez Polka? Czy Holenderka?

Widzę dziewczyny że macie niezłą wenę twórczą, moja ostatnimi czasy gdzieś się podziała;/ Ale fajnie jak tak przyozdobione, od razu cieplej się robi. Chyba też będę musiała nad czymś pomyśleć bo na razie pokoiku nie urządzamy tylko kącik u nas w sypialni, i mam jedną ścianę ciemno szarą a drugą białą więc może moje maleństwo tym łamaniem kolorów się zainteresuje. Hmm... mam jeszcze czas, jak łóżeczko złożymy to mnie coś może natchnie hehe

KALLIE to z nudow :D
Ja tez mam kacik dla malej w sypialni,jakos nie wyobrazam sobie zeby dziecko wyeksmitowac od razu do oddzielnego pokoju...
Za leniwa jestem :p

Ps.kiedy sie kawujemy?? Moze piatek? Ma byc ladna pogoda...YOKASTA jak Ty z czasem??

Witam dziewczynki.
Kilka dni mnie nie bylo a tu tyle tematow pouszonych.

Ja toby nie mam jeszcze spakowanej, nawet doslownie jej n ie mam, nie mam klapek, koszul,stanikow nic dla siebie............a mini kosmetyki mam:-)

Ciuszki mam i nowe i z 2 reki, ale niewiele ich, czekam az wieksza ilosc przywiezie moj maz z polski po Weonice. Roz 50 nie mam, 56 mam 3 komplety, a eszta to 62.

Kacik dla dzidzi u nas w sypialni dzis byl malowany, ale potrzebna powtorka, bo zle polkryla farba.

Imie maz wybieral , bedzie Lena

Kosmetyki ktore mam dla dzidzi to mleczko do kapieli i sucocem, a musze jeszcze kupic jakis balsamik lub oliwke. Do noska bedzie gruszka pomaranczowa z pl, mialam taka dla Weroniki i okazala sie rewelacyjna.

A tak ogolnie to mialam dzis ECHO i wszystko jest ok , mala wazy 2,5 kg, nadal mi siedzi i jesli za 2 tyg WYJDZIE NA echo ze sie nie ulozyla glowka w dol to planuja mi cc. Tak chyba ma byc.:happy:

Zycze milej nocki.papa

ps moze w koncu dzis zobie pranie bo kanalizacja mi zastrajkowala:baffled: i cala woda ze wszad sch
odzi mi mod prysznic, ochyda:baffled:, a rano ma byc hujespecjalist i to naprawic.

ok, papapa

W piątek rano mam wizyte wiec potem jak najbardziej tak:-) A ma być ponad 20st więc oby tylko nie padało
yokasta a Tobie jak pasuje? bo w sumie masz kawałek żeby dojechać

reklama
MGD a widzisz cfana bestio tak wykombinowalas. Ja przywoze tapete z Polszy a jak sie potapetuje to sie potem cos pozawiesza w pokoju , jak narazie jest kolo ratunkowe z napisem "witamy na pokladzie" oraz obrazek z misiem pluszowym co ma oczy z guzikow ;) wszzystko oczywiscie z tweede hands! Tez myslalam zeby pozawieszac filcowe literki kolorowe na sznureczku takim szarym ale w koncu tego filcu nie zamowilam :crazy: taka ze mnie pipa :/ moze z PL nawioze jakis materialow bo tez lubie tworzyc, ale nie mam doslownie nic. W szkole robilam odlewy gipsowe figur , duzo rysowalismy i malowalismy tuszem , formy silikonowe , eh mialam byc sztukatorem hahaha ;o)) wez zabawki i przyjedz do mnie, bedziemy siedziec w rozkroku na dywanie i tworzyc kwiaty z bibuly :>

ewelinka, fajnie, ze wszystko ok , imie tez ladne, Lena mi sie kiedys bardzo podobalo, ale w ostatnich czasach jakos ekstremalnie zyskalo na popularnosci , chociaz tutaj w Holandii Lene spotkalam tylko raz i byla to czeszka - Lenka.

Co do sypialni to moj znajacy sie na wszystkim maz wymyslil, ze lozeczko trzeba bedzie wstawic do sypialni bo nie bedziemy dziecka slyszec. Trzeba bedzie wypompowac wode z lozka, w kazdym materacu okolo 100 litrow jak nie wiecej , no ale herkules sie podjal wyzwania i bedzie walczyl aby przesunac lozko bardziej do sciany. Trzeba bedzie pozyczyc znow weza ogrodowego aby wode ponownie zapompowac w lozko ;d O w morde jeza, beda jaja mowie wam!

Nie chcem ale muszem juz spac... :( Dobraaaanoc owieczki beczki ;p

Do góry