reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzien dobry:)
Ayni napewno dalybysmy wszystkie czadu na takim pizama party:) hoho juz sobie to wyobrazam:D
Ja wstalam wyprawic B do pracy, obejrzec o szostej serial, potem nastepny jak nie przysne o 7,35 i ide spac dalej:)
Pogoda sie ladna zapowiada:) juz sloneczko swieci:D

reklama
Witojcie!!
Jak mija dzionek??
U mnie bardzo pomalutku, dopiero kawusie wypilam. A noc mialam koszmarna, polozylam sie o 2 a usnelam o 4 i wstalam juz o 8. Normalnie jestem mega spiochem, a teraz????????????? Dziwne to dla mnie.

Bernadetka, Ayni widze ze wy tez nie mozecie szybko zasnac:-)

Iskierka jakis znak zycia, co i jak z malutka???

hej
Ruch tu nocny ze hoho:tak: jakbym wiedziala, to tez bym odpalila kompa bo o 1 juz sie obudzilam i nie spalam do 4:baffled: bo w plecach mnie bolalo:baffled: poczytalam ksiazke,poszylam sobie koszule do porodu bo miala dziure :sorry:
No juz dzis sie spakuje:tak:
Bernadetka ale masz wysyp wózków ,do koloru do wyboru:tak: Fajnie ,ze udalo ci sie za takie pieniazki kupic:tak:
Widac ze tu holandia bo w pl niby kryzys a wszystkie wózki kupuja jak najdrozsze i sie tym chwala :eek:A u nas na odwrót...:tak:

NOcne ciezarnych rozmowy :-D

Helou Helou!

Iskierko kochana- gratulacje ogromne!!!! Mam nadzieje,ze porod byl w miare lekki i juz sie soba cieszycie w 100%. Czekamy na fotki malej Olivii!! :tak:

Berni- normalnie zrobilas interes stulecia :eek: 40 euro? Matko z corka jaki biznes!

Ostatnia edycja:
Wow cena wózka, gratuluję takiej okazji :szok::szok::szok:. Oby Wam służył dobrze :tak:.
Ale tutaj z Was nocne Marki. Też tak miałam w ciąży, a teraz z chęcią bym wykorzystywała każdą chwilę na sen.. tyle, że muszę być poważnie padnięta, żeby zasnąć w dzień.
Mi przez te hormony, to się włączyło marudzenie. Co z tego, że mieszczę się w stare ciuchy itd. Ja widzę wiszącą skórę, rozstępy, do tego nie podobają mi się już moje włosy, mimo, że mają taką długość, jaką chciałam uzyskać i z chęcią bym je ścięła itd. Mąż mnie pociesza, że jemu te rozstępy na brzuchu nie przeszkadzają, bo to pamiątka po cudownym okresie oczekiwania na Maję, a brzuszek się jeszcze wciągnie i niedługo będę mogła zacząć normalnie ćwiczyć. Ja wiem swoje i mam doła :crazy:. Hormony są głupie grrr.

A... no i nie naprawiła mi się tarczyca. Odkąd nie jestem w ciąży, wróciło mi wieczne odczucie zimna, spanie w dresie i skarpetkach etc. No cóż :confused2:

Dzień doberek :)

czytałam was rano w locie bo sie spieszyłam do połoznej, tez byłam w szoku o jakich porach wy piszecie ;) heheh ja póki co przesypiam noce ;)

dzisiaj rozmawiałam z połozna na temat znieczulenia, powiedziała ze nie musze sie dzisiaj decydować, ze jak juz sie zacznie to bedziemy widziec jak pojdzie dalej ;) moze poradze sobie bez a jak nie to w kazdej chwili mogę dostac :)
wszystko w porządku, powiedziała ze praktycznie od przyszłego tygodnia czyli 37 moge juz własciwie oczekiwać na poród :) tlumaczyła mi w jakim momencie mam do nich dzwonić ..... no i tyle, teraz mam wizyty co tydzień :)

Karola82 w polsce ludzie maja inna mentalnosc, robią castingi kto lepszy i drozszy wozek kupi, a tutaj ludzie maja inne podejscie, przeciez to sie tylko uzytkuje jakis czas to po co walic tyle kasy w wozek, a co takie malutkie dzieciatko zniszczy.... jeśli rodzice dbaja o wozek to taki moze długooo posłuzyc :)

Dzień doberek :)

czytałam was rano w locie bo sie spieszyłam do połoznej, tez byłam w szoku o jakich porach wy piszecie ;) heheh ja póki co przesypiam noce ;)

dzisiaj rozmawiałam z połozna na temat znieczulenia, powiedziała ze nie musze sie dzisiaj decydować, ze jak juz sie zacznie to bedziemy widziec jak pojdzie dalej ;) moze poradze sobie bez a jak nie to w kazdej chwili mogę dostac :)
wszystko w porządku, powiedziała ze praktycznie od przyszłego tygodnia czyli 37 moge juz własciwie oczekiwać na poród :) tlumaczyła mi w jakim momencie mam do nich dzwonić ..... no i tyle, teraz mam wizyty co tydzień :)

Karola82 w polsce ludzie maja inna mentalnosc, robią castingi kto lepszy i drozszy wozek kupi, a tutaj ludzie maja inne podejscie, przeciez to sie tylko uzytkuje jakis czas to po co walic tyle kasy w wozek, a co takie malutkie dzieciatko zniszczy.... jeśli rodzice dbaja o wozek to taki moze długooo posłuzyc :)

To mi to samo mówiły, jeśli chodzi o znieczulenie. W każdej chwili mogłam podjąć decyzję, jakie znieczulenie itd. Wózek mamy nówka, bo moi rodzice chcieli kupić, to kupili. Jakby nie chcieli, to byśmy już dawno mieli jakiś z maarktplatsu.

dziewczyny ale dzis mialam durny sen, o warzywach i owocach, ze groszek i cebula to warzywa .. perelkowe hahaha. maz wrocil z pracy po 9 , wymeczylam go troche i dalam mu pospac, a mnie glowa boli jak po party, to chyba nasze wirtualne party z Bernadetkka ;)

zrobilam sobie liste waznych rzeczy do zrobienia na tygodniach i juz sobie moge poskreslac powoli. Poza tym dziewczyna mojego taty zdeklarowala sie ze kupi podrzewacz do butelek. W Polsce takie rzeczy taniusie, nowe chodza po 40-50 PLn na allegro, nie potrzeba mi ciuszkow juz za bardzo.

wlasnie mi sie przypomnialo, ze w kuferku ktory oddalam poloznej zostawilam swoja karte ciazy i nie wiem na ktora mam wizyte w piatek. Jeju, one to mnie beda pamietac :D czuje sie coraz bardziej gapowato.

cos mialam jeszcze napisac,ale zapomnialam :)

dziewczyny ale dzis mialam durny sen, o warzywach i owocach, ze groszek i cebula to warzywa .. perelkowe hahaha. maz wrocil z pracy po 9 , wymeczylam go troche i dalam mu pospac, a mnie glowa boli jak po party, to chyba nasze wirtualne party z Bernadetkka ;)

zrobilam sobie liste waznych rzeczy do zrobienia na tygodniach i juz sobie moge poskreslac powoli. Poza tym dziewczyna mojego taty zdeklarowala sie ze kupi podrzewacz do butelek. W Polsce takie rzeczy taniusie, nowe chodza po 40-50 PLn na allegro, nie potrzeba mi ciuszkow juz za bardzo.

wlasnie mi sie przypomnialo, ze w kuferku ktory oddalam poloznej zostawilam swoja karte ciazy i nie wiem na ktora mam wizyte w piatek. Jeju, one to mnie beda pamietac :D czuje sie coraz bardziej gapowato.

cos mialam jeszcze napisac,ale zapomnialam :)

Ale i tak pewnie nie zrobiłaś jeszcze czegoś takiego, że miałaś wizytę u położnej na 15 a pojechałaś o 9 rano :rofl2:.

reklama
Ha ha mnie tez mowili ze w kazdej chwili mi dadza znieczulenie a jak przyszlo co do czego to nie dali.Kombinowali jak mogli byle nie dac choc blagalam :-(

Do góry