reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

kobiety jestescie nie samowitce, wstaje rano a tu juz 5 stron do nadrobienia...

mgd przykro mi ale teraz o 23 chodze spać i spie jak zabita do rana.... czyżby cisza przed burzą... hehehh

Iskierka świetna ta historia w lidlu z tymi polakami.....co za buraki.....

i w ogołe w tym nawale to poprostu juz nie wiem co i do kogo pisac :)

za godzine jade do połoznej ;)

reklama
Yokasta, ale się rozpisałaś :szok:. Fajnie, że się ogarnęłaś, bo matka musi być ogarnięta :rofl2:.

moglam sie jeszcze bardziej rozpisac :-D ale pozapominalam co bylo w 20 stron wstecz :-D
tak tak, ogarnieta matka to podstawa! Nie ma uzalania sie nad soba moja droga! Trzeba byc twardym a nie mieNtkim :-D

Chcialabym miec choc jedna pare takich niedrapek w razie czego, te skarpetki,ktore mam wydaja mi sie za twarde na lapki, wolalabym jakas cienka bawelne

Nie dziwie sie,ze Majeczka lapie katar przez te klime , u nas na wiosce w Hoogvliet jest tak zimno, ze w krotkim rekawku nie da sie chodzic, nawet jak jest goraco na dworze...

Astrid Tomus tez byl przeziebiony jak mial 5 tygodni :-( mial chrypke mocna i katar :-( niestety ale to bylo tak samo jak w przypadku Majci - z przegrzania. Urodzil sie w lutym i pogoda nie rozpieszczala, wiec ubieralam go cieplo, tak jak i siebie. Jak wchodzilismy do sklepu to bylo cieplo a dziecka nie bylo jak rozebrac. No i wlasnie tak sie zaziebil :baffled: Musisz teraz ubierac Maje najlzej jak tylko mozesz, bo takie cos bedzie Ci sie czesto powtarzac, a szkoda takiego malucha meczyc. Ja teraz Tomka ubieram leciutko (zadnych dodatkowych warstw, sa niepotrzebne, tak samo jak i czapki i grube kocyki) i 'tfu tfu' jeszcze mi sie nie zaziebil:tak:dziecko od malenkosci trzeba hartowac, by wlasnie pozniej przez klime w supermarkecie nam nie chorowalo :-D choc i tak ja jestem sto lat do tylu za holenderskimi matkami, bo czasami mi sie wydaje, ze one to grubo przesadzaja :-D

Bry. Noc koszmar. Zaraz ide dospac ;)

MADZUA haha myslisz?? Ja to sie wyspie chyba jak dzieci za maz wyjda :D

YOKASTA ja mam z H&M. Cieniutkue. Nie kupuj. Oddam Ci swoje w spadku po Ksiezniczce. Zanim Ty urodzisz to mi nie beda juz potrzebne :D
Ps. Chyba Primark je ma. A Baby Dump i Prenatal to na bank.

Ja farbuje wlosy henna. Dla mnie rewelka. Mocne i grube sie zrobily. Ale niestety zadnej z wymienionych przez ciebie firm nie probowalam.

ASTRID biedna Majeczka :(

AGSS am.pl?? Sprecyzuj :D
Rrety. Alez ja wscibska ;)

Dobra dobranoc ;)

MADZIA melduj sie po wizycie!

mgd - nie tylko Ty wścibska, bo też jestem ciekawa skrótu am.pl :rofl2:

W ogóle, mój termometr komputerowy pokazuje 10 stopni. Poszłabym na spacer z Mają, ale nie wiem, czy z takim smarkatkiem jest to bezpieczne :baffled:. Wolę się spytać.

Zauważyłam, że mi włosy zaczęły wypadać... ech te hormony :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry