reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Bry!

Dziewczyny wrzucajcie zdjecia. Uwielbiam ogladac. Jak one szybko rosna.:tak:

Przeslodkie maluchy. Minki cudne.

Alescie naprdukowaly stron. Jak nie pisza to nie pisza a jak zaczna to przestac nie moga:-D

Nas tez nic do pl nie ciagnie. Kiedys jak jeszcze moja mam zyla to chcialam wrocic a teraz niemam po co. Niby jakas rodzina jest ale az tak mi nie brakuje. Tu tez czasami roznie bywa, ale wydaje mi sie, ze latwiej jest wyjsc z klopotow np finansowych niz w pl.

Ja tez tesknie za ludzmi. Teraz, jak siedze w domu. Katastrofa. Brakuje mi ludzi:-)
Czasami sobie z psem pogadam:-D i z ludzmi na fb lub forum:tak:

Agss ale zlecialo co...porod juz coraz blizej i blizej. Mysle, ze zadna z nas nie mogla sie doczekac. A u nas to juz 4 miesiace po:szok: Mnie tez denerwowaly te problemy z chodzeniem i to, ze niemoglam sie polozyc na brzuchu. Z kolei po porodzie dosc pozno dotarlo, ze juz moge:-D i jaka radosc :-)
Do Roterdamu tez nie masz daleko. My tez mamy groszka:-) i to niedalekio mnie. Zapraszam:tak: Moze Ewelina tez dotrze, moze i ktos jeszcze sie skusi:-)

Chyba dzisiaj ubiore choinke. Niemoge sie doczekac minki Emi jak wlacze lampki.

A u nas juz lepiej. Emka juz ma resztki kataru. Mi tez przechodzi.

Madziula ja nie widzialam tego zdjecia na fb:confused:
Aa juz widzialam:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny te Wasze maluchy są rozczulające (; Napatrzeć się nie mogę na wszystkie :)

Milka no do Rotterdamu też rzut beretem, teściowie tam mieszkają :-D
I zleciało - fakt... niedawno 200 dni było a teraz już tylko 100...
Ale wszyscy mnie straszą że ostatnie tygodnie będą mi się dłużyć...

Bernadetka, to Ty na zdjęciu? Bo też młodo wyglądasz... na mnie ludzie teraz baardzo dziwnie patrzą muszę powiedzieć... bo mnie tak na 15 lat określają:szok:
Chociaż ostatnio awansowałam na 16-17:-D

O Madziulka a mogę Cię dodać do facebooka? :)

Ostatnia edycja:
Sliczne te wasze SKARBY :-)
U nas tez bedzie ciezko z prezentami ale ja to mysle ze najwazniejsze ze razem jestesmy i ze zdrowi.Pamietam jak rok temu balam sie ze mam raka i co i ani w glowie mi byly prezenty tylko czy bede jeszcze z rodzina na nastepne swieta ,czy zdaze wychowac Tymka .Dzieki BOGU jestem:-).Nie zamartwiajcie sie bo dlugi czy jakies inne sprawy zalatwi sie byle zdrowko bylo to najwazniejsze .U nas tez ciezko i czasem dola lapie i mysle ze moze by do polski wracac i tak wkolko.Teskno mi do rodziny do mojej ojczyzny to chyba taka nasza narodowa cecha.
Milej niedzieli
A moja kuzynka na mikolaja urodzila synka :-D

Oj, mnie wkurzało to, że nie mogę szybko chodzić. Dzisiaj mi dziwnie, że w końcu mogę :-D. Moja jest podobna do taty, tylko oczy i bródkę ma po mnie.

Ja tez jak chodze na spacerki to nie moge uwierzyc, ze pod koniec to ledwo ledwo wychodzilam i w upaly to juz nawet nie moglam zrobic 1/4 dystansu jaki teraz robimy... :-D

Ayni, Adaś to chyba do Ciebie podobny :D ( tak mi sie zdaje) bedzie z niego przystojniacha :D

Zobacz załącznik 521763Zobacz załącznik 521766Zobacz załącznik 521767

Powiem Ci, ze im baby Adam starszy tym wiecej podobienstw do siebie widze. Na poczatku wszystcy mowili , ze w tatusia sie wdal bo bylo widac tylko mala kulke i czarne oczka i ciemne wloski a teraz jak juz urosl troche to widze, ze usteczka ma moje, nosek ma moj, stopki, paznokietki. A Twoj Alus to sie tak zmienil nie do poznania! Im starsze maluszki tym piekniejsze (a pomyslec, ze piekniejsze nie mogly byc) a z Ciebie tez taka fajna babeczka !

Bernadetka, to Ty na zdjęciu? Bo też młodo wyglądasz... na mnie ludzie teraz baardzo dziwnie patrzą muszę powiedzieć... bo mnie tak na 15 lat określają:szok:
Chociaż ostatnio awansowałam na 16-17:-D
Pewnie sobie mysla, ze jestes tiener moeder :-) o ja musze staro wygladac, bo mnie zawsze pytali, czy to moje pierwsze dziecko... Wiec chyba wygadam jakbym mogla miec juz kilka wczesniej ? :confused: :-D
Pamietam jak rok temu balam sie ze mam raka i co i ani w glowie mi byly prezenty tylko czy bede jeszcze z rodzina na nastepne swieta ,czy zdaze wychowac Tymka .Dzieki BOGU jestem:-)

A czemu sie obawialas? Mialas jakies guzki czy cos? Ja to tego slowa nawet nie chce wypowiadac glosno... Raka to ja sie w zyciu juz troche naogladalam w Rotterdamskich szpitalach.... :baffled: Przeraza mnie skala tego zjawiska.

Ja chyba doszlam do etapu , gdzie dziecku trzeba spiewac kolysanki zeby zasnelo w dzien , w noc pada jak kamien w wode... No i spiewam mu te kotki dwa, ale ilez mozna w kolko to samo, az mi slina sie zbiera i tchu brakuje :happy2: trzeba cos nowego poszukac, macie jakies sugestie?

reklama
Ayni tak pewnie myślą:-D To samo z moim K, on ma już 27 lat a wygląda na 20 w/g innych. Ale co ja się tam innymi przejmować będe...

Kołysanki? A ja antytalencie do śpiewania jestem, u mnie tylko puszczane będą:-D

Do góry