reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

MORGENROOD rety kochana! Pamietam Cie jeszcze z okresu pierwszej ciazy :D
Kope lat :)
Jak dzieciaczki???

reklama
A co tu taka cisza ? Myslalam, ze jak wroce to bede miala sporo czytania a tu nic! Ogarnelam wszystko w pare sekund! Byla u mnie sasiadka, wyciagnela mnie na spacer z dzieciakami , pokazala miejsce gdzie sa sarenki, jest ich chyba z 15 plus 2 malutkie tyci tyci , wiec juz mam nowe fajne miejsce, procz owiec i kinderboederij. Ja uwielbiam patrzec na zwierzeta, czasem nawet usiade na trawie i ogladam jak slimak je liscia :-) Pozyczylam od niej poduszke dla ojca i tak zlecialo jakos az jej maz wrocil z pracy i zostawilam ich z dzieciakami.

A teraz to mnie taki glod dopadl , ze bede leciec na dol bo widze, ze sie dzis nie staracie w ogole!

Morgenrood gratuluje blizniakow i dziekuje za odpowiedz. Ja sie do blizniakow wlasnie nieco przyzwyczajam aby potem pomoc nieco ich mamie i wdrozyc sie sama w role matki .

Nana & Karola, ja pamietam tego posta i sama potem myslalam , ze ta Karola tak wczesnie urodzila, ze pewnie duzo przeszla hihi i sama wtedy bylam w 28 tyg i tak myslalam, jakby to bylo jakbym ja miala teraz rodzic. No no, oszustka ;p

Iskierka, mysle, ze Robale ma racje, opieka nad dzieckiem to nauka ciezkiej pracy , ja tez sie opiekowalam bratem i nie spieszno mi bylo do wlasnych dzieci :D swietny wspomagacz antykoncepcyjny.
Kochana, moj brat sie urodził 9 dni przed moimi 16 urodzinami. Na początku bardzo chcialam chodzić z nim na spacery i zajmowac sie nim by moja mama mogla posiedziec w domu czy nawet ogarnąc mieszkanie. Jednal Łukasz byl tak marudny ze po miesiącu wolalam posprzatac cale mieszkanie, ugotowac obiad i zrobic zakupy niz iść z "syrena alarmową" na spacer:-D:-D:-D
ISKIERKO hahha czyli wcielilas plan w zycie ;) torta kupilyscie dla cory czy dalej zafochowana???
Tort zamowiony. Cora sie przyznala w samochodzie ze nie chciala tortu, bo... nie chcialo jej sie jechac ze mna do sklepu:baffled:.
A fochy to ona ma 24h na dobe....

Robalku, gdyby to nie bylo tak daleko, to juz u ciebie siedzę:-D:-D:-D

Ayni maluszek rosnie jak na drozdzach:D juz przekroczyl swoja wage urodzeniowa:)
jest tak kochany, ze teraz to sobie nie wyobrazam zycia bez niego:)
DSCF0293.jpgDSCF0303.jpgDSCF0314.jpgDSCF0313.jpg
Mam takie ladne zdjecia na aparacie ale B gdzies kabel zapodzial:wściekła/y: i tylko takie mi zostaly, ale mysle ze choc troszeczke nacieszysz oko:*

Pieeekny :D
Juz mnie skreca z zazdrosci :p

Dziewczynki, dostalyscie juz decyzje z belastingu?? ja dalej czekam na list... I na kase rzecz jasna ;)

reklama
Edyś faktycznie:D mormalnie prawie tacy sami:)

Mgd ja juz dostalam, po dezyzji dwa dni pozniej przyszly pieniazki:)

Ja lece spac, a raczej polezec troche z B bo chlopina nie do tulony ostatnio:)
Dobranoc:*

Do góry