reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Racja jak by dali za darmo to i ja chetna jestem:)
Bo slub to niestety ale jest spory wydatek nawet dla samej rodziny, a teraz przy malym dziecku nie bedzie nas na to stac...
alr ja wogole narazie nie zamierzam sie sluboeac:) bo moim zdaniem to nic nie zmieni a oze popsuc, wierzaca jestem ale nie potrzebuje narazie slubu, moze kiedys cywilny...

reklama
No właśnie:)
Ja czuje ze poprostu jeszcze do tego nie doroslam... a moze? sama niewiem...
Kiedys marzyłam o tym dniu i wyobrazalam sobie jak to bedzie, ale zeby mnie bylo stac na takie weselicho to minie sporo czasu... teraz mam wazniejsze sprwy, dziecko stawiam na pierwszym miejscu...:) slub zaczeka:)

caly dzien dzisiaj mam biegunke... czyzby to jakis znak?:baffled:

Berni moze tak byc :tak: a nie jadlas dzis nic dziwnego ? ja dzis zjadlam sorbet bananowy i mnie pogonilo , ale u mnie to od razu dziala, ze wiadomo od czego... No, ale caly dzien, ho ho , jeszcze jakies objawy ?

Ja wybieram sie juz do spanka, dobranoc :) 3mam kciuki jakby cos!

Ayni no wlasnie nic takiego nie jadlam, poza rosolkiem:)
No i mam czasem wrazenie jakby mi sie na sile brzydko mowiac kupe chcialo takie straszne parcie, ale nie ma zadnych skurczow, wiec to pewnie nic wielkiego:D i maly sie przeciaga

Ja tez zmykam spac:*
dobranoc:)

witam
Ja dzis spalam koszmarmnie ,a raczej oczy przymykalam...

Bernadetka dzidzia juz sie ma dobrze i rosnie, wiec juz jest ok:tak:

Co do chrzcin to my bedziem w pl chrzcic ,ze wzgledu na rodzinke:tak:

Hague a gadalas juz z tym ksiedzem? Moim znajomy bez problemu ochrzcil juz drugie dziecko:tak::tak:bez slubu:sorry2:
A i jeszcze im powiedzial ,ze jak chca slub (ona nie bierzmowana:baffled:) to jest wprawie koscielnym ze on moze minute przed slubem bierzmowac i
juz ..
Mysle ,ze mozna z nim wszystko zalatwic , z odpowiednim podejsciem oczywiscie :tak:

Dzien Dobry:)

U nas szlaeje burza, naszla tak szybko ze niewiem nawet kiedy:no: oczywiscie ja bedac sama juz mam pelne gacie....:no: mam nadzieje ze tak szybko przejdzie jak przyszla bo straszie sie boje burzy:baffled:

Moja noc, jak zwykle nie nalezy do najlepszych;/ spalam moze z godzine...
na szczescie biegunka ustala, ale mam mega zgage...

Witam;)

My też bedziemy chrzcić w Pl, ale narazie mamy problem z chrzestną, sami chłopy w rodzinie hahaha u nas chrzczą bez ślubu bez problemu , jedno tyle :)

ale pogoda, OMG a miałam dzis wyjsc z domu :( mam nadzieje ze sie wypogodzi bo po chleb trzeba bedzie targać ;)

bernadetkka ja prawie ze biegunke mialam juz w szpitalu, chyba ze 3 razy mnie pogonilo do toalety:-D ale mysle, ze jak nie masz skurczy, to raczej jeszcze nie porod:tak:

reklama
Dzien dobry.
Matko jaka pogoda:baffled: Ja się dziś z samego rana (7.45) ściełam z dziećmi bo leje jak z cebra a oni stawiają się okoniem żeby regenpak zalożyć. Tak sie zdenerwowalam, że powiedzialam im ze jak się rozchorują to maja do domu nie wracać... Oczywiście pojechali bez regenpaków:wściekła/y:
No a ja się rozryczalam i już se spanka nici....
Do tego raz błysnęło, raz porządnie zagrzmialo i teraz leje.... A ja siedze i sie denerwuję ze dzieci cale mokre siedzą w szkolnych ławkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś mam wizytę u położnika, jutro z synem musze isc na specjalne badania... A przy takiej pogodzie to psa z domu zal wypuścić....
Też mnie lekko czyści, ale ja jem ostatnio tony warzyw i owoców więc nie ma sie co dziwić.
I jeszcze mi jakieś chrostki na szyji wyskoczyły i swędzą jak diabli - więcej nieszczęść nie pamietam...:-D
Muszę do...wc:baffled:

Do góry