reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
hej ho
Ewelina nie zle zabalowal twoj maz:tak:moze dorana ogladali powtorki z KWS:-D
Agss wow ca za brzusio i taaaki wielki:-D nic sie nie martw jeszcze urosnie ,a ludzi miej gdzies:tak:
Mamo mi to przypomina alergie , kolezanki corka miala wlasnie w takich miejscach i jest uczulona na plyny do plukania ,mydla ,plyny do mycia itp
U holendrw kazda wysypka podchodzi pod egzeme:eek::eek:
Sliczne usmiechy ,na pewno poprawily ci humor ;-):-)
Madziu zdrwka dla was.Biedna Martynka ,mam nadzieje ze szybko wam
przejdzie:tak:
a gzdie Ayni sie podziala

Hague pewnie odsypia po baletach:-)
Berni u was bialo ,ale by sie Michas ucieszyl:tak:
Moi panowie sie rozwalili na sofie i leza a ja z Milenka sie bawimy:tak:oglnie Michas zawsze nasza rodzinke dzieli na chlopcow i dziewczyny:-D

Karola u nas juz po sniegu ;/ radocha byla tylko 5-10 minut :D

Wlasnie gdzie jest AYNI!? :)

Aaa moja pieczen wyszla pszepysznie :D pierwszy raz i udana :D tak sie ciesze bo balam sie ze taki kawal miesa pojdzie do kosza :)

Bernadetka tak patrzę że Ty z Venray mamy do siebie ok 25 km :)

Agss ale fajne brzusio :). miły widok :tak:

Karola a jak Michaś sprawuje się w roli starszego brata? czy po za podziałem domu jest za małą?

Madziula idź Ty, smaka robisz a ja na przymuszonej diecie.:confused2:

hej laski

Ja nadal zla , ksieciunio zjawil sie o 15, iii............beda ciche dni bo draka na calego

Agss no brzuszek to ...........bedzie za kilka tygodni:-D
mamo takie usmieszki to nawet mi humor poprawily, dzieki:-)
berni takie miesto to bym zjadla, ja ostatnio problemy z brzychem do tylko gotowane

Ewelin to masz niezlego luzaka z meza :D ja mojego to chyba bym udusila :D jak by mi tak wywinal :D

Robale a skad ty kochana jestes? :) moze kiedys na jakas kawke sie ugadamy :*

Bernadetka ja z Gemert kochana :)

Ewelinka złość Ci przejdzie choć faktycznie masz powody aby być złym :tak:

Ja czekam na kolacyjkę buszując na fb :). Dzień dosyć luźny był a od jutra do pracy, fajnie bo pieniążki wpadną. A ok 20 do Pl jadymy, a tak mi się nie chce. Jedziemy do moich rodziców, mam nadzieję że spokojnie będzie, bo u rodziców M nie ma innego tematu jak synuś szwagierki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj dziewczyny (; Brzuch naprawdę jest, przed ciążą był baaardzo płaski (;
Ewelina za 'parę' tygodni to ja liczę że Mała już będzie a brzucha niet :-D Tak za 15naście (;
Co do męża... oj też bym się zdenerwowała, bo nerwowy rocznik jestem (;
Robale Gemert? a gdzie to?:eek:

Do góry