reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ja myślę że zbożowe też sa zdrowsze i sa bogate w błonnik bo ryżowe to właśnie taki zageszczacz ale my zbożowych jeszcze nie dajemy bo wcześnie. Poza tym wybór tu taki co kot naplakal. W polsce sa bezglutenowe kaszki zbożowe Sinlac, z Nestle tu nic takiego nie widziałam. Iguana kiedyś polecala kaszki Holle ale w sprzedaży wysyłkowej sa w pakiecie po 6 kaszek tego samego rodzaju. :( Muszę się wybrać do naszego natuurwinkla i może znajdę tam co?

A soczki tu są czy też nie ma o czym marzyć?

reklama
ja bylam w eco plazie i nie bylo tam nic ciekawego.. holenderskie wyroby dla dzieci nie powalaja, nawet jogurtow nie maja za duzo, kiedy ja w pl kupowalam jagodowy, gruszkowy.. (no ale Tomek i tak ma skaze, to za duzo nie tracimy). ciasteczek maja tylko 2 rodzaje, soczkow maja tez 2.. i to tylko 3 smaki :baffled: no ale nie ma sie co dziwic, holendrzy i tak pol zycia na frytkach i krokietach jada to po co im poznawac wiele nowych smakow :-D no i wafli ryzowych tez tylko 2 smaki. Masakra.

byłam w tym kruidvacie i dupa... fakt w owocach mogłam powybierac ale warzyw od 4 miesiaca nie było.... ale jeszcze tylko miesiac i bedziemy wybierac w słoiczkach dowoli... od 6 juz sie cała masa zaczyna...

nie spac, zwiedzac!

co tu? sypialnia? :-)

dziewczyny paaaadam na twarz , zderzenie czolowe z podloga.

Dzis dostalismy od znajomego M cala torbe ciuszkow, wiekszosc 68-74 ale niektore tez byly mniejsze, takie slodkie z Nijntje, ajjj szkoda ze moje dzidzi juz w to nie wejdzie..

Ayni to Adas juz taki duzy? :O wlasnie jaki rozmiar mu juz wkladasz? :D pewnie jeszcze cos tam przebralas i malszek sie jeszcze wcisnie :D

Ja dzisiaj tez padam na twarz... masakra nie mam sily, wcae a praktycznie nic nie zrobilam, maly cos mardny dzisiaj byl... co chwile placz... tesciowa dzisiaj pojechala do polski :D niby nie bylo mi z nia zle ale nie ma to jak jestesmy sami :p

Bernadetka to prawie tak jak ja chociaż nie powiem bo dziś obskoczylam łazienki i salon oraz mały of course.

ADAŚ nosi póki co 62-68 z niektórych spodni 62 juz wyrasta bluzki zawsze na dłużej są. A szkoda, bo niektóre założyłam po 3 razy może, tyyyyle Adam ma ciuchów i jakie ładne ajjjj ale te dzieciaki szybko rosną . W tej torbie niektóre były 56 fajnie się patrzy jeszcze tak niedawno nosił takie małe portki hihi

Większość body mam w rozmiare 62/68 i nie wiem jak to na niego założę kiedy bedzie mierzyl te 68 cm...

A wasze dzieciaczki?

Ostatnia edycja:
Ayni to ile on już waży. Moja nosi taki sam rozmiar. Adaś już jest taki duży? Karmisz go ciagle piersią?

U nas pracowity dzień. Rano dentysta pózniej zakupy. Przeceny ze ho ho. Kupiłam małej kombinezon za 14,50 i czapkę za 2,50 e. Uwielbiam takie zakupy. Do tego przyszla paczka z Pl z ciuszkami. Takie słodkie i wszystkie z Pooh'em :)

reklama
ja na mojego wkladam 74 body a spodnie niekiedy jeszcze 68 :)

Ayni ja dzisiaj zobilam to co zawsze w sobote, sprzatanie, ale w kosc mi daje dzisiaj Alex... niewiem co sie z nim dzieje... kupa zrobiona, dziaselka nasarowane, najedzony pic nie chce goraczki nie ma brzuszekm iekki i ciagle marudzi... pospal dwie godziny dzisiaj w dzien tylko i jeszcze nie spi... :/

Do góry