reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Agss van Musschenbroekstraat jest na rozjezdzie na lewo a rijswijk jest w prawo, no ale blisko jest.... nie chodze akurat tam bo troche kawał.... Julke mam blisko....

reklama
W ogóle, co moja ostatnio minę trzasnęła:
o-v.jpg

Ja jak zakupy robię to do groszka jadę... nie za często, chociaż to może dobrze bo można tam majątek wydać:-D
A w deli to parę m-cy tylko bo cóż nie ma co ukrywać wypłata marna była a dojazdy kosztowały.
Astrid - cudna :)

Astrid tez mam nadzieje, ze to nic takiego i zeby tylko monitorowac. Nawet nie chce dopuszczac do mysli innych mozliwosci. A dlugo juz to masz?

Agss dziekuje, juz nie moge sie doczekac ,zeby zobaczyc Twoje baby. Jak sie czujesz z brzuszkiem ?

Astrid tez mam nadzieje, ze to nic takiego i zeby tylko monitorowac. Nawet nie chce dopuszczac do mysli innych mozliwosci. A dlugo juz to masz?

Agss dziekuje, juz nie moge sie doczekac ,zeby zobaczyc Twoje baby. Jak sie czujesz z brzuszkiem ?
No, pierwsze badanie robiłam, jak miałam 19 lat. Więc, już jakiś czas tam sobie siedzą ;). Badania krwi zawsze miałam dobre, zero powiększonych węzłów chłonnych i dobre usg.

Ayni ja też się nie mogę doczekać:-D Ciągle zastanawiam się jak Mała będzie wyglądać, do kogo podobna ect... a poród to mi się już po nocach śni :-D
A czuję się dość dziwnie bo w sumie energia już nie ta... ja z tych które zawsze szybko chodzą, po schodach wbiegają teraz to zadyszka i te sprawy...
17nastego mam wizytę u położnej, ma mi afspraak na echo zrobić doczekać się nie mogę (;

Hej :) Alescie naskrobały :O

U mnie drugi dzienz tesciowa :D narazie nie narzekam, zobaczymy dalej...

Zimna i zimno, dzisiaj az peszesadnie...

Ayni, Adaś to chyba do Ciebie podobny :D ( tak mi sie zdaje) bedzie z niego przystojniacha :D

Astrid mine ma nieziemska :D sliczna ! :*

Mi tu lepiej niz w polsce, bo tam nie mam swojego miejsca :D i tyle w temacie :D

A tu moj niunio :D
DSCF0958.jpgDSCF0960.jpgDSCF0982.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :) Alescie naskrobały :O

U mnie drugi dzienz tesciowa :D narazie nie narzekam, zobaczymy dalej...

Zimna i zimno, dzisiaj az peszesadnie...

Ayni, Adaś to chyba do Ciebie podobny :D ( tak mi sie zdaje) bedzie z niego przystojniacha :D

Astrid mine ma nieziemska :D sliczna ! :*

Mi tu lepiej niz w polsce, bo tam nie mam swojego miejsca :D i tyle w temacie :D

A tu moj niunio :D
Zobacz załącznik 521763Zobacz załącznik 521766Zobacz załącznik 521767
Jaki słodziak. Pięknie wyglądacie :tak:.

Do góry