reklama
A co tu taka cisza ? Myslalam, ze jak wroce to bede miala sporo czytania a tu nic! Ogarnelam wszystko w pare sekund! Byla u mnie sasiadka, wyciagnela mnie na spacer z dzieciakami , pokazala miejsce gdzie sa sarenki, jest ich chyba z 15 plus 2 malutkie tyci tyci , wiec juz mam nowe fajne miejsce, procz owiec i kinderboederij. Ja uwielbiam patrzec na zwierzeta, czasem nawet usiade na trawie i ogladam jak slimak je liscia :-) Pozyczylam od niej poduszke dla ojca i tak zlecialo jakos az jej maz wrocil z pracy i zostawilam ich z dzieciakami.
A teraz to mnie taki glod dopadl , ze bede leciec na dol bo widze, ze sie dzis nie staracie w ogole!
Morgenrood gratuluje blizniakow i dziekuje za odpowiedz. Ja sie do blizniakow wlasnie nieco przyzwyczajam aby potem pomoc nieco ich mamie i wdrozyc sie sama w role matki .
Nana & Karola, ja pamietam tego posta i sama potem myslalam , ze ta Karola tak wczesnie urodzila, ze pewnie duzo przeszla hihi i sama wtedy bylam w 28 tyg i tak myslalam, jakby to bylo jakbym ja miala teraz rodzic. No no, oszustka ;p
A teraz to mnie taki glod dopadl , ze bede leciec na dol bo widze, ze sie dzis nie staracie w ogole!
Morgenrood gratuluje blizniakow i dziekuje za odpowiedz. Ja sie do blizniakow wlasnie nieco przyzwyczajam aby potem pomoc nieco ich mamie i wdrozyc sie sama w role matki .
Nana & Karola, ja pamietam tego posta i sama potem myslalam , ze ta Karola tak wczesnie urodzila, ze pewnie duzo przeszla hihi i sama wtedy bylam w 28 tyg i tak myslalam, jakby to bylo jakbym ja miala teraz rodzic. No no, oszustka ;p
Iskierka71
Fanka BB :)
Kochana, moj brat sie urodził 9 dni przed moimi 16 urodzinami. Na początku bardzo chcialam chodzić z nim na spacery i zajmowac sie nim by moja mama mogla posiedziec w domu czy nawet ogarnąc mieszkanie. Jednal Łukasz byl tak marudny ze po miesiącu wolalam posprzatac cale mieszkanie, ugotowac obiad i zrobic zakupy niz iść z "syrena alarmową" na spacerIskierka, mysle, ze Robale ma racje, opieka nad dzieckiem to nauka ciezkiej pracy , ja tez sie opiekowalam bratem i nie spieszno mi bylo do wlasnych dzieci swietny wspomagacz antykoncepcyjny.
Tort zamowiony. Cora sie przyznala w samochodzie ze nie chciala tortu, bo... nie chcialo jej sie jechac ze mna do sklepu.ISKIERKO hahha czyli wcielilas plan w zycie torta kupilyscie dla cory czy dalej zafochowana???
A fochy to ona ma 24h na dobe....
Robalku, gdyby to nie bylo tak daleko, to juz u ciebie siedzę
karola82_82
mama slicznego Michałka
sorki dziewczyny za ta pomylke musicie mi wybaczyc odmózdzenie
bernadetkka
Iskierka71
Ja spadam - mala ma dzis ciągotki do piersi - dobranoc
bernadetkka
Thehague jak by zabrali malego w szpitalu tak jak biora w pl, to pomyslalabym ze nam go podmienili
wogole do nas nie podobny
wogole do nas nie podobny
reklama
bernadetkka
Edyś faktycznie mormalnie prawie tacy sami
Mgd ja juz dostalam, po dezyzji dwa dni pozniej przyszly pieniazki
Ja lece spac, a raczej polezec troche z B bo chlopina nie do tulony ostatnio
Dobranoc:*
Mgd ja juz dostalam, po dezyzji dwa dni pozniej przyszly pieniazki
Ja lece spac, a raczej polezec troche z B bo chlopina nie do tulony ostatnio
Dobranoc:*