reklama
bernadetkka
Fanka BB :)
Iskierko gratuluje Ci z calego serca Oliwia rosnij nam zdrowo
Ha mowilam ze wy wszyscy przedemna urodzicie
Ja juz zwatpilam w mego synala, cos nie chce wychodzic brzuch mi dalej do konca nie opadl i juz niewiem co mam myslec... zaczynaja mi dziwne mysli krazyc po glowie...
Ha mowilam ze wy wszyscy przedemna urodzicie
Ja juz zwatpilam w mego synala, cos nie chce wychodzic brzuch mi dalej do konca nie opadl i juz niewiem co mam myslec... zaczynaja mi dziwne mysli krazyc po glowie...
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
bernadetkka jakie wszystkie, tylko Iskierka urodziła przed Tobą...... ja mam jeszcze 4 tyg i 3 dni wiec napewno ty bedziesz wczesniej
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Oj tam, moja wyszła dzień po terminie... a tak przeżywałam, że nie chce wyjść .
bernadetkka
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny ale jak ja sie tak naczytam to juz bym go chciala miec przy sobie...
poprostu sie juz streesuje i nic na to nie poradze...
Mgd pewnie bedzie jeszcze przedemna
poprostu sie juz streesuje i nic na to nie poradze...
Mgd pewnie bedzie jeszcze przedemna
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
bernadetkka jak ja chodze do sąsiadki to już tez chce mieć mała przy sobie jak widze jej córe
mgd
ماما كوثر
NANA mam w planach naturalsik mam nadzieje ze sie bez wspomagaczy obejdzie..
BERNADETKO zycze Ci zebys pekla przede mna :*
ja tez jyz mam glupoty w glowie..zwlaszcza ze Kausar ostatnio cos malo fika..
I zadne racjonalne argumenty typu: ma malo miejsca itp do mnie nie docieraja...
MADZIA jak humor dzisiaj?? Dalej w samotni czy masz juz meza??
Mi sie wczorajszy power AYNI udzielil.
Cale mieszkanie na blysk wysprzatane,lacznie z lodowka.
Druga pralka sie pierze, wsio poprasowane.. I jeszcze nie zmeczylam sie
Komus odkurzyc???
BERNADETKO zycze Ci zebys pekla przede mna :*
ja tez jyz mam glupoty w glowie..zwlaszcza ze Kausar ostatnio cos malo fika..
I zadne racjonalne argumenty typu: ma malo miejsca itp do mnie nie docieraja...
MADZIA jak humor dzisiaj?? Dalej w samotni czy masz juz meza??
Mi sie wczorajszy power AYNI udzielil.
Cale mieszkanie na blysk wysprzatane,lacznie z lodowka.
Druga pralka sie pierze, wsio poprasowane.. I jeszcze nie zmeczylam sie
Komus odkurzyc???
reklama
Bernadetkka moze maly chce zeby rodzice najpierw pozalatwiali formalnosci Babka mi tez mowila, ze poki co , zeby przed data slubu nie rodzila, bo bedzie lipa z miodem a potem wyskoczyla z kolejnym glupim tekstem , zeby pamietac, ze dziecko rejestruje sie w gminie, w ktorej dziecko sie urodzilo, a nie w ktorej mieszkamy, i tu jej przyklad : "jedzie pani sobie pociagiem, albo samochodem i dziecko rodzi sie w amsterdamie na autostradzie" "to w amsterdamie maz musi zglosic dziecko" normalnie nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac totez sie wylaczalam z jej opowiesci.
Ja wlasnie zadzwonilam do VGZ kraamzorglijn zeby zglosic kraamzorg i oczywiscie z komorki na klantenservice mozna sie dodzwonic a na kraamzorglijn juz nie i rozlacza mnie mowiac, ze z komorki dostep do tego serwisu jest wylaczony mimo ze oba numery to 0900 wiec ja juz momentalnie sie czerwona zrobilam, kazalam m rozmawiac z obsluga klienta, a ci zamiast nas od razu polaczyc z tym departamentem gdzie sie zglasza kraamzorg, to nam kazali z innego telefonu dzwonic. Wiec ja juz tam sie wydzieram prawie, ze nie mam domowego i nie da sie z drugiej komorki tez , niech polaczy, to prawie z laska nas polaczyla :/ No, ale wszystko szybko zglosilismy i mam juz z tym spokoj. jeju jakie to niekumate :/
MGD ja zaraz wskakuje na mojego smoka i przelece gore odkurzaczem, bo kot zostawil swoja welne , mozna by sweter zrobic
ciekawe o ktorej iskierka bedzie w domu
Ja wlasnie zadzwonilam do VGZ kraamzorglijn zeby zglosic kraamzorg i oczywiscie z komorki na klantenservice mozna sie dodzwonic a na kraamzorglijn juz nie i rozlacza mnie mowiac, ze z komorki dostep do tego serwisu jest wylaczony mimo ze oba numery to 0900 wiec ja juz momentalnie sie czerwona zrobilam, kazalam m rozmawiac z obsluga klienta, a ci zamiast nas od razu polaczyc z tym departamentem gdzie sie zglasza kraamzorg, to nam kazali z innego telefonu dzwonic. Wiec ja juz tam sie wydzieram prawie, ze nie mam domowego i nie da sie z drugiej komorki tez , niech polaczy, to prawie z laska nas polaczyla :/ No, ale wszystko szybko zglosilismy i mam juz z tym spokoj. jeju jakie to niekumate :/
MGD ja zaraz wskakuje na mojego smoka i przelece gore odkurzaczem, bo kot zostawil swoja welne , mozna by sweter zrobic
ciekawe o ktorej iskierka bedzie w domu
Podziel się: