reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Powiem powiem :D
Na razie wiem ze jest wyprostowana jak struna bo mam jej nogi prawie w gardle ;)

reklama
AYNI to ciezkie pytanie bo ja jak czytam jak piszecie o tym jak wasze dzieci sie ruszaja jak wam brzuszki faluja to ja tak nie mialam .Moj brzusio byl ciagle taki twardy a macica scisnieta ,ze Tymek malo sie mogl ruszac a przed tym jak mnie polozna zbadala i okazalo sie ze ma slabe tetno to sie malutko ruszal.No a w czasie porodu to wlasnie nei wiem jak to bylo

Ayni ja Ci powiem ze moj Aluś to fikal do samego konca:D dlatego niewiedzialam ze to juz:)
podczas skurczy to niewiem bo czulam tylko trn bol... ale za to przy partych czulam go, tak jak by mi mial gardlem wyjsc a nie czyms innym:D

Rodzic, rodzic dziewczynki:) bo juz nie moge sie doczekac waszych maluszków;D

Berni a jak tam Twoj maluszek ? Kurcze zapodaj wiecej fotek , jakis wiekszych! Daj nacieszyc oko ;)

ale mnie juz plecy bola od kompa... Chyba czas sie polozyc i zapuscic jakis dokumencik bo grawitacja ciagnie moje piersi w dol i kregoslup sie wygina
:baffled:

No mi sie Michal jak pamietam ruszal do konca:baffled::tak:

Mgd no ciekawe ,ciekawe .. mnie tez sie wydaje ze ty pierwsza :tak: Michala urodzilam w 38 tyg + 2 d:tak:

Madzia a moze ty faktycznie ,czas pokaze:tak:

mi sie ciagle wydaje ,ze glówka idzie w dol kanalem:szok::-D:-D

nie pisalam wam jak strasznie pachnie mi dym z papierosów , spaliny i plyn alles ajax czerwony:tak::tak: moglabym sie nimi inhalowac :szok::tak:

A widzisz kiedys przez pomylke napiasalas ze Michalek urodzil sie w 28 tyg to dlatego na ciebie stawialam jako pierwsza .Urodzicie jak przyjdzie pora nie minie to was he he ,

Nana bo tak pisze bez glowy i to w ciazy czesto mi sie zdarza :baffled::sorry2:nie wiem co z moim mózgiem sie dzieje ale nie jest dobrze:-D mam nadzieje ze wróce do normalnosci:tak::nerd:

Kiedys jak pojechalismy po lozeczko z marktplaatsu to nawet zle spisalam nr domu z neta :baffled:dzwonimy a tam jakies dziadki i oni nicna markt nie wystawiali i co zonk:szok::baffled::sorry2:dopiero do auta i na maila po adres:tak:A maz juz zly...:-D

karola82 ja to od małego sie inhaluje benzyna zawsze jak jestesmy na stacji, kiedys z tata jak jezdzilam a teraz jak tankujemy .... nie wiem co to za zboczenie heheheh

nana19 świeta racja, to napewno nas nie minie hehehe

reklama
MGD ale jaja ! Co ty gadasz! Widzisz, moglam obstawiac zaklady. A masz jakies skurcze czy cos ?

Wiecie co mnie dzis w nocy zainteresowalo ? Czy przed porodem i w trakcie dziecko sie jeszcze rusza i kopie w lonie matki czy juz czeka spokojnie do wyjscia?
Czy ktos mnie moze oswiecic?

:) przy moim porodzie bylo tak: z racji ze blizniaki to musieli kontrolowac dwa serduszka ale zeby sie nie pomylic Mai (byla pierwsza w drodze na swiat) przyczepili taka mala antenke do glowki jak byla we mnie i jak sie wiercila tam to mnie strasznie laskotala ;) co wywolywalo pozniej cholernie bolace skurcze wiec wydaje mi sie ze jednak sie wierca jeszcze, Lucasa nie czulam.
No ale ja jestem odoosobninym przypadkiem :) pozdrawiam

Do góry