reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzieki dziewczyny:)

Spiworek tez napewno kupie. Taki zestaw poscieli tez ale na to jeszcze czas:)
Przescieradel na gumce mam chyba 6-7:) wystarczy:-D
Kocyki mam dwa bawelniane, i pieluch tez pod dostatkiem.

A do czego jeszcze mozna uzywac te pieluchy flanelowe?

reklama
W sumie to mi przychodzi do glowy tylko jedno ich zastosowanie : przescieradelko do wozka :D
Mam 2 :)

ISKIERKO bendem bendem ;) ja bez Was jak bez powietrza ;)

bernadetkka az tyle przescieradelek??? hehe ja mam tylko 1 ale napewno dokupie jeszcze bo wiadomo czy sie dziecku uleje czy cos :) tetrowych mam 4 a flanelowych 2 :) wiec narazie nie kupuje wiecej ;)
nie musisz miec koniecznie flanelowych :) jak masz duzo tetrowych to wystarczy :) ja flanelowe dostałam wiec mam ;)

mgd :*

Madziula byla promocja wiec bralam, za wszystkie jednak 6 zaplacilam 4,5 euro:)
Tetrowych mam 6 i flanelowych chyba tez 6 albo 4.:)

A gdzie kupywalyscie tzw. gruszke? bo mi odradzano ta w hemie, mowia ze jest nie praktyczna...;/

hej pisze tak na szybko bo będę kontynuować spożywanie moje upragnionej jarzynowki ;p

ja na początku miałam wizje zamówienia kompletu pościeli z bajerami z pl ale w sumie po co mi to. mam przescieradla i spiworki z weluru będzie jeszcze kocyk i taka koloderke tak mamy na zimę czy mrozy ale myślę że to wystarczy.

madzia mi się też podoba ikeowska prostota ;)

mgd zazdroszczę mamiczki ale ją też będę miała tydzień z moja w lipcu coś czuje że się poplaczemy obie ;)

MADZIK tyz sie naczytalam ze ta Fridzia super jest,ale ja sie nie przemoglam..

BERNADETKO ja gruszke mam z Nuby. W Kruidvacie zakupilam :)

Przescieradla mam 2. Musza wystarczyc :D
Wczoraj rozlozylismy materac z Ikei i sie pompuje..napisali ze 72h....

AYNI mam nadzieje ze z radosci bedziecie ryczec ;)

potwierdzam że frida super sprawa!!
pieluszek flanelowych uzywam, oprócz prześcieradelka w gondoli, jako podkładki na turystyczny przewijak, jak małego gdzieś muszę położyć, np. u kogoś na kocyku a głupio żeby mu się ulało...,na blacie w Cb tez rozkładam.. jako przykrycia jak było ciepło(kilka dni w Pl),

Madzia ja kupywalam w wibrze:) juz jakies dwa miesiace temu:)

Co do tych gruszek to nie mam mozliwosci kupienia w pl a raczej nie ma mi kto samej gruszki przywiesc:)
Jakas znajde tutaj:)

Mgd zazdroszcze mamy, ja bym bardzo chciala aby moja byla przy mnie i wspierala...

reklama
witam Was ciezaroweczki.
Jak brzuszki? Zadna sie nie rozpakowuje?

Mam do Was pytanie. W zwiazku z zamiarem zrobienia kilku watkow tematycznych na forum i faktem istnienia dwoch "pogaduszkowych" zwracam sie do Was z prosba o wyrazenie zgody na skasowanie postow gadu-pogadu na watek POrod w Holandii i zostawienie jedynie postow o charakterze informacyjnym. Czekam na reakcje :)

Do góry