reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
mgd wypiłam rumianek i zjadlam kolacje i przeszło
Madziula85
jasne, jak nie mam akurat w domu aptecznego mleczka na zgage to zawsze ratuje sie rumiankiem
jutro musze zakupić bo spiłam ostatnia torebke
jutro musze zakupić bo spiłam ostatnia torebke
Iskierka71
Fanka BB :)
Calutki niemal dzień swieciło piekne sloneczko. Az mialam wyrzuty sumienia, bo korzystając z niego wyprałam i wysuszyłam 3 prania. A w koncu dziś NIEDZIELA.....ISKIERKO gdzie ty kurcze slonko mialas?? U mnie pochmurno...butelkowa wrecz pogoda
Dobrze wiedzieć, bo ja ostatnio zgagę mam dość często...jasne, jak nie mam akurat w domu aptecznego mleczka na zgage to zawsze ratuje sie rumiankiem
Iskierka71
Widzisz, do czegos sie jednak przydalam ;-)O kurde!!
Pranie! Zapomnialam z pralki wyjac!
Madziula85
u mnie w domciu rumianek i melisa to podstawa
Iskierka71
Ja gdzies tez powinnam to mieć, jeszcze z PL przywiezione....
A, napisze wam tylko, ze chyba przy porodzie zostane sama i będę musiala zaplacic ten cholerny kraamzorg na 8h przez dwa-trzy pierwsze dni
Mam tylko nadzieję, że mąz dostanie te gwarantowane dwa dni urlopu okolicznosciowego
A, napisze wam tylko, ze chyba przy porodzie zostane sama i będę musiala zaplacic ten cholerny kraamzorg na 8h przez dwa-trzy pierwsze dni
Mam tylko nadzieję, że mąz dostanie te gwarantowane dwa dni urlopu okolicznosciowego
reklama
Madziula85
mój maż dostanie to 2 dni, mało tego , załatwił sobie ze odbierze zaległe 2 tyg urlopu ale swierdziłam ze jak i tak przez pierwsze 8 dni przychodzi polozna za ktora ja place to moze urlop przelozyc jak juz polozna przestanie przychodzic i zostane sama
Podziel się: