reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ayni no wlasnie dziwnie jakos :D hehe ale na tej stronie co podalas widze te jest fajny wybor i transport gratis, wiec sie zastanowie ;*

Iskierko masz racje mi zadne jedzonko nie smakuje z tych sloiczkow... :/ ale mojemu wszystko pasi oprocz tych kaszek... :/

Bernadetko, moje starsze jadly niemal wszystkie kaszki - z bananem, z jablkiem, z malinami - caly asortyment jaki był.
Olivii raz kupilam w polskim sklepie malinową i... mąż ją zjadł, bo ta nią pluła strasznie.
Za to Bambixa jabłkowego, tego co się tylko wody dodaje to zjada ze smakiem. Ale tylko lyżeczką, z butli nie ruszy. Dlatego z butli daję jej mm i pijamapapje/avondpapje (rozne nazwy w zależnosci od pproducenta).

Hejaaa

a u nas na odwrót , malinową kaszke wcina ze ho ho , krzyczy jak za wolno wsadzam jej łyzke do buzi hahaha teraz tez zamowilam banananowa truskawkowa i morelowa , zobaczymy czy posmakuja..... a bambix dla mojej mógłby nie istnieć ;)

Te polskie kaszki ryzowe sa paskudne, strasznie slodkie :baffled: i oni niby 'nie dodaja cukru'... yhmm... jak juz chcecie polskie kaszki to polecam wam bobovita ale nie ryzowe (fuj fuj fuj), a zbozowe, np. ze sliwka i jablkiem. sa pyszne, nie takie slodkie i raczej wiecej witamin maja niz te ryzowe paskudztwo.
sloiczek z jagodami chyba po 6 miesiacu lub po 8 jest w AH bio.

... jak juz chcemy :-D No dziekujemy za pozwolenie The Hague :)

Ja wczoraj zrobilam samodzielnie "ryzowe paskudztwo" w miseczce i dodalam samodzielnie zrobionego musu z jablka ale moj syn nie byl za bardzo rozentuzjazmowany... Zezarl polowe, a potem po 1,5 znow byl glodny. Kaszki z miseczki to chyba nie lezy jeszcze w kregu jego zainteresowan.

Dzieci jak dorosli kazde lubi co innego.

Jakie plany na weekend ?

Ayni heheheh ja kupuje polskie kaszki ale mleczno ryzowe :)
dokładnie tak jak mowisz. Marti za to kaszki nie tknie z butelki, tylko z miseczki , wiec roznie to jest :)

ahh chyba nic konkretnego, miałam isc na centrum po buty i do fryzjera grzywke obciac ale nie zanosi sie jakos ze sie z domu dzis wybiore hehehe poza tym znowu jestem przeziebiona , masakra..... moze pozniej mi sie odwidzi i sie zbiore :)

P.S. do kiedy macie choinki????

Ayni chodzilo mi o to, ze niektorzy preferuja tylko polskie kaszki (tak jak ja), wiec jak juz polskie kaszki to lepsze sa te zbozowe, ale ciezko je w nl dostac. Zbozowki pozatym sa bardziej syte, bo gestsze. A jak bardziej ryzowa bedzie sie chcialo zagescic to slodko tak, ze az mdli :baffled: Sprobojcie sobie zjesc tak cala miske ryzowej bobovity to zobaczycie jaki niesmak pozostaje.. :-D Ayni a Ty jak robisz domowa ryzowa to raczej cukru nie dodajesz, wiec to jest calkowicie cos innego. Takie rzeczy nie maja ze soba porownania, tak samo jak wczesniej wspominana marchewka ze sloika a z rosolu..

i nigdzie nie napisalam ze MUSICIE, tylko ze POLECAM. Po co zas zaczynasz? :confused:

reklama
Do góry