reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Madziulka to juz chyba czas zeby Ci sie zaczely takie klucia:p juz tez nie za duzo Ci zostalo...:happy:
Mgd jak ruszy sie teraz to wszystkie,jedna po drugiej pojdziemy pod ostrzał:tak: i bedziemy sie dzielic wrazeniami:)
Mi to czas tak leci ze niewiem:no:

Thehague sasiadka polka, musze zajsc zagadac, bo byla u mnie tylko raz- ziemniaka pozyczyc:):-) i ja tak nie mam sie kiedy zebrac zeby zajsc...
Krzycze to ja na kota, bo pierunek jasny tak gryzie ze nie da sie wytrzymac:)

Kallie przyjdzie jeszcze natchnienie:) ja jeszcze musze wszystko w sypialni poustwiac, bo stoi poskrecane ale nie ustawione, gdyz nie ma za wiele miejsca:(

Ewelina streszczaj sie z pakowaniem torby:)
bo jak to mowia zostal miesiac a nie znasz ani dnia ani godziny:)
Oby jak najdluzej:)

Ja teraz ide sie poprzytulac:)
rolleyes9im.gif

ha jutro wizyta, czas odpoczac:)

Dobranoc dziewuszki:tak:

reklama
AYNI buahahahah na te moje zabawki to musialabym oddzielny wagon w pociagu wynajac :D
Powiem Ci ze wszystkie swoje gadgety kupowalam w Action i takich sklepach po 50centow :D NAPEWNO taniej niz w PL.

Fajnie ze mozesz sobie sciane tapetnac,ja w zwiazku z tym ze Mloda bedzie z nami nie bede wyklejac misiow ;) a poza tym, mieszkanie wynajmowane,i przy okazji wyptowadzki trzeba oddac w stanie jakim sie bralo :)

I madrego masz meza ;) lepiej miec dzidzie na pocz na oku,a i tobie wygodniej bedzie.
Rob dokumentacje spuszczania wody z loza :D

EWELINA pakuj sie kochana..ja Ci dobrze radze :)

KALLIE ja mam czas w piatek do 18. Wiec Po Twojej wizycie mozemy sie wypuscic na kawe :) o ile wizyta nie o 7 rano :p
YOKASTA czekamy wiec na Ciebie

BERNADETKA melduj sie z samego rana,bo cos w kosciach czuje ze zrobisz numer jak Astrid ;)

Dzien Dobry!
ja dzisiaj i wogole hehe pierwsza:)
Od piatej sprzatam:szok: mam taka wene jak nigdy dotad:)
az milo...

Kot mnie w nocy tak nastraszyl ze o malo zawaly nie dostalam:p
mamy w sypialni dwa wlaczniki do swiatła, jeden zwykly, a drugi przy lozku na sznureczku, i ten wredny kot zaswiecil mi w nocy swiatlo:nerd: moja wyobraznia juz zaczela dzialac i w placz! ze duchu mnie nawiedzaja:)hehe ale mam jazdy...

Ja bardzo bym chciala miec odzielny pokoik dla malego:)
ale bym miala zajeci... uwielbiam misie, tygryski itp:)
mam nadzieje ze sie wkoncu doczekam:)

jejciu, co wy w nocy robicie??? rozumiem że cieżarne maja probemy ze spaniem no ale. hhehehe

mgd ty sie śmiej, własnie w actionie takie rzeczy są bardzo fajnie i tanie zarazem, ja bede dla swojego dziecka kupowała tam ksiazeczki z pierwszymi literkami i w ogole takie pierdoły ;)

ale pospałam :) dziewczyny, od dzisiaj w kruidvacie sa klapki za 1,99 takie piankowe, jade zakupić, na jeden raz pod prysznic w szpitalu idealne:)

Witam laseczki. Ja generalnie nie śpię od 4.00. Jakoś do 6.00 doleżałam, podrzemałam jak mysz pod miotłą, a potem razem z mężem zjadlam śniadanie, bo taka już byłam głodna... Wlazłam z powrotem do łożka, ale już nie zasnełam i jak tylko dzieci wyszły do szkoły to i ja wyszłam z łożka.
Kuchnię mam juz ogarniętą - zmywarka się myje, pralka sie pierze. Za jakąś godzinke drugie, czyli normalne sniadanie:-D
ISKIERKO mam nadzieje ze Bedzie jak lekarz wrozy ;) i ze bedziesz pierwsza :)

MADZIA prosze. Chcialas zobaczyc owce :)
Taaaa, ja dziś wymyśliłam, że Olivia nie chce wyjść bo czeka na babcie z Polski, czyli teściową:baffled:.
Piękne owieczki. Mialam dużo pomysłów, ale na taki bym nie wpadła ;-)
Chyba też będę musiała nad czymś pomyśleć bo na razie pokoiku nie urządzamy tylko kącik u nas w sypialni, i mam jedną ścianę ciemno szarą a drugą białą więc może moje maleństwo tym łamaniem kolorów się zainteresuje. Hmm... mam jeszcze czas, jak łóżeczko złożymy to mnie coś może natchnie hehe
Ja też mam dla malej kącik w sypialni. Ale my nie mamy widoków na osobny pokój dla niej, więc musieliśmy jakoś "odgrodzić" jej część. Dlatego wytaspetowaliśmy na różowo i do tego te serduszka.
Na początku chcialam kupić Kubusia Puchatka, czy inne nalepki, ale doszlam do wniosku ze to będzie za dużo. W ostateczności powieszę te krasnoludki, co teraz siedzą na przewijaku.
A z weny twórczej to ja ma tylko wenę hafciarską. Ostatnio znalazlam w necie tysiące przepięknych blogów hafciarskich i zainspirowana nimi powyciągałam WSZYSTKIE swoje prace (te co mam w domu) i też zalożyłam bloga, a co:-D
Adres: "Haftowany świat Iskierki"
jeśli zas chodzi o inspiracje w urządzaniu mieszkania, doborze kolorów itp to robimy to razem z mężem. Czesto jest burza mózgów i wybieramy najbardziej zgodne rozwiązanie:-D:-D:-D

hej

Iskierka, Bernadetka ja tez mam kacik dla dzidzi u nas w sypialni. Mamy do dyspozycji jeszcze jeden pokoj na strychu, ale tam trzeba wszystko zrobic: sciany , schody i ogrzewanie, ale wlasciciel jakos nie kwapi sie do rozmowy na temat remontu. Poczekamy zobaczymy

Rury mam przepchane moge prac i zmywac, huraaaaaaaa!!!!
Zmykam do ksiegowej, bo huje od gazu stan licznika mi zawyzyli i odpisali sobie 2000m3 i mam im doplacic 700€, a to nie usmiecha mi sie. Niech korekte zrobia.

Milego dnia:-)

A i podjade zobaczyc te klapki co Madziula pisala.:happy:

ewelinko rozumiem wzburzenie, ale na tym forum sie nie przeklina :tak:;-)

Iskierka robisz nowy blog, a co ze starym? czekam na nowe posty :-)

thehague przepraszam bardzo jesli cie urazilam:-) ale ostatni najemca dopisal nam 6000m3 na liczniku z gazem i splacamy 3000€ w ratach, wiec chyba mnie troszku rozumiesz:baffled:

reklama
ewelina, jak to sobie dopisał..... wy to zuzyliscie???? 3000 e o jejciu , veel geld ;(

ja sie własnie warzyłam.... waga staneła (póki co) na plusie 14 kg ;)

Ostatnia edycja:
Do góry