reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
hej ho
Ewelina nie zle zabalowal twoj maz:tak:moze dorana ogladali powtorki z KWS:-D
Agss wow ca za brzusio i taaaki wielki:-D nic sie nie martw jeszcze urosnie ,a ludzi miej gdzies:tak:
Mamo mi to przypomina alergie , kolezanki corka miala wlasnie w takich miejscach i jest uczulona na plyny do plukania ,mydla ,plyny do mycia itp
U holendrw kazda wysypka podchodzi pod egzeme:eek::eek:
Sliczne usmiechy ,na pewno poprawily ci humor ;-):-)
Madziu zdrwka dla was.Biedna Martynka ,mam nadzieje ze szybko wam
przejdzie:tak:
a gzdie Ayni sie podziala

Hague pewnie odsypia po baletach:-)
Berni u was bialo ,ale by sie Michas ucieszyl:tak:
Moi panowie sie rozwalili na sofie i leza a ja z Milenka sie bawimy:tak:oglnie Michas zawsze nasza rodzinke dzieli na chlopcow i dziewczyny:-D

Karola u nas juz po sniegu ;/ radocha byla tylko 5-10 minut :D

Wlasnie gdzie jest AYNI!? :)

Aaa moja pieczen wyszla pszepysznie :D pierwszy raz i udana :D tak sie ciesze bo balam sie ze taki kawal miesa pojdzie do kosza :)

Bernadetka tak patrzę że Ty z Venray mamy do siebie ok 25 km :)

Agss ale fajne brzusio :). miły widok :tak:

Karola a jak Michaś sprawuje się w roli starszego brata? czy po za podziałem domu jest za małą?

Madziula idź Ty, smaka robisz a ja na przymuszonej diecie.:confused2:

hej laski

Ja nadal zla , ksieciunio zjawil sie o 15, iii............beda ciche dni bo draka na calego

Agss no brzuszek to ...........bedzie za kilka tygodni:-D
mamo takie usmieszki to nawet mi humor poprawily, dzieki:-)
berni takie miesto to bym zjadla, ja ostatnio problemy z brzychem do tylko gotowane

Ewelin to masz niezlego luzaka z meza :D ja mojego to chyba bym udusila :D jak by mi tak wywinal :D

Robale a skad ty kochana jestes? :) moze kiedys na jakas kawke sie ugadamy :*

Bernadetka ja z Gemert kochana :)

Ewelinka złość Ci przejdzie choć faktycznie masz powody aby być złym :tak:

Ja czekam na kolacyjkę buszując na fb :). Dzień dosyć luźny był a od jutra do pracy, fajnie bo pieniążki wpadną. A ok 20 do Pl jadymy, a tak mi się nie chce. Jedziemy do moich rodziców, mam nadzieję że spokojnie będzie, bo u rodziców M nie ma innego tematu jak synuś szwagierki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj dziewczyny (; Brzuch naprawdę jest, przed ciążą był baaardzo płaski (;
Ewelina za 'parę' tygodni to ja liczę że Mała już będzie a brzucha niet :-D Tak za 15naście (;
Co do męża... oj też bym się zdenerwowała, bo nerwowy rocznik jestem (;
Robale Gemert? a gdzie to?:eek:

Do góry