reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
ja tam laktatorem od 6 miesiecy sciagam i mleko mam :tak: gdybym sciagala czesciej, to nie musialabym wcale dokarmiac modyfikowanym, ale czesto zapomne (lol) albo czasu brak, bo robie cos innego :nerd: za jednym zamachem sciagam okolo 180ml :cool2: wiec nie tak malo, a gdybym jeszcze pomachala troche to byloby wiecej:tak: ewelinko moze pobudzaj ciagle piersi laktatorem i laktacja sie powiekszy?

o mamo jak piszecie o tych masazach to tez mnie boli..:baffled:

Ewelina jeszcze nie bylismy na badaniu sluchu ,to pierwszy:tak: a czemu tak pózno to nie wiem:sorry2:
Milka to czekamy na opis balonika:tak::-)

No Madziu spokojnej nocki ci zycze..

musze zwolnic kompa bo mezus chce na nim posiedziec:-D:-D

dobrej nocki

Ewelina postaram sie popatrzeć balonik. Powiem żeby mi pokazali bo koleżanka z forum jest strasznie ciekawa : D
Iskierko ja jeszcze nie rodze i te panie tu tez nie. Właściwie to niewiem czy normalnie tak nie jest ze dają odrazu osobny pokój bo tutaj teraz jest remont i położna wręcz przepraszala mnie ze po porodzie moj Bnie bedzie mógł zemna zostać. Bo ja muszę 24 godz po być pod obserwacja wlasnie na tym oddziale

acha Milka juz spi bo nic nie pisze:-)

Ja koncze bo mala czeka na karmienie:-) i zaraz bedzie rozpacz, a po za tym komp mam tak nagrzany ze zaraz mi siadzie i musze go juz wylaczyc.

Zycze milej nocki

A i spokojnej nocki dla Madzi i Milki, a jakby co to trzymam tez kciukasy, papapa

A jednak milka nie spi, no no niech ci go pokaza:-D

ja ide też pomału spac, mam nadzieje ze skurcze mnie obudzą, chodź juz teraz nie wiem czy zasne....... tak czy siak dam znac jak sie rozkręci... a jak nie to standardowo zajrze rano sie zameldować :)

reklama
Do góry