reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
BERNIIII o jaaaa!!! Alez on cudniasty jest!! Buziaka daj w te pyzate policzki! Ale takiego porzadnego :)

ASTRID ja jestem juz drugi rok zawidowa kura domowa. Z wyboru. I wcale nie czuje sie jakos uposledzona. Prowadzenie domu a tymbardziej wychowywanie dziecka to mega ciezka robota ;)

BERNIIII o jaaaa!!! Alez on cudniasty jest!! Buziaka daj w te pyzate policzki! Ale takiego porzadnego :)

ASTRID ja jestem juz drugi rok zawidowa kura domowa. Z wyboru. I wcale nie czuje sie jakos uposledzona. Prowadzenie domu a tymbardziej wychowywanie dziecka to mega ciezka robota ;)
Też tak uważam. Póki możemy sobie na to pozwolić, to będę kurą domową i mamą 24h. Po prostu smutne i wkurzające jest podejście niektórych, że jak siedzi w domu, to leń i pasożyt.

Dzieki temu ze my siedzimy w domu,dzieci maja mame na pelny etat ;)
Osobiscie uwazam to za luxus. Ze mozemy sobie pozwolic ze ja nie pracje.

A okreslenie len i pasozyt to nic w porownaniu ze "sie uwsteczniasz i idiociejesz" :D

Ja siedze na wpol w domu a na wpol w pracy :-) ale i tak musze zrezygnowac z jednego dnia i bede pracowac tylko 2 dni, a w reszte dni wracam do mojego hobby:sorry: i do zajmowania sie Tomusiem:tak: Ja wrocilam do pracy po to, by moj M. nie musial pracowac dlugo i w weekendy zebysmy sobie mogli na wszystko pozwolic. Chce zeby tez byl z dzieckiem, w koncu jest tata:tak: A pozatym chce tez miec emeryture kiedys (jak dozyje hahahahah :-p)

wow, widzę że tu coraz ciekawiej i jakie tematy poważne hahah chyba bez komentarza:-p
Bernadetka dzięki za zdjęcia, śliczny bobas i jaki wyrośnięty, jaki rozm ubranek mu zakładasz teraz?

Jak Maja podrośnie, to pójdzie do przedszkola. Ważne, żeby miała kontakt z dziećmi i łapała język, no i też chcę popracować, żeby mieć jakąś emeryturę :sorry:.

tez mi sie wydaje ze nie mozna innych w mig oceniac, kazdy jest inny ma inna mentalnosc, a forum chyba po to jest aby sie wyplakac i nawet pouzalac nad soba. Bedac mloda mama ma sie wzloty i upadki a hormony jeszcze buzuja.
Astrid nie denerwuj sie pamietaj karmisz cycem:-)

tez mi sie wydaje ze nie mozna innych w mig oceniac, kazdy jest inny ma inna mentalnosc, a forum chyba po to jest aby sie wyplakac i nawet pouzalac nad soba. Bedac mloda mama ma sie wzloty i upadki a hormony jeszcze buzuja.
Astrid nie denerwuj sie pamietaj karmisz cycem:-)
Powiedziałam, co miałam powiedzieć i mi lepiej. Nie można tłumić emocji :-).

reklama
Do góry