reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Dzień doberek, ufff nie było dzisiaj tak źle z postami :)

Berni śliczny chłopczyk :) ja już też nie mogę się doczekać...
P.S. teraz juz wiem co miałas na myśli mówiąc ze cie pecherz boli.......

w nocy dzisiaj myślałam ze urodze... tak mnie zaczał brzuch boleć, spojenie straszne, nie mogłam się obrócić, a siusiu zrobić to graniczy z mega wysiłkiem :( jeszcze chwila a chcialam dzwonić do połoznej.... ale teraz jakoś w miare sie czuje ....

a w nocy była mega burza, tak błyskało ze cała sypialnie mi oświetlało :)

ja w kwietniu rozliczałam sie za 2010 i 2011 i decyzje mialam pierwsza po ok. miesiacu a drugą moze po 2 :) także już na nic nie czekam ;)

Madzia to chyba cos w powietrzu jest ,bo ja tez noc mialam kitowa:eek:A teraz tez nie za dobrze sie czuje,jeszcze do tego maz mnie zdenerwowal przed chwila:wściekła/y:
Dzis chyba nic nie robie i nie wychodze ,no chyba ze mi przejdzie:sorry:Biedny Michalek zanudzi sie w domu:-(

karola82 najbardziej sie boje ze nie wyczuje kiedy to juz nastapi. moja mama np mówila ze ona w ogole nie miała skurczy , dopiero dostała plamienie i nagle już miała parte wiec ona nawet nie wie jak sie liczy te normalne skurcze..... ehhh ja juz też nic nie robie ;) wczoraj posprzątałam a dzisiaj nic, tylko do sklepu wyjde pod domem :(

No madzia ja im wiecej czytam tym bardziej jestem zagubiona , a przeciez juz rodzilam:sorry:Wszyscy mnie nastraszyli ,ze to moze byc szybki i wczesny poród i tak sie obserwuje :sorry:A w nocy jak spie to mi sie wydaje ze mam jakies bule czy cus..

Astrid co tam jest na tej str ,bo mi wyskakuje logowanie:sorry:

dobry dziewczyny:-) ja dopiero wstałam heh w nocy tak jak i Ayni strasznie zgaga mi dokuczała i nie mogłam jej zwalczyć w ogóle yhh, dobrze że minęło i mogłam odespać:-)

Bernadetka malutki może na razie nie podobny ale i tak się przecież jeszcze zmieni całkowicie, ale jest za to przeuroczy chłopaczek:tak:

Madziula ja na razie nie wiem co to spojenie i mam nadzieje że prędko się nie dowiem, ale Twoja malutka napewno jak u Mgd już się szykuje do wyjścia. I piszesz że mama Twoja miała szybki poród, ostatnio czytałam w książce na ten temat że się zdarza ale baaaaardzo rzadko, mimo wszystko mojego M trochę postraszyłam że ma też sobie doczytać co w takich sytuacjach się robi hihi zestresował się bidny:-D

reklama
karola82 ja to samo, tylko nasłu****e co i jak ;) a jak siusiam to zagladam czy czasem czopa nie zgubiłam hehehe

Kallie no to dobrze, bo ja bym nie chciała tak nagle:( dzieki skurczom człowiek sie troche zdązy ogarnać i dotrze ze sie zaczyna a tak nagle to za szybko jak dla mnie :)

Do góry