reklama
Agss
Fanka BB :)
I ja się dołącze do życzeń noworocznych
Patrzmy optymistycznie w ten nowy rok, będzie lepszy od tego
Patrzmy optymistycznie w ten nowy rok, będzie lepszy od tego
dobry!! druga!
Kiedy wiekszosc ludzi zmaga sie z kacorem ja obudzilam sie rzeska, wypoczeta, obudzil mnie usmieszek mojego babla- trabla :-)
Adam przespal cale bombardowanie, ale budzil sie o 22 i przed 2... Na szczescie M przejal stery i ja spalam. U nas niezle walili, niektore strzaly to mozna bylo poczuc kladac reke na parapecie
Ale powiem wam, jakos mi sie nie podoba w tym nowym roku, zimno, ciemno... brrr..
Kiedy wiekszosc ludzi zmaga sie z kacorem ja obudzilam sie rzeska, wypoczeta, obudzil mnie usmieszek mojego babla- trabla :-)
Adam przespal cale bombardowanie, ale budzil sie o 22 i przed 2... Na szczescie M przejal stery i ja spalam. U nas niezle walili, niektore strzaly to mozna bylo poczuc kladac reke na parapecie
Ale powiem wam, jakos mi sie nie podoba w tym nowym roku, zimno, ciemno... brrr..
MamaZuzi&Marty
Heeej! trzecia
Szczęśliwego Nowego Roku !!! Oby był lepszy od minionego...
Moje dziewczyny też przespały cały huuuuk i ja też bym dalej spała ale stary mnie budził na lampkę szampana i dalej nyny .Rano o 6 butla i jeszcze dospaliśmy do 9.Teraz oglądają baję a ja coś ogarnę i wstawię rosołek.
Szczęśliwego Nowego Roku !!! Oby był lepszy od minionego...
Moje dziewczyny też przespały cały huuuuk i ja też bym dalej spała ale stary mnie budził na lampkę szampana i dalej nyny .Rano o 6 butla i jeszcze dospaliśmy do 9.Teraz oglądają baję a ja coś ogarnę i wstawię rosołek.
Agss
No to też się odmelduję w nowym roku (;
Padnięta jestem, przy hukach spanie mi nie wychodzi a strzelali dłuuugo...
No i jeszcze tylko dzisiaj i jutro i do pracy na całe dwa dni...
W poniedziałek wolne.
Mamo Z&M mam pytanko... kiedyś wstawiałaś linka do takiego hm 'odkurzacza' do nosa... masz go może jeszcze?
Padnięta jestem, przy hukach spanie mi nie wychodzi a strzelali dłuuugo...
No i jeszcze tylko dzisiaj i jutro i do pracy na całe dwa dni...
W poniedziałek wolne.
Mamo Z&M mam pytanko... kiedyś wstawiałaś linka do takiego hm 'odkurzacza' do nosa... masz go może jeszcze?
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Hejka noworocznie
U nas tez spokojnie , jedna pobudka na miske kaszki i znowu spanie, za to ja się wiercilam bo walili do 2 eheh za to pospalysmy do 10.30
Ale syf na ulicach i chodnikach...
U nas tez spokojnie , jedna pobudka na miske kaszki i znowu spanie, za to ja się wiercilam bo walili do 2 eheh za to pospalysmy do 10.30
Ale syf na ulicach i chodnikach...
Na mojej ulicy syfilisu nie ma, ale na rogu wczoraj jak zwykle co sylwester sie cos palilo.. a kleby dymu byly wysokie na kilka metrow no ale ogolnie bylo spokojnie, chyba nawet spokojniej niz rok temu.. i krocej tez bylo slychac te petardy.
reklama
Iskierka71
Witam noworocznie.
Ja siedzialam prawie do 3.00. Moje starsze już od 23.00 latały po dworze i szukały atrakcji. Olivia obudziła się na dobre o północy i przez godzine oczka wychodziły jej z orbit a uśmieszek nie schodził z ust na widok fajerwerków. Huki jej nie straszyły, za to kolorowe światełka podobaly się bardzo. Koło 1.30 dała się wreszcie tacie ululać.
Nastolatki raczyly wrócić o 2.30 do domu i moglam spokojnie iść spać.
Mała obudizla się o 7.00. o 8.00 mąż wziął ja na dól a ja pospalam do 10.30.
Zaliczylam już spacerek, a teraz zaraz będę powoli szykowac obiadek.
Ja siedzialam prawie do 3.00. Moje starsze już od 23.00 latały po dworze i szukały atrakcji. Olivia obudziła się na dobre o północy i przez godzine oczka wychodziły jej z orbit a uśmieszek nie schodził z ust na widok fajerwerków. Huki jej nie straszyły, za to kolorowe światełka podobaly się bardzo. Koło 1.30 dała się wreszcie tacie ululać.
Nastolatki raczyly wrócić o 2.30 do domu i moglam spokojnie iść spać.
Mała obudizla się o 7.00. o 8.00 mąż wziął ja na dól a ja pospalam do 10.30.
Zaliczylam już spacerek, a teraz zaraz będę powoli szykowac obiadek.
Podziel się: