reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
bo nie sadziłam, ze z chodzikowego tematu zrobi sie znowu taka atmosfera.... niedlugo nie bedzie o czym pisać...
hejka laski
no no jak ja wchodze na forum to cisza a jak mnie nie ma to dzieje sie ciekawie:-)
ayni twoj szkrabik cos kombinuje a moja to len smierdzacy tylko lezy na plecach bo brzuchol to nie zabardzo, i fakt juz zaczyna sie szybko nudzic
berni a nie wybierasz sie czasem do bredy bo pozyczylabys mi tego skoczka:-)
a ja wlasnie mysle nad chodzikiem, troszke sie zajmie sama i zawsze to cos nowego
a dzien zlecial mi ho ho
milego wpadne pozniej
no no jak ja wchodze na forum to cisza a jak mnie nie ma to dzieje sie ciekawie:-)
ayni twoj szkrabik cos kombinuje a moja to len smierdzacy tylko lezy na plecach bo brzuchol to nie zabardzo, i fakt juz zaczyna sie szybko nudzic
berni a nie wybierasz sie czasem do bredy bo pozyczylabys mi tego skoczka:-)
a ja wlasnie mysle nad chodzikiem, troszke sie zajmie sama i zawsze to cos nowego
a dzien zlecial mi ho ho
milego wpadne pozniej
Tak, wszystkie kierujemy sie intuicja matczyna i kobieca, dlatego jedne wkladaja do chodzikow, inne nie. ja napisalam co JA na ten temat mysle, i nie kierowalam tego do zadnej forumowiczki, a tymbardziej nie do Milki, bo nawet nie wiedzialam ze ona takiego czegos uzywa do zabawy. Moj post nie jest w zaden sposob edytowany, wiec kazdy sobie moze zobaczyc jak on wyglada i czy jest do kogokolwiek kierowany mysle, ze tutaj wyrazajac swoje zdanie mozna zostac zlinczowanym i piszac zupelnie do nikogo, wyrazajac tylko swoje zdanie i odczucia, moze sie okazac ze pisze do Ciebie, Ciebie, Ciebie i jeszcze Ciebie, nawet o tym nie wiedzac. Napisalam, ze Tomek tego nie uzywal bo wedlug mnie to prowadzi do wad postawy no i gdzie tu post skierowany do Milki? masakra
OMG czy Wy nie rozumiecie slowa pisanego?
To jest jakas paranoja. Ja wlasnie mam to na mysli. Chcialam napisac jak to do mnie dotarlo i co o tym mysle, a ktos zrobil z tego mega okazje do obrazania mnie. Tyle!!!!!!!
Szacunku do innych nie mozna widocznie nauczyc sie od tak.
Haga zejdz juz ze mnie!!!! Odwal sie zwyczajnie!!!!!! I nie mow mi co mam robic i jaka to ja nie jestem!!!!!!!! bo nie masz prawa kierowac do mnie jakichkolwiek zarzutow.
Wiem, ze pewnie odpiszesz mi tak, ze w buty wejdzie, ale juz w sumie nie mi.
Poprostu juz wcale nie mozna sie odezwac bez obawy o to, ze KTOS zareaguje we wiadomy sposob. Matko kochana......
Jeszcze raz powtarzam: nie mialam zamiaru nikogo urazic, a juz napewno nie chcialam OBRAZIC.
To jest jakas paranoja. Ja wlasnie mam to na mysli. Chcialam napisac jak to do mnie dotarlo i co o tym mysle, a ktos zrobil z tego mega okazje do obrazania mnie. Tyle!!!!!!!
Szacunku do innych nie mozna widocznie nauczyc sie od tak.
Haga zejdz juz ze mnie!!!! Odwal sie zwyczajnie!!!!!! I nie mow mi co mam robic i jaka to ja nie jestem!!!!!!!! bo nie masz prawa kierowac do mnie jakichkolwiek zarzutow.
Wiem, ze pewnie odpiszesz mi tak, ze w buty wejdzie, ale juz w sumie nie mi.
Poprostu juz wcale nie mozna sie odezwac bez obawy o to, ze KTOS zareaguje we wiadomy sposob. Matko kochana......
Jeszcze raz powtarzam: nie mialam zamiaru nikogo urazic, a juz napewno nie chcialam OBRAZIC.
No wlasnie, nie mozna sie wyrazic, bo zaraz ktos to bierze tak mocno do siebie, ze pozniej placze i znowu THEHAGUE to ta zla. Sama zaczelas, a teraz kazesz sie odwalic. Napisz mi prosze gdzie ja Cie w swoim poscie obrazilam? bo Ty w swoim obrazilas mnie wielokrotnie, sugerujac mi brak szacunku, problemy ze soba, itd. I moze nie chcialas nikogo obrazic, ale obrazilas. A ja w swoich postach pisalam Ci ze nie jestes wedlug mnie wyrodna matka, w zaden sposob nie napisalam Ci ze jestes GLUPIA, a to wlasnie probujesz mi wcisnac juz drugi raz.
reklama
Podziel się: