reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
my komarow nie mamy ani w nl ani w pl :tak: a jak sie zdarzy to jeden i wiecej nie lata :-)

Tomaszek dostal w prezencie duze lozeczko turystyczne - 80-120, kreci piruety w nim na brzuchu i zadowolony :-D

No my tez prezent dostalismy, dobrze bo nie musimy kupowac :-D i mozemy za to kupic cos innego:tak:
Jutro jade odwiedzic moja friend ktora ma termin porodu na 27.08. Mam nadzieje, ze nie zacznie przy mnie rodzic hahaha:-D a moze niech zacznie :nerd: to jej pomoge z oddychaniem :tak:

Helllol :) tesknilyscie?? :p
Nie ma szansy zeby Was nadrobic. Przeczytalam tylko ostatnie dwie strony...

My sie byczymy i klimatyzujemy. 45 stopni nie rozpieszcza..wole deszcz...serio.
No ale teraz juz jest ok. Jestesmy z Kausar "prawie" jak tubylcy haha
Czas mija niesamowicie szybko..jak to na wakacjach.
Mimo zaru z nieba na razie obeszlo sie bez potowek i odparzen tfu tfu tfu

Doczytalam o karmieniu w miejscach publicznych. Ja sie nie rozdrabniam. Moje dziecko ma potrzebe jedzenia to mu je daje ;)
W tym celu ztobilam sobie taka pelerynke szpecjalna. Dziecko sie nie poci bo jest na gorze "dziura".
Zaraz wkleje zdjecie jak znajde...

Kto mi stresci co sie dzialo przez ten tydzien??
Jak swieze mamusie??
Ciezarowki na wylocie? Kallie?? Ayni???

Buziam po faraonsku.

Kto znajdzie dzidzie???

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 37
Witam
Ja tak tylko na chwile z pytaniem.
Czy któraś z Was wie czy trzeba płacić za wozek w autobusie w Roterdamie?
Tak się zastanawiam czy nie lepiej by mi było podjechać tak niż samochodem do cb.

reklama
halo.

temperatur tropikalnych ciąg dalszy. właśnie zrobiłam sobie omlet z pomidorkami , mozzarella , cebula i ziołami , pozarlam z bułka i właśnie polozylam się na kanapie wystawiając brzucho. Nie chce mi się zupełnie nic. ledwo pomylam naczynia i powiesilam pranie. finito na dziś :D

mgd kiedy tak cierpię i ociekam potem to myślę o tobie. ale może u was coś wieje od morza bo do tej depresji wiatr nie dociera. a gdzie to zdjęcie pstrykniete ? wygląda jak biblioteka aleksandryjska ... ładnie wygladasz sis

Milka wydaje mi się że dzieci do 2 roku życia jeżdżą za free ale sprawdź sobie dla pewności na www.ret.nl

Do góry