reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
hejka laski

no no jak ja wchodze na forum to cisza a jak mnie nie ma to dzieje sie ciekawie:-)

ayni twoj szkrabik cos kombinuje a moja to len smierdzacy tylko lezy na plecach bo brzuchol to nie zabardzo, i fakt juz zaczyna sie szybko nudzic

berni a nie wybierasz sie czasem do bredy bo pozyczylabys mi tego skoczka:-)
a ja wlasnie mysle nad chodzikiem, troszke sie zajmie sama i zawsze to cos nowego

a dzien zlecial mi ho ho

milego wpadne pozniej

Tak, wszystkie kierujemy sie intuicja matczyna i kobieca, dlatego jedne wkladaja do chodzikow, inne nie. ja napisalam co JA na ten temat mysle, i nie kierowalam tego do zadnej forumowiczki, a tymbardziej nie do Milki, bo nawet nie wiedzialam ze ona takiego czegos uzywa do zabawy. Moj post nie jest w zaden sposob edytowany, wiec kazdy sobie moze zobaczyc jak on wyglada i czy jest do kogokolwiek kierowany :confused: mysle, ze tutaj wyrazajac swoje zdanie mozna zostac zlinczowanym i piszac zupelnie do nikogo, wyrazajac tylko swoje zdanie i odczucia, moze sie okazac ze pisze do Ciebie, Ciebie, Ciebie i jeszcze Ciebie, nawet o tym nie wiedzac. Napisalam, ze Tomek tego nie uzywal bo wedlug mnie to prowadzi do wad postawy no i gdzie tu post skierowany do Milki? :confused: masakra

wy juz nie marudzcie dziewczyny
a fakt kazdy moze wyrazic wlasne zdanie (chyba:confused:)

hague ja przeczytalam twoj post i tyle:-)
milka nie bierz tak wszystkiego do siebie, ciesz sie slonkiem:tak:

OMG czy Wy nie rozumiecie slowa pisanego?
To jest jakas paranoja. Ja wlasnie mam to na mysli. Chcialam napisac jak to do mnie dotarlo i co o tym mysle, a ktos zrobil z tego mega okazje do obrazania mnie. Tyle!!!!!!!
Szacunku do innych nie mozna widocznie nauczyc sie od tak.
Haga zejdz juz ze mnie!!!! Odwal sie zwyczajnie!!!!!! I nie mow mi co mam robic i jaka to ja nie jestem!!!!!!!! bo nie masz prawa kierowac do mnie jakichkolwiek zarzutow.
Wiem, ze pewnie odpiszesz mi tak, ze w buty wejdzie, ale juz w sumie nie mi.
Poprostu juz wcale nie mozna sie odezwac bez obawy o to, ze KTOS zareaguje we wiadomy sposob. Matko kochana......
Jeszcze raz powtarzam: nie mialam zamiaru nikogo urazic, a juz napewno nie chcialam OBRAZIC.

No wlasnie, nie mozna sie wyrazic, bo zaraz ktos to bierze tak mocno do siebie, ze pozniej placze i znowu THEHAGUE to ta zla. Sama zaczelas, a teraz kazesz sie odwalic. Napisz mi prosze gdzie ja Cie w swoim poscie obrazilam? bo Ty w swoim obrazilas mnie wielokrotnie, sugerujac mi brak szacunku, problemy ze soba, itd. I moze nie chcialas nikogo obrazic, ale obrazilas. A ja w swoich postach pisalam Ci ze nie jestes wedlug mnie wyrodna matka, w zaden sposob nie napisalam Ci ze jestes GLUPIA, a to wlasnie probujesz mi wcisnac juz drugi raz.

milka tak tak ladna pogoda:-):-)

ja bylam na spacerku z mala i ta mala franca usnela mi i wszystko sobie znow poprzestawiala. Teraz spi.

reklama
photo.jpg :-d

Do góry