reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Racja jak by dali za darmo to i ja chetna jestem:)
Bo slub to niestety ale jest spory wydatek nawet dla samej rodziny, a teraz przy malym dziecku nie bedzie nas na to stac...
alr ja wogole narazie nie zamierzam sie sluboeac:) bo moim zdaniem to nic nie zmieni a oze popsuc, wierzaca jestem ale nie potrzebuje narazie slubu, moze kiedys cywilny...

reklama
No właśnie:)
Ja czuje ze poprostu jeszcze do tego nie doroslam... a moze? sama niewiem...
Kiedys marzyłam o tym dniu i wyobrazalam sobie jak to bedzie, ale zeby mnie bylo stac na takie weselicho to minie sporo czasu... teraz mam wazniejsze sprwy, dziecko stawiam na pierwszym miejscu...:) slub zaczeka:)

caly dzien dzisiaj mam biegunke... czyzby to jakis znak?:baffled:

Berni moze tak byc :tak: a nie jadlas dzis nic dziwnego ? ja dzis zjadlam sorbet bananowy i mnie pogonilo , ale u mnie to od razu dziala, ze wiadomo od czego... No, ale caly dzien, ho ho , jeszcze jakies objawy ?

Ja wybieram sie juz do spanka, dobranoc :) 3mam kciuki jakby cos!

Ayni no wlasnie nic takiego nie jadlam, poza rosolkiem:)
No i mam czasem wrazenie jakby mi sie na sile brzydko mowiac kupe chcialo takie straszne parcie, ale nie ma zadnych skurczow, wiec to pewnie nic wielkiego:D i maly sie przeciaga

Ja tez zmykam spac:*
dobranoc:)

witam
Ja dzis spalam koszmarmnie ,a raczej oczy przymykalam...

Bernadetka dzidzia juz sie ma dobrze i rosnie, wiec juz jest ok:tak:

Co do chrzcin to my bedziem w pl chrzcic ,ze wzgledu na rodzinke:tak:

Hague a gadalas juz z tym ksiedzem? Moim znajomy bez problemu ochrzcil juz drugie dziecko:tak::tak:bez slubu:sorry2:
A i jeszcze im powiedzial ,ze jak chca slub (ona nie bierzmowana:baffled:) to jest wprawie koscielnym ze on moze minute przed slubem bierzmowac i
juz ..
Mysle ,ze mozna z nim wszystko zalatwic , z odpowiednim podejsciem oczywiscie :tak:

Dzien Dobry:)

U nas szlaeje burza, naszla tak szybko ze niewiem nawet kiedy:no: oczywiscie ja bedac sama juz mam pelne gacie....:no: mam nadzieje ze tak szybko przejdzie jak przyszla bo straszie sie boje burzy:baffled:

Moja noc, jak zwykle nie nalezy do najlepszych;/ spalam moze z godzine...
na szczescie biegunka ustala, ale mam mega zgage...

Witam;)

My też bedziemy chrzcić w Pl, ale narazie mamy problem z chrzestną, sami chłopy w rodzinie hahaha u nas chrzczą bez ślubu bez problemu , jedno tyle :)

ale pogoda, OMG a miałam dzis wyjsc z domu :( mam nadzieje ze sie wypogodzi bo po chleb trzeba bedzie targać ;)

bernadetkka ja prawie ze biegunke mialam juz w szpitalu, chyba ze 3 razy mnie pogonilo do toalety:-D ale mysle, ze jak nie masz skurczy, to raczej jeszcze nie porod:tak:

reklama
Dzien dobry.
Matko jaka pogoda:baffled: Ja się dziś z samego rana (7.45) ściełam z dziećmi bo leje jak z cebra a oni stawiają się okoniem żeby regenpak zalożyć. Tak sie zdenerwowalam, że powiedzialam im ze jak się rozchorują to maja do domu nie wracać... Oczywiście pojechali bez regenpaków:wściekła/y:
No a ja się rozryczalam i już se spanka nici....
Do tego raz błysnęło, raz porządnie zagrzmialo i teraz leje.... A ja siedze i sie denerwuję ze dzieci cale mokre siedzą w szkolnych ławkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś mam wizytę u położnika, jutro z synem musze isc na specjalne badania... A przy takiej pogodzie to psa z domu zal wypuścić....
Też mnie lekko czyści, ale ja jem ostatnio tony warzyw i owoców więc nie ma sie co dziwić.
I jeszcze mi jakieś chrostki na szyji wyskoczyły i swędzą jak diabli - więcej nieszczęść nie pamietam...:-D
Muszę do...wc:baffled:

Do góry