reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Czy ranigast mozna brac na zgage, bo juz nie moge sobie poradzic????:eek:
mgd, mam ta sama komode dla dzidzi tylko biala i tyz te pokrowce na przewijak- IKEA:-), KACIK DLA MALEJ CUDO

mADZIULA twoj pokoik dla malej tez:-)

Ostatnia edycja:
ewelina nie mozna brac ranigastu, ja kupowalam w aptece mleczko do picia na zgage, mozna kupic tanszy apteczny a mozna firmowy jak np gascovin :) łykasz i po 5 minutach spokoj :)

dziekuje za komplementy :)

mgd tez mam ten przewijak i te przescieradełka hehehe
a co do latania do drugiego pokoju, to nie mam takiego zamiaru, potem przeniose lozeczko do sypialni :)

Dzieki Ewelina :)
Komoda jest mega pakowna :)

A co do ranigastu..hmmm jedni twierdza ze mozna inni ze nie :/
Jestem zdania ze kazdy organizm jest inny i kazda ciaza tez.
Lepiej kazdy "medykament" skonsultowac z lekarzem/polozna. Bo moze to co nie zaszkodzi pani X, bedzie mialo efekt odwrotny u pani Y.
Nie mniej lacze sie w bolu..ja ostatnie pare dni walczylam ze zgaga. Az wymiotowalam :(

MADZIA haha cFaniak ;) a juz myslalam ze ty z tych mamus bohaterek

Ostatnia edycja:
a kiedy sie przygotowuje lozeczko dla dzidzi?? za wczesnie nie ma co bo przeciez jakby nie było kurz fruwa w powietrzu i bedzie sie osadzal..

mgd widze ze ty juz mam ubrany materacyk i rozek przygotowany do spanka :)
ale wlasciwie powiem ci ze ja mam sypialni centralnei na wprost pokoiku wiec nie byłby to jakis straszny wyczyn gdyby nawet tam została, ale po co, na poczatku bede obolała po porodzie i jeszcze zrywac sie z lozka i leciec , a tak cyk cyk i juz hehe

ewelina zapomniałam wczesniej dodać, ze ty lepiej sie spiesz z tym pokoikiem bo czytalam zeby malowac kilka tyg szybciej zeby dobrze sie farba wywietrzyla, mysmy jak pomalowali to pare dni smierdzialo, a pierwsza dobra to szał...

Ostatnia edycja:
alescie popisaly , cały rozdział! My z m zobaczyliśmy film a potem dokument, wyszczotkowalismy kota i zaraz wybieramy się na górę.

madzia fajnie zobaczyć Twój pokoik. super mebelki bardzo mi się podoba szafa też takiej szukałam. ja niestety moje mebelki dostanę pod koniec sierpnia i wtedy się pochwale bo jak narazie to wiesz jak wygląda pokój. bez większych zmian.

iskierka dajesz radę i mam nadzieję że jutro zajrzysz znów.

mgd czytałam ten folder już dawno temu i jak narazić nie będe zaglądać bo mnie zzo tez nie bardzo interere. jeśli będzie pompka to wezmę pompke, a jak nie to będę obserwować informację i czekać na utratę zmysłów. film był wlaśnie o cesarkach po epiduralu ;) którego dostaje chyba każda pacjentka. jak dobrze, że nie mieszkamy w Usa!

ja już troszkę wysiadam i dziś nie będzie nocnej zmiany. weekend!!! yeeeeeee !!! idziemy szaleć naar boven :D

kobra ;))

Ayni ty masz jeszcze dobrze bo mozesz poszaleć, jak chocbym chciala to chyba nie dam rady bo juz sie czuje jak słonica hehhehe korzystaj....

Eee tam ja mimo ze wygladam jak male mamuciatko to se po poludniu poszalalam :p

MADZIK taak materac ubrany ale w folii ;) rozek tyz :D
Do zdjecia zdjelam ;)
Tak jak mowisz wszystko sie pokurzy.

Chyba ide do lozka..maz na lajzach wiec co bede sama ;)

reklama
A to na dobranoc :D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 33
Do góry