reklama
yokasta
Zaangażowana w BB
Madziula85- chodzilo mi o donoszenie do 40 tygodnia, wiem,ze teoretycznie moze juz, ale obstawialam,ze mala Kausar poczeka sobie do 40
nana19
Fanka BB :)
AYNI to ciezkie pytanie bo ja jak czytam jak piszecie o tym jak wasze dzieci sie ruszaja jak wam brzuszki faluja to ja tak nie mialam .Moj brzusio byl ciagle taki twardy a macica scisnieta ,ze Tymek malo sie mogl ruszac a przed tym jak mnie polozna zbadala i okazalo sie ze ma slabe tetno to sie malutko ruszal.No a w czasie porodu to wlasnie nei wiem jak to bylo
bernadetkka
Ayni ja Ci powiem ze moj Aluś to fikal do samego konca dlatego niewiedzialam ze to juz
podczas skurczy to niewiem bo czulam tylko trn bol... ale za to przy partych czulam go, tak jak by mi mial gardlem wyjsc a nie czyms innym
Rodzic, rodzic dziewczynki bo juz nie moge sie doczekac waszych maluszków;D
podczas skurczy to niewiem bo czulam tylko trn bol... ale za to przy partych czulam go, tak jak by mi mial gardlem wyjsc a nie czyms innym
Rodzic, rodzic dziewczynki bo juz nie moge sie doczekac waszych maluszków;D
Berni a jak tam Twoj maluszek ? Kurcze zapodaj wiecej fotek , jakis wiekszych! Daj nacieszyc oko
ale mnie juz plecy bola od kompa... Chyba czas sie polozyc i zapuscic jakis dokumencik bo grawitacja ciagnie moje piersi w dol i kregoslup sie wygina
ale mnie juz plecy bola od kompa... Chyba czas sie polozyc i zapuscic jakis dokumencik bo grawitacja ciagnie moje piersi w dol i kregoslup sie wygina
karola82_82
mama slicznego Michałka
No mi sie Michal jak pamietam ruszal do konca
Mgd no ciekawe ,ciekawe .. mnie tez sie wydaje ze ty pierwsza Michala urodzilam w 38 tyg + 2 d
Madzia a moze ty faktycznie ,czas pokaze
mi sie ciagle wydaje ,ze glówka idzie w dol kanalem
nie pisalam wam jak strasznie pachnie mi dym z papierosów , spaliny i plyn alles ajax czerwony moglabym sie nimi inhalowac
Mgd no ciekawe ,ciekawe .. mnie tez sie wydaje ze ty pierwsza Michala urodzilam w 38 tyg + 2 d
Madzia a moze ty faktycznie ,czas pokaze
mi sie ciagle wydaje ,ze glówka idzie w dol kanalem
nie pisalam wam jak strasznie pachnie mi dym z papierosów , spaliny i plyn alles ajax czerwony moglabym sie nimi inhalowac
karola82_82
mama slicznego Michałka
Nana bo tak pisze bez glowy i to w ciazy czesto mi sie zdarza nie wiem co z moim mózgiem sie dzieje ale nie jest dobrze mam nadzieje ze wróce do normalnosci
Kiedys jak pojechalismy po lozeczko z marktplaatsu to nawet zle spisalam nr domu z neta dzwonimy a tam jakies dziadki i oni nicna markt nie wystawiali i co zonkdopiero do auta i na maila po adresA maz juz zly...
Kiedys jak pojechalismy po lozeczko z marktplaatsu to nawet zle spisalam nr domu z neta dzwonimy a tam jakies dziadki i oni nicna markt nie wystawiali i co zonkdopiero do auta i na maila po adresA maz juz zly...
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
karola82 ja to od małego sie inhaluje benzyna zawsze jak jestesmy na stacji, kiedys z tata jak jezdzilam a teraz jak tankujemy .... nie wiem co to za zboczenie heheheh
nana19 świeta racja, to napewno nas nie minie hehehe
nana19 świeta racja, to napewno nas nie minie hehehe
reklama
morgenrood
MGD ale jaja ! Co ty gadasz! Widzisz, moglam obstawiac zaklady. A masz jakies skurcze czy cos ?
Wiecie co mnie dzis w nocy zainteresowalo ? Czy przed porodem i w trakcie dziecko sie jeszcze rusza i kopie w lonie matki czy juz czeka spokojnie do wyjscia?
Czy ktos mnie moze oswiecic?
przy moim porodzie bylo tak: z racji ze blizniaki to musieli kontrolowac dwa serduszka ale zeby sie nie pomylic Mai (byla pierwsza w drodze na swiat) przyczepili taka mala antenke do glowki jak byla we mnie i jak sie wiercila tam to mnie strasznie laskotala co wywolywalo pozniej cholernie bolace skurcze wiec wydaje mi sie ze jednak sie wierca jeszcze, Lucasa nie czulam.
No ale ja jestem odoosobninym przypadkiem pozdrawiam
Podziel się: