Hej,fajnie ze.dzieciatka zdrowieja,ja sie tak zestresowalam Waszymi opowiesciami ze Nadce codziennie temp. sprawdzam jak za.czasow noworodkowych MADZIULA jakie tam meskie... zagadaj to moze jeszcze znizke dostaniesz ja kiedys trafilam do autoryzowanego serwisu i dwie godz. mi diagnozowali usterke w samochodzie po czym bardzo mily pan oswiadczyl ze usterka zniknie jak bede tankowac paliwo v-power...oczywiscie nie zniknela AYNI no masz racje jak Bobaski zaczynaja kontaktowac to jest cudownie,Nadie teraz wszystko interesuje,a ja jej pokazuje i daje wszystko "pomacac". Latem np.dotykalysmy golymi.nozkami piasku na plazy,trawki,wody. Lapala za listki na drzewkach. Dzieciaczki musza sie tyle nauczyc... Ja rowniez dziekuje za linka do mebli bo wlasnie zmieniamy kanape,a ceny maja naprawde superowe. ASTRID my tez mamy misia z H&M-bialego
reklama
bernadetkka
Fanka BB :)
hej
u nas juz dobrze, maly dostal delikatnej wysypki, podobno tak jest po tzw. trzydniowce... i gardelko zachrypniete;( jeszcze potrzebuje mojej bliskosci ciagle wtulony we mnie w nocy zasnac nie moglam bo myslalam ze moze mu sie cos stac... zasnelam kolo 4 az starego zapomnialam do pracy obudzic w ciagu 3 minut byl gotowy poranny hardkor.... a maly spobie slodko przespal prawie 8 godzin bez jedzenia...
Hague biedny Tomeczek...
Karola nic sie nie martw, Michalek pewnie juz zadowolony wrocil
co myslcie o takich pieluchach?
Pieluszki pieluchy wielorazowe PUL minkee 2 wkłady (2673007815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
u nas juz dobrze, maly dostal delikatnej wysypki, podobno tak jest po tzw. trzydniowce... i gardelko zachrypniete;( jeszcze potrzebuje mojej bliskosci ciagle wtulony we mnie w nocy zasnac nie moglam bo myslalam ze moze mu sie cos stac... zasnelam kolo 4 az starego zapomnialam do pracy obudzic w ciagu 3 minut byl gotowy poranny hardkor.... a maly spobie slodko przespal prawie 8 godzin bez jedzenia...
Hague biedny Tomeczek...
Karola nic sie nie martw, Michalek pewnie juz zadowolony wrocil
co myslcie o takich pieluchach?
Pieluszki pieluchy wielorazowe PUL minkee 2 wkłady (2673007815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
doris hehe zniżke.. watpie , i tak maja taniej niz reszta .... a co do mechaników to mam tylko jednego zaufanego kolege z mojego miasta z Pl ale niestety oni nie robią APK , a szkoda
ja mierze temperature zawsze gdy wydaje mi sie ze jest bardziej marudna niz zwykle....
ja mierze temperature zawsze gdy wydaje mi sie ze jest bardziej marudna niz zwykle....
bernadetka ja sie za bardzo nie interesowalam wielorazowkami, pamietam chyba Ayni kiedys poruszala taki temat a ja wyslalam jej link do artukulu, ale teraz juz go nie mam... wedlug mnie troche duzy wydatek, wklady, otulacze, pralka czesciej niz zwykle ale slyszalam, ze niby sie oplaca bardziej niz jednorazowki
bernadetkka
Hague no wlasnie slyszalam, ze niby bardziej sie oplaca ale czy bym podolala? ha niewiem...
sasiadka wlasnie je zakupila ze wszystkim i chyba 15 czy 20 to prawie 1000 zl ja kosztowalo..;/
A ja domiar zlego dostalam miesiaczki :/ wrrr
sasiadka wlasnie je zakupila ze wszystkim i chyba 15 czy 20 to prawie 1000 zl ja kosztowalo..;/
A ja domiar zlego dostalam miesiaczki :/ wrrr
Ostatnia edycja:
Agss
Hauge kurczę zdrówka dla małego...
A mi z mojego leniwego piątku nic nie wyszło...
Zaraz po pobraniu krwi (jak mówicie byleby teraz np A nie wyszło -.-") pojechałam wyjątkowo do sklepu autem na zakupy tygodniowe, szybko poszło ale zachciało mi się sprawdzić polski sklep, w którym jeszcze nie byłam, no i wycieczka do Hagi wyszła (matko z córką jechanie tam autem to jedna wielka masakra) no ale zakupy fajne są, sklep duży i fajny wybór a i tańszy od tego w którym przez krótki czas pracowałam Potem szybko obiad i przy okazji dostałam paczkę z moimi cebulkami więc po ziemię trzeba było iść a zaraz będę sadzić.
Madziula mnie też czeka wyprawa do mechanika bo mi się w jednych drzwiach zamek zaciął i ni w chorobę nie chcą się otworzyć
Auto to skarbonka bez dna naprawdę...
A mi z mojego leniwego piątku nic nie wyszło...
Zaraz po pobraniu krwi (jak mówicie byleby teraz np A nie wyszło -.-") pojechałam wyjątkowo do sklepu autem na zakupy tygodniowe, szybko poszło ale zachciało mi się sprawdzić polski sklep, w którym jeszcze nie byłam, no i wycieczka do Hagi wyszła (matko z córką jechanie tam autem to jedna wielka masakra) no ale zakupy fajne są, sklep duży i fajny wybór a i tańszy od tego w którym przez krótki czas pracowałam Potem szybko obiad i przy okazji dostałam paczkę z moimi cebulkami więc po ziemię trzeba było iść a zaraz będę sadzić.
Madziula mnie też czeka wyprawa do mechanika bo mi się w jednych drzwiach zamek zaciął i ni w chorobę nie chcą się otworzyć
Auto to skarbonka bez dna naprawdę...
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ja już po APK , strasznie się bałam a okazało sie alles netjes hiuu obyło sie bez wydatków ....
Temperatura stale sie utrzymuje, choc zmienia swoje natezenie.. Raz jest wyzsza, raz nizsza.. No i troszke jest marudny, ale nie widze zadnych oznak jakiejs choroby, wiec to chyba bedzie trzydniowka.. OBY.
A zapomnialam sie pochwalic, Tomek juz od dluzszego czasu robi "pa pa", a od 3 dni juz macha na dwa sposoby i wie ze machanie oznacza papa. Dzisiaj nie moglismy wyjsc na dwor, wiec obserwowalismy ludzi z okna i Tomek do niektorych robil papa :-) ojj mala rzecz a tak cieszy mame
A zapomnialam sie pochwalic, Tomek juz od dluzszego czasu robi "pa pa", a od 3 dni juz macha na dwa sposoby i wie ze machanie oznacza papa. Dzisiaj nie moglismy wyjsc na dwor, wiec obserwowalismy ludzi z okna i Tomek do niektorych robil papa :-) ojj mala rzecz a tak cieszy mame
reklama
nana19
HAGUE o jak my sie cieszylismy kiedy Tymcio robil pierwsze pa pa .No on robil to jak mial jakies 10 m wiec twoj szkrab to naprawde szybko.Moj Tymcio od wczoraj posyla wszystkim buziaczki ach wogole fajnie jest ,a jak patrze na fotki waszych maluszkow to mi sie marzy takie male cialko:-)
Podziel się: