reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

a gdzie nocny marek MGD ? Kochana pisz jak wam poszlo z Kausar na tych lampach. Mam nadzieje, ze wszystko ok. Dziwnie jak sie tak tajemniczo nie odzywasz.

Berniak halo halo a ty gdzie sie bunkrujesz ?

Yokasta ?? Helol?

Kallie ?

Co z tymi babami ?

ciekawe czy Madziula dospi do rana :confused:

ide brac prysznic i bede sie tez powoli zbierac, bo zmeczona twojeniem malego cialka, ktore dzis bylo nad wyraz aktywne caly Bozy dzien.

reklama
Jol jol.
Milczalam bo YOKASTE u siebie mialam :D i caly dzien przegadalysmy lol

Na lampach nie bylysmy. Czekamy do jutra na wyniki.

Poza tym jest pelnia i spac nie moge :p

MILKA,MADZIA powodzenia!!!

ASTRID a ja nie wyobrazam sobie kapieli w tym wiaderku (??)... A jak umyc dupencje???

dziewczyny wody mi odeszły.... ale jeszcze nie mam skurczy, dzwoniłam do połoznej , kazała czekać na skurcze ale o 10 mam dzwonic do niej...... kurde ale stres hahaha

juz nie zasne. mam skurcze co 6-7 minut..... polozna kazala dzwonic jak beda co 2-3 minuty i trwały godzine............. no wiec siedzimy

mgd a ty spania nie masz??? hehe juz dawno urodziłas........

Ja nie śpię, bo się Madzią przejęłam. Dasz radę dasz radę :-)

No i właśnie skończyłam karmić. Przed snem o 23 mała miała 38 stopni... ale kazali się nie stresować podwyższoną temp., chyba, że to by było 39+. Teraz na szczęście spadło do 37, więc jest w normie. Za to teraz mi mała śpi i stęka przez sen, ciumkając smoka.

Dzień dobry
noc masakra, spalam może 3 godziny. Pani obok jeczy cała noc, coś mi sie wydaje, ze ona trochę panikuje i przesadza, bo skurcze nie trwają bez przerwy prawda, a szczególnie jak ma 2 cm rozwarcia.
Przed chwila mnie obudziły żeby podłączyć ktg. U nas wszystko w normie czyli narazie nic sie nie dzieje.
Widze, ze jednak Madziula bedzie pierwsza:)
Powodzenia!!!!!!

czesc
dawno mnie nie bylo a tu prosze weszlam prosto na porod hihihi
czekamy na info
jutro jade do pl :-):-):-) w koncu juz nie moge sie doczekac
ale nie umiem sie zabrac za pakowanie torby strasznie tego nie lubie
pojde sie wykapac najpierw bo wczoraj nie mialam sily tak mnie leb bolal ze az mdlilo :-:)-:)-:)-(
a tu lekarze nie chca mi dac zadnych mocnych tabletek na bole tylko chca wyslac mnie na fizjoterapie bo mam za duzo stresow (pierwsze slysze ze ja mam stresy :dry::dry::dry:)
buziam i do uslyszenia.

reklama
Madziula powodzenia, pewnie juz na porodowce jestes :tak:
Milka napewno panikuje, pierwsze slysze zeby sapac caly czas, szczegolnie przy rozwarciu na 2cm :-D nie przejmuj sie nimi, mysl o szybkim porodzie :tak: ja cala ciaze tak myslalam, i duzo mi to pomoglo:tak: w ogole nie balam sie porodu, nie bralam do siebie opowiesci o tym jak boli, ile godzin mozna rodzic i co moze sie dziac, poprostu poszlam rodzic i juz :-D:cool2:
jak to sie mowi - latwo przyszlo, latwo poszlo :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry