reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

O BERNI ale nocka dobzre ze pojechaliscie do tego szpitala.Co to za wirusy znow:no:ZDROWKA dla ALUSIA i TOMASZKA.
Ja tez mam urodzinki w pazdzierniku 22 ,a moja siostra 3 hi hi .

MADZIA tak mi sie nasunelo bo pisalas ze Martynka ma tez uczulenie na cos ,wiesz te problemy z ulewaniem to moga byc wspolne objawy alergii.

Ostatnia edycja:
reklama
Madziula no u nas na stronie też są zarobki podane i przekraczamy niestety. A tak w ogólę to zdrowia dla małej...
Ayni wiesz moja mama też ma mieszkanie ze spółdzielni, parę kroków od centrum i jest super, chociaż podwyżki czynszu są co roku -.-" słyszałam też że jak ktoś dostanie mieszkanie a potem będzie zarabiać więcej to czynsz mu podniosą. Szkoda że potem jakby zarobki się zmiejszyły to nie obniżą...
Nie wiem będę musiała ładą rozpiskę przychodów i wydatków zrobić i zobaczymy co z tego wyjdzie... Teraz to nigdzie nie ma lekko...

Kurczę ile maluchów się pochorowało... zdrówka dla nich!

No i oczywiście jak mój maluch będzie współpracował i się ujawni to pochwalę się tutaj wam.

A ja na zakupach byłam... i kupilam parę ciuchów...bynajmniej nie ciążowych (;
Może jeszcze trochę ponoszę w/g wagi położnej narazie dodatkowych kg niet.

Ostatnia edycja:
Dziekujemy za wszystkie zdrowka:)D

Hague mowili mi w szpitalu ze teraz jakis wirus panuje i ze treba to przezyc, moze Tomcia tez zlapal?:(

Madzia moze Nana ma racje ze to by moze alergia?
szkoda ze tutaj sie tak nie interesuja tym wszystkim... ja musze pojsc jeszcze do cb zapytac co bedzie z ta wszczepionka dla malego... mam nadzieje ze podczas goraczki mu nie dadza...:(

wg mnie to jest alergia.... ja miałam taką sama wysypke przy wysiewach. no ale doktor konował powiedział ze samo zejdzie hahaha bez jaj... teraz nie wiem jakie mleko mam kupić.... zeby pepti mieć to musi być zdiagnozowana skaza białkowa.... dopoki nie pojade do polski do mojego alergologa to nie sądze zebym tutaj sie czegoś dowiedziała..... co tu robić . co tu robić...

zauwazylam tez ze ta strona gdzie ma wysypke robi sie cała czerwona jak Martyna spi na tej stronie a jak w dzien ja przekrecam na druga to automatycznie blednieje i zostaje sama wysypka, wtedy nie wyglada to tak strasznie hmmmmmm

PEPTI mozesz sama kupowac .Jak ja chodzilam z Tymkiem pytac jakie mleko mam mu dac to mi mowili ze jakie chce moge sprobowac sojowe jak chcem ,moge Pepti jak chcem ,zeby nie dac recepty .No i co oczywisce ze chcem bo dziecko bolesci mialo to kupilam bo gdybym czekala na ich diagnozy to bym osiwiala.

Ostatnia edycja:
Hej,hej!
Bernadetko,matko co za ustrojstwo męczy biednego maluszka.Noce w szpitalu z dzieckiem...znam to bardzo dobrze i współczuję takich przeżyć.Oby wirus szybko przeszedł! Zdrówka!

Agss ja płeć obu znałam już w 16 tyg ale ja często miałam echo w szpitalu.Tylko na pretecho pojechaliśmy do innego gabinetu i płaciliśmy coś ponad 100 ale super płytka z badniem 45 min i dużo kolorowych zdjęć A4.
Daj znać jak się dowiesz co tam siedzi w brzuszku!

Ja mam urodziny 4 i jakoś mi się do nich nie śpieszy ani świętować też mi się nie widzi...zmiana cyferki z przodu ...nic fajnego:wściekła/y:

Zaraz przychodzi kinderfysio a te takie marudne i ryczą ,chyba nie będą skore do ćwiczeń:no:

Oj biedne te dzieciaczki. Oby wszystkie wróciły do zdrowia.

Dzisiaj Majci kupiliśmy kombinezon - misia z H&M . Póki co się suszy na suszarce.

No i... Maja się dzisiaj sama przekręciła z pleców na brzuszek. Widział to mąż, bo ja poszłam po łyżeczkę, żeby dać jej wit. D :confused2:

Astrid pokaz koniecznie Maje w kombi :) my mamy kurteczke - Misia.
Gdzies sie natknelam w sieci na pajace z krolikiem, takie superowe, stopki krolika , brzuszek, z tylu kuperek a na glowie krolicze uszy w kapturze :D

U nas byla drzemka , wszyscy 3 w jednym lozku, po czym zadzwonil alarm i ja jako tako szybko wstalam ale faceci, jeju jacy oni do siebie podobni, ani ich z lozka sciagnac jeszcze wydaja z siebie te same dzwieki i patrza jednym okiem.

Agss u nas tez byla podwyzka w styczniu, 2 EUR :sorry2: ale u nas cena czynszu nie zmienia sie wraz z zarobkami, bo spoldzielnia nie ma dostepu do takich danych i wielu naszych sasiadow ma dosc dobre przychody i dalej korzystaja z uslug spoldzielni, bo nie chca kupowac koophuis. Ale masz racje, powinnas wszystko wyliczyc i postepowac zgodnie ze swoim sumieniem. Przeanalizowac wszystkie opcje itd. Poczytac o ubezpieczeniach hipoteki itd. Moze cos Ci sie rozjasni. Ja tylko przedstawiam sprawe ze swojego punktu widzenia, ty wiesz sama co dla waszej rodzinki bedzie dobre. :tak:

Kasia powodzenia z fizjo !

Agss ja płeć obu znałam już w 16 tyg ale ja często miałam echo w szpitalu.Tylko na pretecho pojechaliśmy do innego gabinetu i płaciliśmy coś ponad 100 ale super płytka z badniem 45 min i dużo kolorowych zdjęć A4.
Daj znać jak się dowiesz co tam siedzi w brzuszku!
Ja się też nad tym 3d zastanawiałam ale stwierdziłam że te 100 e mogę lepiej wydać a te to tylko po to żeby płeć poznać (oby jak na złość się nie zasłoniło -.-") mówią że dziewczynki się później ujawniają a u Ciebie dość szybko się pokazały :)
Ayni ja zawszę chętnie poznaje punkt widzenia innych (; i uwielbiam dyskutować, analizować ect więc wiesz (; A mój tż niestety typ milczka (matko my jesteśmy zupełnie różni... może to prawda co mówią o przeciwieństwach?).
Astrid misia? z uszami? (;

reklama
my też mielismy podwyzke czynszu.....

własnie kupiłam balneum olie zaraz idziemy kąpciu kąpciu hehehe

ale wiecie co zauwazylam w tej wysypce? ona sie nasila jak Martynaa śpi na tej stronie a potem blednieje , na dworze też blednieje.... hmmm czy jakby to była skaza to by tak bledniało???
może to faktycznie jakaś wysypka niemowlęca...wszystko takie podobne do siebie..

Astrid ja tez jestem bardzo ciekawa kombinezonu... ja narazie nie kupuje bo do zimy napewno urosnie trzy razy...

a własnie , chciałam dzisiaj kupić paracetamol ale jest tylko dla dzieci od 3 miesiąca.... to znaczy ze od drugiego jest tylko w aptece??? ewelina gdzie ty kupowałaś??

Do góry