Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Aluś jest boskiuu goraco sie robi cicho tam! popatrzcie lepiej na Alusia jaki swietniusi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aluś jest boskiuu goraco sie robi cicho tam! popatrzcie lepiej na Alusia jaki swietniusi
Też tak uważam. Póki możemy sobie na to pozwolić, to będę kurą domową i mamą 24h. Po prostu smutne i wkurzające jest podejście niektórych, że jak siedzi w domu, to leń i pasożyt.BERNIIII o jaaaa!!! Alez on cudniasty jest!! Buziaka daj w te pyzate policzki! Ale takiego porzadnego
ASTRID ja jestem juz drugi rok zawidowa kura domowa. Z wyboru. I wcale nie czuje sie jakos uposledzona. Prowadzenie domu a tymbardziej wychowywanie dziecka to mega ciezka robota
Powiedziałam, co miałam powiedzieć i mi lepiej. Nie można tłumić emocji :-).tez mi sie wydaje ze nie mozna innych w mig oceniac, kazdy jest inny ma inna mentalnosc, a forum chyba po to jest aby sie wyplakac i nawet pouzalac nad soba. Bedac mloda mama ma sie wzloty i upadki a hormony jeszcze buzuja.
Astrid nie denerwuj sie pamietaj karmisz cycem:-)