reklama
Dzien dobry :-)
Doris jeszcze nie zaczelam sie odchudzac Czekam na tabletki, maja z pl przyjechac. No i swieta po drodze wiec wiadomo OBZARSTWO. Mam postanowienie noworoczne
TheHague zawsze podziwialam ambitne osoby. Ja tez bym chciala sie przekwalifikowac ale wiadomo JEZYK. Trzeba bylo sei uczyc a nie kamieniami w szkole rzucac Chyba zrobie sobie kurs przedluzania paznokci i zageszczania rzes. Moze chociaz w ten sposob jakies dodatkowe pieniazki wpadna hehe
Ja tez po studiach, ale wydaje mi sie, ze mnie tu w banku nie zatrudnia:-)
Miriel witamy. Zapraszamy:-) A skad jestes? Napisz cos wiecej o sobie.
Gratuluje malenstwa
Pytaj jesli chcesz cos wiedziec, w miare mozliwosci odpowiemy. Lub plotkuj z nami
Dziewczyny sa fajne i chetnie pomagaja.
Doris jeszcze nie zaczelam sie odchudzac Czekam na tabletki, maja z pl przyjechac. No i swieta po drodze wiec wiadomo OBZARSTWO. Mam postanowienie noworoczne
TheHague zawsze podziwialam ambitne osoby. Ja tez bym chciala sie przekwalifikowac ale wiadomo JEZYK. Trzeba bylo sei uczyc a nie kamieniami w szkole rzucac Chyba zrobie sobie kurs przedluzania paznokci i zageszczania rzes. Moze chociaz w ten sposob jakies dodatkowe pieniazki wpadna hehe
Ja tez po studiach, ale wydaje mi sie, ze mnie tu w banku nie zatrudnia:-)
Miriel witamy. Zapraszamy:-) A skad jestes? Napisz cos wiecej o sobie.
Gratuluje malenstwa
Pytaj jesli chcesz cos wiedziec, w miare mozliwosci odpowiemy. Lub plotkuj z nami
Dziewczyny sa fajne i chetnie pomagaja.
bernadetkka
Fanka BB :)
Mariel witaj
Agss no ja mloda jestem, w lutym dopiero 21 lat
Ayni widzialam zdjecia na "wrzesniowkach" i widac ze Adaś do mamy podobny
Co do szkoly to ja jestem po gastronomicznej... uwielbiam gotowac, zato z pieczeniem mam probem... ;/
Agss no ja mloda jestem, w lutym dopiero 21 lat
Ayni widzialam zdjecia na "wrzesniowkach" i widac ze Adaś do mamy podobny
Co do szkoly to ja jestem po gastronomicznej... uwielbiam gotowac, zato z pieczeniem mam probem... ;/
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Hej
Mam 23 lata, mieszkam w okolicy Alkmaar.
Właśnie się naczytałam o porodzie w Holandii i mam atak paniki, mam ochotę uciekać do kraju.
Mój mąż ma już dwójkę dzieci z byłą żoną. I jak właśnie go poprosiłam żeby pomógł mi na spotkaniu wybrać rodzaj znieczulenia, to skomentował "jakie znieczulenie? X rodziła bez". Mam ochotę uciec pod ziemię.
Mam 23 lata, mieszkam w okolicy Alkmaar.
Właśnie się naczytałam o porodzie w Holandii i mam atak paniki, mam ochotę uciekać do kraju.
Mój mąż ma już dwójkę dzieci z byłą żoną. I jak właśnie go poprosiłam żeby pomógł mi na spotkaniu wybrać rodzaj znieczulenia, to skomentował "jakie znieczulenie? X rodziła bez". Mam ochotę uciec pod ziemię.
Widze, ze poznajemy sie coraz bardziej :-)
Czesc Astrid Maja jest super Fajna ma grzyweczke:-) Moja ma z tylu wloski jak "diskopolowiec"
Miriel to normalne, ze sie boisz. Kazda z nas tak miala. Niektore mniej, ale jestem pewna, ze zadnej nie ominelo. Przekonasz sie, ze nic nie jest takie straszne, jak na poczatku wyglada.
Czesc Astrid Maja jest super Fajna ma grzyweczke:-) Moja ma z tylu wloski jak "diskopolowiec"
Miriel to normalne, ze sie boisz. Kazda z nas tak miala. Niektore mniej, ale jestem pewna, ze zadnej nie ominelo. Przekonasz sie, ze nic nie jest takie straszne, jak na poczatku wyglada.
Astrid1987
Miriel - cześć i czołem . Też miałam atak paniki i chciałam zwiewać. Nie bój się. Znajdź położną blisko miejsca zamieszkania. Ona Ci wszystko wyjaśni i uspokoi. Nie musisz rodzić w domu, jak nie chcesz. Są jeszcze szpitale i hotele położnicze (ale jak się chce w takim brać znieczulenie, to musisz rodzić i tak w szpitalu). Hotele są przy szpitalach zazwyczaj ;-). Będzie dobrze, nie ma co się bać. A męża bym za ten tekst palnęła patelnią, grr. Gratuluję synka :-).
Milka - dzięki . Maja wygląda, jak Superman z tą grzywką hahaha.
Milka - dzięki . Maja wygląda, jak Superman z tą grzywką hahaha.
Ostatnia edycja:
reklama
Astrid1987
hahaha, jeszcze trochę
Podziel się: