reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
hahahahah mi kolezanka opowiadala ze jej mala jak walnela glosnego baka to sie az poplakala bo nie wiedziala co to, skad to i sie wystraszyla haha :))))))

Madzia ja z chrzestnymi mam na odwot ,same baby....:tak:

Au nas sie wypogodzilo i slonko pieknie siweci:tak:

Bernadetka moze ci sie organizm przed porodem oczyszcza:sorry2:

Iskierka a nie uczulenie na cos?

Mi się nie oczyszczał a potem M. sprzątał dwójeczki :nerd:. Myślałam, że mnie spotka to szczęście z oczyszczaniem się organizmu, ale no nic. Może następnym razem.

Czesc nazywam sie Sylwia przywitalam sie juz na holandii teraz zagladam tu. Mam dwie coreczki Amelke i Jagodke marzymy o trzecim czlonku rodziny ale warunki mieszkaniowe nam nie sprzyjaja wiec szukamy czego innego zeby nasze marzenie sie spelnilo.

reklama
Do góry