reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Hauge zdrówka dla Tomeczka i gratulacje ,brawa sie tez szybko nauczy
Madziu dobrze ze APk wyszlo bez problemu
Berni mam nadzieje ze sie dzis wyspicie
Madziu dobrze ze APk wyszlo bez problemu
Berni mam nadzieje ze sie dzis wyspicie
bernadetkka
Fanka BB :)
Jej jak ja dzisiaj umieram...;/ zapomnialam jaki to bol towarzyszy miesiaczce...;/ normalnie nie moge sobie z nim poradzic...
karola82_82
mama slicznego Michałka
dzien doberek
Berni wspolczuje bólu ,paracetamolem sie poratuj ,co prawda mi on nigdy na taki bol nie pomoglale karmiac nic innegi nie mozna,jeszcze cieple oklady sie sprawdzaja
Hauge to ladnie synek pospali juz cala noc przesypia ,wowMichal jakis rok temu przestal jesc w nocy a tak zawsze bylo "mama mlecko !"
pogoda dzis nie szalowa ,zimno i wiejemaz do 18 pracuje wiec ja sama...
Berni wspolczuje bólu ,paracetamolem sie poratuj ,co prawda mi on nigdy na taki bol nie pomoglale karmiac nic innegi nie mozna,jeszcze cieple oklady sie sprawdzaja
Hauge to ladnie synek pospali juz cala noc przesypia ,wowMichal jakis rok temu przestal jesc w nocy a tak zawsze bylo "mama mlecko !"
pogoda dzis nie szalowa ,zimno i wiejemaz do 18 pracuje wiec ja sama...
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Bryyy
odzwyczaiłam się od takich pustek na forum... zawsze rano to było kilka stron.. no ale co, jak wszystkie cieżarówki prawie sie rozpakowały to juz nie ma nocnych dyżurów hehehe
wczoraj kupiłam mleko... poczytałam rózne fora i jednak zdecydowałam sie na Nutrilon Standaard ponieważ juz wczesniej jej kupowałam w kartoniku i wiem ze wszystko po nim w porządku.... wolałam nie ryzykować nowości....
karola82 nawet troche słoneczko wyszło heheh ale wieje wieje brrrrr
odzwyczaiłam się od takich pustek na forum... zawsze rano to było kilka stron.. no ale co, jak wszystkie cieżarówki prawie sie rozpakowały to juz nie ma nocnych dyżurów hehehe
wczoraj kupiłam mleko... poczytałam rózne fora i jednak zdecydowałam sie na Nutrilon Standaard ponieważ juz wczesniej jej kupowałam w kartoniku i wiem ze wszystko po nim w porządku.... wolałam nie ryzykować nowości....
karola82 nawet troche słoneczko wyszło heheh ale wieje wieje brrrrr
bernadetkka
Fanka BB :)
Hague ladnie pospal... a jak sie czuje Tomcio? spadla tem.?
Karola na mnie paracetamol nie dziala... leje sie ze mnie jak z zarżnietej swini hah wzielam ketnal i cos zaczyna wkoncu ustawac...
moje mlenstwo juz wogole nie chce lezec, ewentualnie tylko w lozeczku jak karuzela sie kreci i idzie spac, a tak to juz ciekawy swiata... musi wszystko widziec...
Karola na mnie paracetamol nie dziala... leje sie ze mnie jak z zarżnietej swini hah wzielam ketnal i cos zaczyna wkoncu ustawac...
moje mlenstwo juz wogole nie chce lezec, ewentualnie tylko w lozeczku jak karuzela sie kreci i idzie spac, a tak to juz ciekawy swiata... musi wszystko widziec...
hej, BERNADETKA a co to jest miesiaczka? Nadka ma 4,5mies i ja jeszcze nie mialam-zastanawiam sie jaka bedzie bo przed ciaza mialam masakre. MADZIULA a Martynka chetnie pije sztuczne mleko?ja jeszcze nie dawalam ale jak pojde do pracy tez bede musiala chyba pomyslec. THE HAGUE gratki dla Tomka.
Cześć dziewczyny. Pisze korzystając ze śpiącego dziecka. My wczoraj mieliśmy wyczerpujący dzień. Adaś cały dzień przejadl na cycku dosłownie oderwać go nie można było. Jak widziałam już że szuka to miałam ochotę swojego przypiac gdzieś na ścianę żeby sobie ciągnął. Wieczorem też go nie mogłam uspac w boxie sam nie w łóżku też nie najlepiej u rodziców film oglądać. Przyszedł wieczór i on dalej nie chce spać i marudzi jak się go odestawia. M go wziął trochę na dol żebym coś przespala ale potem i tak wrócili na cycka. Na szczęście potem już usnal bo miałam dość. Noc przespal z przerwami co 3 h i dziś już je normalnie. Nie wiem co on tak czasem jakby się najeść nie mógł.
Mój tatko przyjeżdża za 2 tyg i przywiezie nam latka i przynajmniej mąż będzie mógł go nakarmić a ja pospać w takich trudnych momentach.
Bernie wspolczuje aż mi się przypomniało że mnie to predzej czy później znów czeka. Szkoda że tu nie mają nospy mi zawsze pomagała.
Lecimy na spacer całą familia u nas słonecznie. A jak u was?
Mój tatko przyjeżdża za 2 tyg i przywiezie nam latka i przynajmniej mąż będzie mógł go nakarmić a ja pospać w takich trudnych momentach.
Bernie wspolczuje aż mi się przypomniało że mnie to predzej czy później znów czeka. Szkoda że tu nie mają nospy mi zawsze pomagała.
Lecimy na spacer całą familia u nas słonecznie. A jak u was?
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hejka
ja własnie byłam znowu u lekarza bo jej cała szyje wywaliło i w koncu dowiedziałam sie konkrety ..
powiedziała pani doktor ze wysypka na buźce wygląda na typowoą dziecięcą wysypke , podała nazwe Berg ... która przechodzi sama, ale powiedziała również ze egzema wygląda podobnie.... narazie lecimy metodą prób i błedów, narazie każe czekać i natłuszczać, kąpiele co 2 dni lub 2 razy w tyg., jesli nie bedzie poprawy to dostanie silniejszy krem na egzeme..... a jesli to nie pomoże to wtedy robimy test prowokacyjny na skaze białkową.....
szyja to inna sprawa, okazało sie ze to.... grzybica..... dostałam krem i mam smarować ,hiuu ulzyło mi ze nic powaznego.... no tak szyjka gruba i nie ma jak sie wietrzyć .....
doris moja wcina takie mleko jakie jej dasz hahahah a tak poważnie to nie miałam problemow ze sztucznym.... byle sie najesc hehehe
ale ciepło dzisiaj , chyba zaraz polecimy na spacerek co bede gniła w domu
Ayni z laktatorem za pan brat heheh odetchniesz, zobaczysz
Berni bidulko. mi w ciazy paracetamol pomagał jako tako... miesiączka , juz zapomnialam jak to jest.....
ja własnie byłam znowu u lekarza bo jej cała szyje wywaliło i w koncu dowiedziałam sie konkrety ..
powiedziała pani doktor ze wysypka na buźce wygląda na typowoą dziecięcą wysypke , podała nazwe Berg ... która przechodzi sama, ale powiedziała również ze egzema wygląda podobnie.... narazie lecimy metodą prób i błedów, narazie każe czekać i natłuszczać, kąpiele co 2 dni lub 2 razy w tyg., jesli nie bedzie poprawy to dostanie silniejszy krem na egzeme..... a jesli to nie pomoże to wtedy robimy test prowokacyjny na skaze białkową.....
szyja to inna sprawa, okazało sie ze to.... grzybica..... dostałam krem i mam smarować ,hiuu ulzyło mi ze nic powaznego.... no tak szyjka gruba i nie ma jak sie wietrzyć .....
doris moja wcina takie mleko jakie jej dasz hahahah a tak poważnie to nie miałam problemow ze sztucznym.... byle sie najesc hehehe
ale ciepło dzisiaj , chyba zaraz polecimy na spacerek co bede gniła w domu
Ayni z laktatorem za pan brat heheh odetchniesz, zobaczysz
Berni bidulko. mi w ciazy paracetamol pomagał jako tako... miesiączka , juz zapomnialam jak to jest.....
Podziel się: