reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

U nas juz po goraczce... :)
Dziecko wkoncu sie zywe zrobilo:D

Madzia ja tez mam ten od 3 miesiaca paracetamol 120 mg i moge go podawac 4-6 razy co 4-6 godzin po 60 mg oczywiscie po konsultacji z lekarzem:)

Hague walsnie slyszalam ze Ibum jest bardzo pomocny:)

Ewelinko a co ten twoj chlop tak dlugo pracuje?

reklama
Tomeczkowi w nocy sama temperatura spadla do 38,8, dalam mu jeszcze czopek 60mg bo marudzil i nie chcial isc spac o 4 rano, pojadl i spalismy do 8. po goraczce ani sladu :eek: mam nadzieje, ze juz nie wroci :-):tak: co to moglo byc?? :confused:

morgeeen :-)

Agss oby nie znow cos innego :D

H & B fajnie, ze maluchy juz wydobrzaly.

A ja zacieszam sie weekendem! W koncu wszyscy razem w domu i juz nocki niet dzisiaj. Jeeeej! Jeszcze sie zapowiada ladna pogoda!

Ewelina, nie ma za co! :D Ja tez jestem w szoku ze tak tanio bo ogladalam tez inne, ale ceny sobie juz ktos podkrecil, a tu , mila niespodzianka... My kupujemy meble do salonu.

Ho ho ale fajnie ze dzieciaczkom juz lepiej.Ja tez mam imbum dla Tymusia i jak jest naprwde ciezko to stosuje zamiast paracetamolu.Tylko ze my stosujemy syropek jakos nie lubie czopkow.Przypomnialo mi is ejeszcze ze po urodzeniu w szpitalu jeszcze dawali Tymkow juz paracetamo na bol glowki po vacuum.Hague trzydniowka to tez wirus :-D

dzień doberek..

o jak miło wejść na forum i czytać ze dzieci dobrze się czują....

u nas też lepiej... wysypka bladnieje zupełnie i juz troszke zaczyna maleć.... jestem skłonna wyjść z założenia ze to nie skaza białkowa poniewaz wczoraj popołudniu zjadłam płatki z mlekiem.... no to chyba raczej by nie bledniało tylko albo sie nasiliło albo chociaz zostało takie jak było.... być może to faktycznie albo jakiś rumień albo trądzik.....

pogoda nie zaspecjalana...

a ja musze dzisiaj jechac na APK....:( nie lubie załatwiać takich chłopskich spraw.....

nana wiem ze tez wirus, ale mi bardziej chodzilo o jakies chorobsko, co by go rozlozylo, razem z katarem i kaszlem. na szczescie juz jest goed, oby nie wrocilo. :tak:

my sie co do mebli wstrzymujemy, bo i tak mamy wszystko nowe, ale jak dostaniemy/kupimy mieszkanie to tez calkiem inaczej pewnie bedziemy chcieli zrobic, juz sie boje tego wydatku :confused2:
w ogole to dalej sie nie mozemy zdecydowac czy kupowac tu czy w zuid limburg :-D chyba do usr... smierci ,tak bedziemy myslec

witam
Ayni fajna ta stronka z meblami ,na niedzieli tez sa meble ale sobie ceny podniesli jak im schodzic zaczely

The hague ,Bernadetka , dobrze ze dzieciaczkom goraczka przeszla ,i oby nie wrócila. Zdrówka dla nich
Berni ale sie musialas strachu najesc ,wspolczuje i mam nadzieje ze juz po wszystkim:tak:
Madziu moze to faktycznie tradzic niemowlecy lub potówka poprostu. moja mala potówke i wlasnie jak spala na jednej str to sie czerwone bardzo robily krostki.Przemywalam to rumiankiem:tak: Czopki do 3 mies tylko w aptece ,pani z cb mi powiedziala ze moge w kruidvacie i innych kupic ale przed podaniem obciosac troche:eek: latwiej wiec do apteki podejsc.
Agss czekamy na wyniki
Ayni slodki jest twoj synek, podgladnelam na fb:sorry::tak::tak:
Nana jak twój synek?

Michadz dzis pierwszy dzien w szkole ,on byl zadowolony jak wszedl do nowej klasy a ja..... mam stresa i sie boje czy wszystko dobrze:sorry::-( Czy sie zaprzyjazni z nowymi kolegami itp
Milenka spi a ja siedze i miejsca znalesc nie moge sbie ,zamiast brac sie do roboty... Michas o12 wychodzi a na 13 moge gop zaprowadzic do peuter na 2 godz:tak: zobacze czy nie bedzie zmeczony i zniechecony..

reklama
KAROLA dzieci zazwyczaj sobie swietnie radza a my sie tylko niepotrzebnie martwimy ale cie doskonale rozumiem,bo ja to juz jajko znosze jak musze zostawic Tymka chocby z tatusiem:-D
MADZIA no nie kazda wysypka to odrazu skaza i dlatego trzeba brac pod uwage tez i inne objawy ,a nie jak ten lekarz na podstawie jednego objawu (jego braku ) twierdzic ze to nie to.Ja jak bylam na testach z Tymkiem w szpitalu to inne matki ,holenderki tez narzekaly ze im rowniez wmawiano ze to nie skaza .Na cale szczescie dzieci z tego wyrastaja :-)

Do góry