reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Agss rozumiem że póki co wolałabys nie mieć jeszcze potomstwa ??

ile dni okres ci się spóźnia?? i o jakiej porze robisz testy??

Agss witaj na forum :-) ja też robiłam ten na p i miałam bardzo słabą kreskę, a po dwóch dniach zrobilam drugi innej firmy i już było lepiej :) A jak poszłam do huisartsa to stwierdził że testy nie kłamią i jak jest to jest i mam sie do położnej zapisać i na usg :-D proponuje Ci jutro lub pojutrze spróbować jeszcze raz:-)

Wolałabym... chociaż chyba jestem w tym odosobniona...I myślę że aż takiej tragedii by nie było.
Okres taa trudno stwierdzić bo przez przypadek odstawiłam tabletki. Tz zapomniałam wziąść ich ze sobą na wakacje (pierwszego dnia wakacji zorientowałam się, biore je wieczorem ale cóż stosunek był wcześniej).

Edit. Kallie, wiesz ja za 2 tyg będę w Polsce i myślałam żeby iść tam na betę :)
Mam jeszcze dwa te testy elektroniczne (w opakowaniu były 3)

Agss witaj:)
ja niestety nie pomoge bo mialam najzwyklejszy z kruidvta...
moj B jak mu powiedzialam ze chyba jestem w ciazy, to z wrazenia kupil mi zamiast testu termometr i mowi szczaj:D
pomyslalam ze jakis glupi czy co, na termometr kaze sikac...:)

Ja z doswiadczenia wiem ze nie warto robic testu przed terminem okresu....

Ale trzymam kciuki za rozwiazanie problemu z efektem jaki chcesz... :)

BERNI czyscisz mi ekran :D szczac na termometr :D

reklama
mgd tylko ja pojęcia nie mma kiedy miałabym się go spodziewać. Tzn jakbym dalej była na tabletkach to już by było po okresie.
A co do rozwiązania problemu jestem na etapie 'niech się dzieje co chce' (;

Do góry