reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ayni , zasłonki kupiłam w ikei, jedyne których długosc mozna wyregulowac sznureczkami dzieki temu siegają parapetu :)
za zasłonki chciałabym firanki ale nie moge znalesc na odpowiednia długość , najprawdopodobniej zakupie 2 roletki pod spod i tyle:) ale moze jeszcze przy okazji wpadne na firanki..... i tak czeka mnie kolejna wycieczka do ikei ale to juz chyba po porodzie...... wazne ze okno zasłoniete :)

reklama
Ayni dlugosc ja wyliczylam jaka dlugosc musi miec zaslonka od karnisza zeby byla do parapetu i mi wyszlo ze 180 dł. a szerokosc chyba 230 albo 250 :)

jakiego fietsa?

Rozplywam sie....

Kupilam herbate,ktora zalewa sie zimna woda :D czaderski smak i nie trzeba jej juz chlodzic :)

AYNI mabruk :)

Ja jestem niefirankowa..mam takie szpecjalne rolety(nie wiem jak sie nazywaja) ze wpada przez nie normalnie swiatlo ale nie przeswituja...z takiej jakby trawy...

Wkoncu Was doczytala:)
my juz dzisiaj wrocilismy do domku, kolo 11 nas wypisali:)
teraz spokojnie odpoczywamy, kraamzogr byla i poszla po 3 godzinach:)

Ja nabralam rzeczy do szpitala a smgialam w samych majtach i koszulce bo tak bylo mi wygodnie:)
strasznie obolala jestem:/ chodze jak pingwin...
karmie Alusia piersia ale strasznie boli, ma nadzieje ze szyblo sie przyzwyczaje i juz bedzie dobrze:)

madzia ja miałam na myśli firanke o jakich wymiarach szukasz?
a fiets normalny typowy oma fiets ;d będzie w sam raz na zrzucanie poporodowych kg w weekendy.

ale mam nerwa dziś i jestem bardzo nie miła :o

berni super że jesteś już w domku. mam nadzieję że ból Przejdzie. ;*

Ostatnia edycja:
mgd a nie chodzi ci przypadkiem o zaluzje bambusowe???

Ayni firanki musze miec tez na dlugosc 180 a szerokosc ok 350 :) z szerokoscia to nie problem , gorzej długosc;)

BERNI fajnie ze juz w domku ,kazdego dnia bedzie lepiej i bedzie mniej bolalo:-)Moze sprobuj z tymi nakladkami na sutki.

Ayni a ty masz takiego nerwa?:)
ja tez musze zaczac zrzucac swoje pozostalosci, ale wszystko w swoim czasie:p
dzisiaj dopiero sie przyjzalam ile ja mam rozstepow:) haha smialo moge robic za zebre:D

Madzia a gdzie bedziesz kupywala firanki? bo tutaj nie ma zbytnio wyboru i strasznie drogo...

Nana mam wlasnie te nakladke silikonowa:)
Bez tego napewno gorzej by bolalo;/

reklama
bernadetkka nie mam pomysłu za bardzo gdzie, kupiłabym w ikei, niektóre mi sie podobaja ale długosc na 3 m :( wiec chyba trzasne roletki i juz a nastepnym razem z pl przywioze;)

Do góry