reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Thehague Staneło na Alex i mysle ze juz sie nie zmieni:D
Kallie nie stresuje sie bo nie ma po co:D zawsze ktos lub cos sie znajdzie ze jest nie tak...

Ayni masz racje:D
Ja to swojego moge oddac kota oczywiscie;D bo strasznie gryzie... i chce sie bawic bo mlody a ja sily nie mam latac a nim i tak musi czekac az B wroci z pracy zeby sie wywsciekac:)

Iskierka??? wlasnie gdzie ona jest...

Ja smaruje sie od poczatku 2-3 dziennie i teraz pod koniec mi wyskoczyly... ale mam dobra masc wiec po porodzie pojdzie w ruch napewno zbledna i beda mniej widoczne:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja sie smarowalam pare razy dziennie z nudow :-D no i jeden wylazl :confused: mysle ze jak ma wyjsc to i tak wyjdzie, to uwarunkowane genetycznie, mam tego rozstepa w tym samym miejscu co mama, serio :tak: i Tomek urodzil sie dokladnie w takim terminie jak moja siostra - pierwsze dziecko mojej mamy:tak: fajnie, nie? :-)

Bernadetka to chyba będzie dwóch Alków potem na forum bo u nas jak na razie też na tym stanęło:-D Bo każde inne to albo mój nie akceptował albo ja i takich wspólnych co by nam pasowały to tylko 3 naliczyliśmy;/

Ayni juz sobie troszkę poradziłam, ale to tak jest że jeśli się źle dzieje to wszystko na raz, ale ja teraz muszę być silna psychicznie i się nie poddawać ani ciągle płakać bo to dla maluszka źle, więc w garść się trzeba szybko było wziąć i póki co daje radę:)

TheHague a takie terminy to i u mnie w rodzinie są, i nawet co do wielkości brzucha z moją mamą w pierwszej ciąży to podobnie jest:) A moi rodzice to tak trafili że ja z siostrą jesteśmy z jednego dnia:) tylko różnica wieku kilkuletnia:) i mojego taty brat też ma dzieciaki w tym samym dniu urodzone:cool2: to dopiero traf hehe

Nie wierze ;p dalej widze Cie w tym ubranku ;)

Astrid, widzisz, bo polacy religijni sa :D Nie daj sie i badz dumna z tygrysich paskow, po czasie pewnie to bedzie jakos lepiej wygladac, skora potrzebuje troche czasu i pewnie sie sfronknie :D . Ja sie nawet ciesze, ze tych ze spodu nie moge juz zobaczyc bez lustra, wychodzac z zalozenia, ze skoro ich nie widze, to ich tam nie ma :D a jak sie miewa wasza krolewna? Duzo spi czy tez bywa troche "na chodzie" ?

Berni - slodki ten Twoj maz hihi :) tak milo Ci mowi, a ja z naszych sierciem spie tylko porankami, bo w nocy cos mu strzela do glowy i zaczyna lazic po sypialni, czasem wskoczyc na parapet i musze wstawac mu odslaniac zaslone, bo nie widzi gdzie skacze i wali glowa w parapet :/ zamykamy go dlatego na noc w salonie , zadowala sie zwyklym kartonem ze starymi koszulkami , ktorych nikt nawet do sprzatania nie ubiera. Chce mu kupic taka wielka konstrukcje drapak z siedziskami, ale najpierw musze sie zajac zakupami dla mojego dziecka
:-)

Śpi sporo, ale ma godziny, że leży i się PACZY :-). Przez sen dużo ze sobą gada haha. A mi tam te rozstępy ni ziębią ni grzeją. Za jakiś czas pewnie i tak wyblakną i złagodnieją, więc nie widzę problemu. W środę idziemy do CB :D, tzn. pewnie pojedziemy w trójkę autkiem, bo ja średnio na dłuższe trasy, a nasze ponoć jest niezły kawałek od domu. Ale myślę, że jak będzie fajna pogoda, to krótki spacerek się zaliczy.

Kallie o widzisz:D
u nas bylo od poczatku ze strony mojego ze Alex i koniec ja chcialam Alan no ale wkoncu on juz rozpowiedzial wszystkim ze bedzie Alex wiec przystalam na to bo mi sie podoba:)
A jeszcze jak niewiedzielismy co bedzie i wymyslalismy imie dla dziewczynki to codziennie inne slyszlalam
:)

Thehague mam pytanie do ciebie:)
jak zglaszaliscie zeby wasz synek mial nazwisko ojca? przed czy po porodzie?
Bo moj dzisiaj byl w gminie i kazali wyrobic ie do porodu, bo potem to jakies niby komplikacje...;/
jemu zaswiadczenie ze jest kawalerem mama wybierze gorzej ze mna bo zbytnio nie ma kto i jak...;/ a nie usmiecha mi sie teraz jechac do pl po to:(

Ostatnia edycja:
no właśnie my dla dziewczynki to mamy praktycznie jedno konkretne ale zostanie pewnie na przyszłość:) a mi właśnie się Alan podobał ale znów mojemu nie i koniec tematu heh więc zostało przy Alexie bo nam obojgu się podoba a rodzinka niech się nie wtrąca bo to nasza decyzja ma być:) a mamy jeszcze 2inne na uwadze bo jak się mały urodzi i go zobaczymy to on sam w jakiś sposób zdecyduje jakie najbardziej do niego pasuje:-)

Astrid z Majeczki to taki mały słodziak, że jak tak leży i paczy to i ja bym pewnie ciągle przy niej siedziała i też paczała na nią jak w obrazek:-D

Bernadetka my chyba bylismy tylko z paszportami i oswiadczenie pisalismy,ale pewna nie jestem:sorry2::baffled: tak tez slyszalam ,ze pozniej sa jakies komplikacje...

Juz mamy jednego Alexa na forum holandii:tak:

Madzia ciezko bylo ale dalam rade:tak: nie wykrecalam za mocno:baffled:

reklama
Mam mega głupie pytanie. Jak wypiłam 5900396014849.jpg to mam się bać, że małej coś się stanie? W składzie co prawda to są tylko aromaty... moje hormony mnie dobijają :-(.

Do góry