reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

hehe, na mnie nie dziala. ja to w ogóle chodzę do wc dwa razy na tydzień:-D:-D:-D I nic z tym się nie da zrobić, bo już probowalam wszystkiego - no dobrze, oprócz rycyny;-)

reklama
e no to lipa :( ja jak sie napije soku z kapusty albo wode z ogorkow kiszonych to odrazu:-Da no i jeszcze jablka :tak:
ja o rycynie nie slyszalam, widze ze jakies cudowne wlasciwosci ma :-D

ISKIERKO tak dokladnie jest. Polacy tej wklejki juz nie potrzebuja.
Przy meldunku w gminie jest sie automatycznie rejestrowanym w IND nawet o tym nie wiedzac.
Ten verblijf dokument rowniez nie jest potrzebny,ale mozliwy do wyrobienia jesli ktos chce(nie wiem tylko w czym moze sie to przydac)

Wyslij dziecia ktoregos po ten olejek :)

MADZIA moja pchla dopieto wczoraj w nocy sie uaktywnila :D nie lubi upalow ;) nie wiem po kim :D
Ja ba prawde bym chciala urodzic w okolicach 37tyg. Zmeczona jestem tymi skurczami i twardnieniami..
W Nastepnym tygodniu zaczynamy akcje "jak wykurzyc Kausar" ;)

A siku i ja latam...co 2 godziny..sam sex :)
Jedyna ulge mam w tym ze brUch mi opadl i lzej sie oddycha :)

Jak fajnie takie rzeczy czytać... miałam podobne problemy miesiąc temu :-D. Maja leży obok mnie na łóżku i się rozwala tak, że zajmuje prawie połowę powierzchni. Chyba ma to po mnie :rofl2:

Hmmm u mnie zawsze jakis sklep otwarty...
Kiedy idziesz po ta oxy ???

ASTRID i nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszcze!
Jak Majeczka???
Zgralyscie sie juz??

reklama
No to tak czy siak jutro wielkie rozpakowywanie :D aaaaa
Jeszcze Bernadetka w kolejce a potem Trzech Muszkieterow :D

I ja sie pytam "gdzie te 9 miesiecy?!!"

Do góry