reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Astrid wiesz co, lekarze zalecaja z przeziebionym dzieckiem na dwor wychodzic, zeby oddychnelo swiezym powietrzem, bo w domu caly czas te same bakterie sa. ja z Tomusiem dziennie 2-3 godzinny spacer w celu wymiany tlenu :rofl2:

No i spokój nastał po burzliwej nocy hihi
Astrid myslę że z Mają spokojnie możesz na spacerek sie wybrać, świeże powietrze najlepsze:-) nie wiem jaka w Hadze pogoda ale tutaj nie pada tylko wieje mocniej więc jak dla mnie wystarczający powód do spacerów, malutkiej w gondoli wiatr nie straszny:tak:

Yokasta fajnie że powróciłaś, a ja niedrapki dostałam w spadku wiec jak coś też będę mogła użyczyć ale tak jak Astrid pisze,może wcale nie będą potrzebne:-)

Madziula powodzenia na wizycie, czekamy na relacje:-)

yyy i zapomniałam co miałam jeszcze napisać, cóż, idę na śniadanko:tak:

Póki co, leżymy w łóżku. Mała sobie słodko śpi a ja oglądam powtórki seriali i właśnie skończyłam pić cappuccino.W ogóle... mój mózg jest chyba wyłączony. Zamiast popatrzeć na termometr, na którym jednak jest 17 stopni, to popatrzyłam na kalendarz, na którym widnieje data 10 lipca hahahaha:rofl2:. Niech to się w końcu zmieni, bo jak tak dalej pójdzie, wyjdę z małą na spacer i się zgubię po drodze.

Astrid dobre haha No ale zawsze to 7 stopni do góry Ci skoczyło hihi Nie przejmuj się, u siebie ostatnio tez takie oznaki sklerozy i braku skupienia zauważyłam, baaa nawet mój M zauważył i mnie pyta co jakis czas co zemną, bo to zawsze on był bardziej rozkojarzony i coś dziwnego mu się zdarzało wymodzić:-D teraz wie jak to jest heh

Widocznie mam swoją osobistą strefę klimatyczną, gdzie temperatura skacze o kilka stopni, tak o :-D. Szkoda, że nie ma się to do mojego odczucia ciepła, bo mi powróciło bycie zmarźlakiem. Tarczyca się nie naprawiła, a szkoda.

W ogóle ostatnio narzekałam na problemy z bolącą pupą. Widocznie musiałam mieć odparzenie, bo jak posmarowałam sobie bephantenem to przeszło, jak ręką odjął.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ,BERNADETKO slodziutki twoj synek i taki pulchniutki .Jak Tymek mial ciemieniuche to broda meza byla w sam raz zawsze mu wyszczotkowal glowke :-D
Co do waszej dyskusji o pl to ja tez nie zamierzam sie wyrzekac ojczyzny i bardzo za nia tesknie.Jestem polka i wkurza mnie jak ktos z pogarda mowi o naszym kraju to tak jakby obrazal moich rodzicow...
ASTRID placz ,my tu otrzemy twoje lezki ,jak mowisz nie mozna tlumic emocji to prowadzi do frustracji.

Do góry