reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Madziulka to juz chyba czas zeby Ci sie zaczely takie klucia:p juz tez nie za duzo Ci zostalo...:happy:
Mgd jak ruszy sie teraz to wszystkie,jedna po drugiej pojdziemy pod ostrzał:tak: i bedziemy sie dzielic wrazeniami:)
Mi to czas tak leci ze niewiem:no:

Thehague sasiadka polka, musze zajsc zagadac, bo byla u mnie tylko raz- ziemniaka pozyczyc:):-) i ja tak nie mam sie kiedy zebrac zeby zajsc...
Krzycze to ja na kota, bo pierunek jasny tak gryzie ze nie da sie wytrzymac:)

Kallie przyjdzie jeszcze natchnienie:) ja jeszcze musze wszystko w sypialni poustwiac, bo stoi poskrecane ale nie ustawione, gdyz nie ma za wiele miejsca:(

Ewelina streszczaj sie z pakowaniem torby:)
bo jak to mowia zostal miesiac a nie znasz ani dnia ani godziny:)
Oby jak najdluzej:)

Ja teraz ide sie poprzytulac:)
rolleyes9im.gif

ha jutro wizyta, czas odpoczac:)

Dobranoc dziewuszki:tak:

reklama
AYNI buahahahah na te moje zabawki to musialabym oddzielny wagon w pociagu wynajac :D
Powiem Ci ze wszystkie swoje gadgety kupowalam w Action i takich sklepach po 50centow :D NAPEWNO taniej niz w PL.

Fajnie ze mozesz sobie sciane tapetnac,ja w zwiazku z tym ze Mloda bedzie z nami nie bede wyklejac misiow ;) a poza tym, mieszkanie wynajmowane,i przy okazji wyptowadzki trzeba oddac w stanie jakim sie bralo :)

I madrego masz meza ;) lepiej miec dzidzie na pocz na oku,a i tobie wygodniej bedzie.
Rob dokumentacje spuszczania wody z loza :D

EWELINA pakuj sie kochana..ja Ci dobrze radze :)

KALLIE ja mam czas w piatek do 18. Wiec Po Twojej wizycie mozemy sie wypuscic na kawe :) o ile wizyta nie o 7 rano :p
YOKASTA czekamy wiec na Ciebie

BERNADETKA melduj sie z samego rana,bo cos w kosciach czuje ze zrobisz numer jak Astrid ;)

Dzien Dobry!
ja dzisiaj i wogole hehe pierwsza:)
Od piatej sprzatam:szok: mam taka wene jak nigdy dotad:)
az milo...

Kot mnie w nocy tak nastraszyl ze o malo zawaly nie dostalam:p
mamy w sypialni dwa wlaczniki do swiatła, jeden zwykly, a drugi przy lozku na sznureczku, i ten wredny kot zaswiecil mi w nocy swiatlo:nerd: moja wyobraznia juz zaczela dzialac i w placz! ze duchu mnie nawiedzaja:)hehe ale mam jazdy...

Ja bardzo bym chciala miec odzielny pokoik dla malego:)
ale bym miala zajeci... uwielbiam misie, tygryski itp:)
mam nadzieje ze sie wkoncu doczekam:)

jejciu, co wy w nocy robicie??? rozumiem że cieżarne maja probemy ze spaniem no ale. hhehehe

mgd ty sie śmiej, własnie w actionie takie rzeczy są bardzo fajnie i tanie zarazem, ja bede dla swojego dziecka kupowała tam ksiazeczki z pierwszymi literkami i w ogole takie pierdoły ;)

ale pospałam :) dziewczyny, od dzisiaj w kruidvacie sa klapki za 1,99 takie piankowe, jade zakupić, na jeden raz pod prysznic w szpitalu idealne:)

Witam laseczki. Ja generalnie nie śpię od 4.00. Jakoś do 6.00 doleżałam, podrzemałam jak mysz pod miotłą, a potem razem z mężem zjadlam śniadanie, bo taka już byłam głodna... Wlazłam z powrotem do łożka, ale już nie zasnełam i jak tylko dzieci wyszły do szkoły to i ja wyszłam z łożka.
Kuchnię mam juz ogarniętą - zmywarka się myje, pralka sie pierze. Za jakąś godzinke drugie, czyli normalne sniadanie:-D
ISKIERKO mam nadzieje ze Bedzie jak lekarz wrozy ;) i ze bedziesz pierwsza :)

MADZIA prosze. Chcialas zobaczyc owce :)
Taaaa, ja dziś wymyśliłam, że Olivia nie chce wyjść bo czeka na babcie z Polski, czyli teściową:baffled:.
Piękne owieczki. Mialam dużo pomysłów, ale na taki bym nie wpadła ;-)
Chyba też będę musiała nad czymś pomyśleć bo na razie pokoiku nie urządzamy tylko kącik u nas w sypialni, i mam jedną ścianę ciemno szarą a drugą białą więc może moje maleństwo tym łamaniem kolorów się zainteresuje. Hmm... mam jeszcze czas, jak łóżeczko złożymy to mnie coś może natchnie hehe
Ja też mam dla malej kącik w sypialni. Ale my nie mamy widoków na osobny pokój dla niej, więc musieliśmy jakoś "odgrodzić" jej część. Dlatego wytaspetowaliśmy na różowo i do tego te serduszka.
Na początku chcialam kupić Kubusia Puchatka, czy inne nalepki, ale doszlam do wniosku ze to będzie za dużo. W ostateczności powieszę te krasnoludki, co teraz siedzą na przewijaku.
A z weny twórczej to ja ma tylko wenę hafciarską. Ostatnio znalazlam w necie tysiące przepięknych blogów hafciarskich i zainspirowana nimi powyciągałam WSZYSTKIE swoje prace (te co mam w domu) i też zalożyłam bloga, a co:-D
Adres: "Haftowany świat Iskierki"
jeśli zas chodzi o inspiracje w urządzaniu mieszkania, doborze kolorów itp to robimy to razem z mężem. Czesto jest burza mózgów i wybieramy najbardziej zgodne rozwiązanie:-D:-D:-D

hej

Iskierka, Bernadetka ja tez mam kacik dla dzidzi u nas w sypialni. Mamy do dyspozycji jeszcze jeden pokoj na strychu, ale tam trzeba wszystko zrobic: sciany , schody i ogrzewanie, ale wlasciciel jakos nie kwapi sie do rozmowy na temat remontu. Poczekamy zobaczymy

Rury mam przepchane moge prac i zmywac, huraaaaaaaa!!!!
Zmykam do ksiegowej, bo huje od gazu stan licznika mi zawyzyli i odpisali sobie 2000m3 i mam im doplacic 700€, a to nie usmiecha mi sie. Niech korekte zrobia.

Milego dnia:-)

A i podjade zobaczyc te klapki co Madziula pisala.:happy:

ewelinko rozumiem wzburzenie, ale na tym forum sie nie przeklina :tak:;-)

Iskierka robisz nowy blog, a co ze starym? czekam na nowe posty :-)

thehague przepraszam bardzo jesli cie urazilam:-) ale ostatni najemca dopisal nam 6000m3 na liczniku z gazem i splacamy 3000€ w ratach, wiec chyba mnie troszku rozumiesz:baffled:

reklama
ewelina, jak to sobie dopisał..... wy to zuzyliscie???? 3000 e o jejciu , veel geld ;(

ja sie własnie warzyłam.... waga staneła (póki co) na plusie 14 kg ;)

Ostatnia edycja:
Do góry