reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Berni zobacz same dobre niusy :) zostalas ciocia, pobilas chyba rekord cenowy co do wozka, bo juz myslalam ze taniej jak ja nikt nie kupi, a jednak!! super sprawa pewnie masz sporo radochy z nim. Ja swoj niebawem bede sciagac ze struchu i zafunduje mu przepierke :D

tymczasem ide spozyc pozywienie ;p

Bernadetk Tomcio ululany juz :D dzisiaj sie nie marudzilo i dalo sie mamie porobic w domu porzadek :) a wczoraj podczs kapieli wyciagnal korek z wanienki i pol wody chlupnelo na panele w pokoju u Tomcia :szok: na szczescie tata szybko polecial po szmaty i powycieral, panele nie spuchly i maja sie dobrze :-D
Juz bym chciala w koncu to mieszkanie kupic, albo chociaz ze spoldzielni dostac, dzisiaj mnie wzielo na przerabianie mieszkania ale musialam sie ogarnac, szkoda mi wydawac pieniadze w nie swoj dom :no: takze sobie tylko kominek ozdobilam i w koncu mi pasuje do reszty salonu :tak: i love zebra :tak:

Jutro bedzie pranie wozka:)
ciesze sie jak dziecko:D
dzieki wam kupilam ten wozek bo wczesniej nie byl nawet brany pod uwage:)

Thehague to Ci maly rozrabiaka:)
tez nie widze sensu inwestowania w mieszkanie, skoro planujecie kupic swoje...:)

Czasu coraz mniej a ja czuje sie fantastycznie:)

Jeju Berni az sie milo czyta, o kobiecie w tak zaawansowanej ciazy i euforii, mam nadzieje, ze ja rowniez doczekam do mety z takim nastawieniem. Ja nadal sie jakos nie moge otrzasnac ze to juz niebawem, za pare dni sie zacznie 30-ty tydzien :szok: Coraz czesciej mi sie sni moje dziecko, wczesniej w ogole i ciaza do mnie nie dochodzila, teraz snia mi sie rozne sytuacje, w ktorych juz jestem w ciazy, albo mam swojego malego.

A hormony to juz naprawde uderzaja bo dzis po przebudzeniu to chcialo mi sie plakac... ze szczescia. Potem jeszcze raz plakalam pod prysznicem bo posluchalam piosenki dla dzieci, a potem po poludniu ze strachu
:szok:

Ayni po 30-stym tygodniu to juz zleci:D
my dzisiaj wspominalismy z B jak to bylismy na pierwszym usg a tu juz zaraz bedzie z nami ta kruszynka:D
A hormony... ehh daja nam w kosc:p ja tez mam takie dziwne napady placzu, smiechu i tak wkolo macieju:D

mi dzisiejszej nocy snilo sie ze urodzilam ( ktorys raz z kolei) taki malutki byl ten moj syneczek, taka kruszynka...

Berni wlasnie mi sie wspomnialo nasze 1-sze usg. Maly wtedy spal i polozna kazala kaszlec zeby go obudzic, a ten leniwie sie przewrocil z jednego boku na drugi i poszedl dalej spac. M byl pod takim wrazeniem, ze jak wrocilismy do biurka i polozna wziela sie za wypelnianie jego danych to nie mogl ani slowa wypowiedziec, siedzial jak zaczarowany i tylko podal jej ID. Jak ja Ci zazdroszcze Twojego chlopca juz niebawem ! Ja sie juz tego porodu nawet nie boje.

P.S. Ciekawe czy Iskierka spi czy sie opiekuje mala , mam nadzieje, ze smacznie spia.

To co Berni , urzadzamy jakies party z sokiem pomaranczowym i paluszkami ? Czy jakie plany na noc ?

Ach co za wspomnienia... az milo tak sobi powspominac:)
Iskierka to pewnie tuli mala ksiezniczke:)
Ayni te chlopy to tak maja:) milo tak jak oni sie wzruszaja, moj na pierwszym plakal razem ze mna i pytal czy to na zywo:D
Wlasnie sok popijam, al paluszkow brak, z tego wszystkoego dzisiaj zadnych zakupow nie zrobilismy:)
trzeba sie jutro wybrac bo taaka pustka w lodowce ze szok:D ale mam lody pistacjowe:)

U mnie dzisiaj ciezko ze spaiem, zyje wrazeniami, maly fika ze az boli i ten ksiezyc...:shocked2: sowa mi wyje gdzies za oknami:confused2:
Ayni jak lubisz kotki to masz tu strone (moze ja juz znasz) nie ktore kociaki takie slodkie
http://kotburger.pl/

A tu sa dzieciaczki:)
ogldajac od konca, sa filmiki naprwde co nie ktore warte obejrzenia takie smieszne te dzieciaczki:D
http://superbobas.tv/

Ostatnia edycja:
reklama
berni hihi ja już wypilam kakao i zbiera mi się na spanie. na szczęście nie mam lodów ale m mi co chwilę przynosi jakieś słodycze kit katy i ciastka a potem mówi do mnie bolletje ;D ach szkoda że wszystkie razem nie mieszkamy bliżej byśmy zrobiły pizama party wersja ciazowa ;D

dobranoc i.do jutra

Do góry