reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

To jestem i ja :D

My bawili sie do 3 :) Alex spal jak zabity, obudzil go tylko taki potezny huk, ze sama sie wystraszylam, potanczyl, Sam usiadl :) i kolo 2 zasnal, wstalismy dopiero wszyscy o 14 :)

reklama
o lol Berniak to poszaleliście hahaha do 14 to nawet ja takiego rekordu nie pobiłam hihihi ale grunt to dobrze sie bawiliście :D

my też własnie byłysmy na spacerku... pomyślałam ze przy okazji kupie sobie bilet na pociąg na jutro.... i jak wyszłam to myślałam że padne.... nie chce tu okazywac rasizmu ani wrzucać do jednego wora ale niestety do tej nacji nikt mnie nigdy nie przekona.... brudasy i tyle... miał taki jeden wczoraj 18 wiec była podwójna okazja.... klatka schodowa przy wyjsciu wygląda gorzej jak u świń w chlewie.... po drodze szok:szok::szok: na ulicy lezy stary materacyk dzieciecy ..... a jak zaszłam na stacje kupić bilet to sie okazało ze nie mogłam wjechać windą bo obie buitendienst... powód??? vandalisme..... dobrze ze karteczki powiesili bo jeszcze bym weszła i szlak wie co by sie stalo ....
może i nie wszyscy Polacy w Holandii sie zachowują zgodnie z estetyką ale tych to nie przebija.....

no ale dosyć marudzenia :) ogólnie widoczki były wczoraj fajne :) najgorzej mnie przerazało jak wrzucali petardy pod auto.... za kazdym razem sobie wyobrazałam ze wybucha hehe

spacerkowo :)

P.S. za 2 dni juz 5 miesięcy.... szok jak ten czas leci...

Ostatnia edycja:
Madzia zbytni nie poszalelismy bo juz nie te czasy :D grzecznie siedzielismy i spedzalismy sylwersta z polsatem, bardzo mi sie podobalo w tym roku, ladnie grali :)

A Martynka slodziutka!
Co do wandalizmu, to nie zawsze polacy ale i tak zawsze prawie jest nan nas... :/

Berni to nie byli Polacy ale nie chce przytaczać dosłownie co by nie było potem :):)

my tez spedzilismy sylwestra z polsatem i tez mi sie podobało do momentu az niedługo przed 24 godz zaczeły wystepy sie powtarzać.... chyba coś zle obliczyli hehe

Ostatnia edycja:
Madziula wez lepiej nie pisz ze brudasy, bo zaraz lawina na forum pojdzie, bo 'obrazasz rodziny niektorych forumowiczek'. moja wersja kiedys byla lagodniejsza, a i tak afera byla ;))

zawsze sie powstrzymywałam przed tego typu komentarzami ale to co poprostu zobaczyłam przeszło moje wyobrażenia...... mówie co widze.... i nie chodzi mi o to że ktoś się nie myje i chodzi brudy hehe ale poprostu wszedzie robią syf i nie sprzataja po sobie , w dupie maja.... bo co tam obkopane ściany nie? super wygladaja.... kiedyś jeden ciagnał 3 wory smieci przez cały korytarz a z jednego sie lało , szłam za nim to widziałam, jak mnie zobaczył to sie głupkowato usmiechnał..... juz nie mowiac co odstawiaja pod kontenerami na smieci... bo przeciez ciezko wrzucić do środka... lepiej na chodniku...grrrrrrrr

Ostatnia edycja:
My wlasnie wrocilismy ze spacerku. Adasiowi sluzy, potem zostal jeszcze w wozeczku w ogrodku, dospal sobie.

Berniaczku gratuluje samodzielnego siadu! Twoj synek taki szybki bil, juz siedzi! Moj to tez sie podrywa, ciagnie glowe, domaga sie zeby go brac na brzuch zeby sobie mogl usiasc, az sie czasem boje , bo taka mala krewetka a jemu juz niezle harce. Ale moja mama mowila, ze ja w wieku 5 miesiecy juz siedzialam. No, ale super! Gratuluje wam :* :*

Ej Madzia, cos czuje, ze do mnie pijesz ? :baffled: Pisz co chcesz, przeciez swietych w Holandii nie ma...

A propos, czy Martynka juz w spacerowce? Reguluje sie polozenie ? Bo chyba jeszcze nie siedzi samodzielnie, wiec musisz ja klasc pollezaco? Ja nawet nie doszlam jeszcze do tego jak to sie reguluje i czy w jest cos takiego... Adam wyrasta z wozka, ledwo sie miesci a jak sie wlozy voetenzak to juz w ogole nie ma miejsca. Dobrze, ze wozek w miare mojemny, nie jakies tam male kubelki, bo bym musiala dziecko na rekach nosic :D Mysle, ze do wiosny dochodzimy jeszcze w gondoli.

Ja wam powiem, ze sie ciesze, ze mieszkam na wsi, bo jako tako kultura, myslalam ze gorzej bedzie na ulicach, a tu spokojnie mozna isc po chodniku z wozkiem, nie ma smieci czy pozostalosci po petardach. W 2010 roku spedzalam sylwestra w Rotterdamie na Witte de Withstraat gdzie sa same bary i kluby i co tam sie dzialo tego sie nie da opisac, ludzie te rakiety co sie w ziemie wsadza z rak sobie wystrzeliwali, nie zawsze lecialy w gore :baffled: pelno nawalonych ludzi , nie powiem, byly momenty, ze naprawde sie balam mimo, ze bylam tam z ok 10 osobami. Nastepnego dnia wychodzac z domu to trzeba bylo patrzec gdzie nogi sie kladzie na chodniku... Syf to malo powiedziane. Z zadnego bankomatu nie moznabylo skorzystac, bo wszystkie zostaly podpalone...

Ayni szok:szok::szok: podpalone bankomaty , ja cieeee

a co do wózka , tak woże juz ja w spacerówce.. na początku woziłam ja całkiem na płasko a teraz troszeczke podwyzszylam ale tez nie całkiem.... małymi kroczkami :)

Ayni aj tam zaraz do Ciebie ;) :*

Ja też się cieszę że w dużym mieście nie mieszkam... kompletnie nie moja bajka (; U nas też dość czysto aż się zdziwiłam (;
A mi dzisiaj sąsiad urządził sesję wiercenia... ma wyobraźnię nie powiem...

reklama
Bry
COrcia przespala fajerwerki za to moj pies oszczekal je:-D
Madzia ja tez sie spotkalam z tego typu wybrykami wiadomych ludzi...ale sie nie wypowiadam:eek:
U nas syf wszedzie, podobnie jak w zeszlym roku:tak:

Berni gratuluje siadu:-)

Do góry