reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Yokasta ciaza donosza jest juz w 37 tyg wiec to ze urodzi przed terminem nie znaczy ze nie donosiła :) byle po 37 ;)

mgd to powoli pora na ciebie....

MGD ale jaja ! Co ty gadasz! Widzisz, moglam obstawiac zaklady. A masz jakies skurcze czy cos ?

Wiecie co mnie dzis w nocy zainteresowalo ? Czy przed porodem i w trakcie dziecko sie jeszcze rusza i kopie w lonie matki czy juz czeka spokojnie do wyjscia?
Czy ktos mnie moze oswiecic?

Spoko laski spoko. Wdech wydech.
Jeszcze nie rodze. Chyba. :)
Aczkolwiek zle sie czuje...a napewno dziwnie.
Skurczy regularnych nie ma,woda nie leci wiec luz.
Moze sie organizm przygotowywuje ;)

KAROLA w terminie urodzilas pierworodne??

AYNI dziecko podobno sie wycisza przed porodem...podobno ;)

Ide buraczki robic :)

AnnaJ no własnie, ja juz panikuje ze źle policze skurcze albo za pozno zadzwonie do poloznej i jeszcze w domu urodzone, mam tysiac scenariuszy hehehe

Mgd wycisza.?? hmm ciekawe kiedy u mnie to nastąpi :)

a moje dziecie zaś czkawke ma hehehehe

reklama
MGD czytalam tu po forum troche, ze wiele tak ma, ze najpierw sie oczyszczaja a potem np. na wieczor przychodza skurcze. Kto wie ;) Ale jak bedziesz juz rodzic, to powiesz mi pozniej, czy sie mala ruszala czy nie :D

Do góry