reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ja też już po pracy... ale mi się nie chciało wstawać:-D
No ale bijna weekend i to dłuższy bo poniedziałek wolny... a potem do 16 lutego nie ma zmiłuj..
Milka fajnie że mała się najada i dłużej śpi (;

Aaa do mnie do pracy wróciła pewna osoba, na moje nieszczęście nasza rodaczka, której nie trawię... tak jak i prawie wszyscy w naszej firmie... masakra -.-"

ahh mała zmiana planów , dzisiaj byłysmy na centrum ( koopavond) kurcze w c&a przeceny 50% ale juz za pozno i tylko resztki poprzebierane, wkurzylam sie no ale co .... chapnełam tylko 2 bluzki bo reszta 62 i 68 no a my juz 74 kolekcjonujemy :) bodziaki jakieś.....

witam sie po urlopie:tak:
Wszystkiego dobrego w nowym roku ,nowych nadziei i realizacji planów i oczywiscie zdrowka i kasiorki:tak:

My dzis wrocilismy i od razu cos musialo byc nie tak:wściekła/y::wściekła/y:W sluzbowym aucie wbil ktos przednia szybe:no: Mechanik powiedzial ze to chyba petarda i dobrze ze sie auto nie spalilo:szok::szok::wściekła/y:Nowa szyba 270 E :wściekła/y::wściekła/y::szok:

W pl bylo fajnie Milenka ochrzczona ,imprezka i swieta .....

mam nadzieje ze was doczytam:sorry2:\

Jestem i ja.
Dziś trochę w biegu. Czekalam rano na pewien telefon, no ale nie zadzwonił więc pojechalimsy na zakupy - ja, mąż i Olivia. Nastolatki wybrały się na lodowisko.
Mieliśmy w planie dziś tylko zakupy spożywczo-chemiczne, więc C1000, Lidl, Kruidvat, do Jumbo już nie zdązylismy bo musialam pędzić do Goudy.
Tam zmarnowalam ponad godzinę. Zrobili mi test szybkości i dokładności ktory zdalam perfect. No ale co z tego jak dalej nie wiem co z pracą...
Jest jeden plus tej wycieczki - zwiedziliśmy cały rynek w Goudzie zanim znalazlam biuro:p

Madziula, widzialam dziś sloiczki z Kruidvat od 4 miesiąca. Jabłko z czerwoną fasolą i jeszcze jakieś. One są dużo większe niz te z Olivart i pakowane po 2 szt. Typowe obiadki z męsem są od 6 i 8 miesiąca. Ale w AH też są warzywka i owoce eigen merk od 4 m-ca.

Dzien dobry, a co tu tak pusto?????
Czyżby dzieciaczki nie dały Wam korzystać z komputerów??;-);-);-);-)
Moja Olivia dziś super ranny ptaszek - o 6.00 rano zaczęła nam arie wyśpiewywać:-D:-D:-D
Na szczęście mąż wział ją na dól i ja dospalam do 9.00.
Terraz konczę kawusię i robię przelewy - trzeba poplacić co się da poki kasiorka jest;-)
Zaraz wyruszamy na zakupy. Muszę zajrzeć do sklepu z częsciami samochodowymi i za świecami popatrzeć bo coś mi się psuje w autku.

Ok, spadam. Będę wieczorem:tak:

Halo :D pustki :O

My dzisiaj pospali prawie do 11 :D ale to chyba przez te pogode i Alex dawal czadu wczoraj ;d juz niewiedzialam co mu jest a on tak bardzo chyba chcial spac na brzuchu ale mu to ne wychodzilo i strasznie sie denerwowal...

Mielismy dzisiaj pojsc na zakupy ale u nas taka pogoda ze az stach wyjsc z domu, zimno i leje ( jak zwykle)

moje dziecko nie chce jesc ani kaszki ani zadnych innych specyfikow :O drze sie nie mislosiernie jak tylko poczuje ze to nie mleko, owoce czy warzywka... :/

Hop hop!! :-)
Berni moja niechce jesc owocow, chyba za kwasne dla niej bo jak dodam ciastko to wcina:tak:

Ayni teraz doczytalam...dajesz malemu juz sloiczki? Myslalam, ze tylko piers. I jak Adas znosi nowosci?

Ja dzisiaj zaliczylam cwiczenia. Dalej masakra. No ale juz lepiej niz pierwszego dnia, tylko te zakwasy...
Jakby ktoras chciala sie skusic to polecam cwiczenia na brzuch z ta pania
https://www.youtube.com/watch?v=y82bNznXPkQ
stare ale dzialaja cuda. Wiadomo na poczatku ciezko ale warto :tak::-)
Czeka mnie jeszcze sprzatanie...allleeee mi sie niechce:happy:
Nic trzeba sie sprezyc.
Do pozniej...

reklama
ułachaaa roowery dwa....

doberek :)

ahhh wreszcie weekend ...:)

siem wybycze ;) u nas nic nowego:) z katarem lepiej, Marti przespała calusią noc...az sie zdenerwowałam jak rano budzić zadzwonił :( nie lubie wychodzic do pracy jak oni razem spią :) hihih

Milka pierwszy raz sie spotykam ze owoce w słoiczkach za kwaśne, wrecz niektorzy mowia ze za słodkie :) no ale kazdy ma inne kubki smakowe ;):)

dzisiaj znowu pojemy ciasteczka z mleczkiem:)

Do góry