reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

A ja jestem chora.... W nocy bolalo mnie gardlo, a rano stracilam glos. Olivia tez nie spala, tylko plakala przez sen i byla czla rozpalona. Teraz jest podobnie... Nie wiem czy to na zeby czy jak...
Wykupilam pol kruidvata i bedziemy sie kurowac....

reklama
no ja dzis pierwsza :)
witam sie slonecznie :)

ja od rana krzatam sie po domciu, 2 pranko sie robi, z obiadkiem mam wolne bo od wczoraj, 2 kawusie wypite teraz tylko zakupy ;)

a wy jak laski, co tam porabiacie????

iskierka zdrowka wam zycze, ja tez to ostatnio przerabialam, zapas lekow zostal mi do dzis.

hej

Madin poranna kawka codziennie jest haha ale ostatnie dwa dni u kolezanki z rana siedzialam :)
ewelinka a ten chlopak od pomidorowki to on sama ta wode zjada?czy makaron badz ryz moze plywac :) ?
Mamo ty to masz przeboje z tym samochodem,moze zamien go na rower :p

u mnie tez chorobsko,dzieciaki kaszla jak szalone,katar juz przechodzi a tu w pl sklepie takie zapotrzebowanie na leki ze az brakuje syropkow i tez nie dlugo wybieram sie do kruidvata,ja tez cos sie zle zaczynam czuc...

Tak ostatnio sie obijam ze jutro nigdzie nie wychodze i robie pozadki w domu bo to co sie dzieje w kolo mnie to jakis cyrk haha...oposcilam sie cosik.... :) ide jesc obiad go juz glodna heh :)

Ale dzien zleci smigusiem jak czlowiek zarobiony...

Dotarlo do mnie ze to juz pazdziernik,masakra jak ten czas zapieprza,za chwile kolejny rok przybyje :dry:\
Iskierka szybkiego powrotu do zdrowia Tobie i Oliwce,Marzenka Tobie i Twoim skrzatom tez:tak:
Ewelka jutro o 8 rano jestem pod Twoimi drzwiami.Prad nam odlaczaja i nie bede miec az do 12 :szok: Musze sie gdzies w tym czasie podziac,kawe wypic !!! i dzieciom sniadanie zagrzac ,bo bez pradu goffffno zrobie :baffled:

Wczoraj bylam na przymiarce mojej protezy,ale dziwnie hihi poki co byla z wosku ale za tydzien juz przymiarka taka echt a za dwa tyg gotowe!

dzis witam sie przy porannej kawce,narazie nigdzie nie wybylam z rana i chyba nigdzie sie nie wybiore bo fatalnie sie czuje...od wczoraj boli mnie w pachwinie jak chodze,siedze...ale taki bol jak by mnie ktos uderzyl w to miejsce-ale nic takiego sie nie wydarzylo,nie moge sie nawet dotknac bo tak boli :( nie wiem co jest grane.....

Maluchy dalej kaszla....

Na dodatek sie wkurzylam,wczoraj ugotowalam gar zupy jarzynowej i zapomnialam schowac dolodowwki na noc i co-dzis wstaje kosztuje-kwasna :/ i cholera muszebwylac-a mialo byc na dzzis i obiad sie poszedl....wrrrr....i znowu musze myslec co gotowac-a mialo byc tak pieknie...

I ja sie witam z rańca!
Kawka juz prawie wypita, cos dziś mi nie wchodzi.....W nocy źle spałam, wierciłam się i kręciłam i miejsca nie mogłam sobie znaleźć. Mała mawet łądnie spała, przebudziła się tylko raz, żeby się napic wody. Zęby dalej wychodzą i wychodzą i już mamy dosyć....wczoraj było troszke lepiej z jedzeniem i nawet sie bawić chciała. Zobaczymy jak będzie dziś. Karol jutro ma 6 urodziny. Musi do szkoły przynieść po małym upominku dla każdego i jak mój L wróci z pracy to musze jeszcze jechać w zwiazku z tym do sklepu. A w sobote...........będę miała w domu istny armagedon....Karol zazyczył sobie impreze urodzinową. Zaprosił 11 dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie wiem jak my ich ogarniemy......:szok::szok::szok::szok:

marzenka zdrowiej! Na noc mleko z masłem miodem i czosnkiem wypij i pod kołderke!

mamo dawaj tez do nas! Służę prądem!:-D

iskierko zdrówka dla Ciebie i Olivki! Pogoda taka fałszywa....zaczął się sezon chorobowy.

Miłego dnia! Ale zimno rano było....

no laski coz to za choroby, zdrowiec mi i to juz!!!!!!!!!

a u mnie byla juz Kasia, kawusia wypita, dziewczynki zrobily male porzadki w domciu, bylo milo, ale moja dzidzia malo zainteresowana kolezankami :)

obiadek gotuje dla dzieciakow, a mezowi fasolke po bretonsku zaserwuje na dwa dni :)

o 14 weronika wybywa na urodzinki mala pozniej lulu a ja mam wolne do 17, hura

marzenka tak chlopiec obowiazkowo musi miec kluseczki, niteczki w zupce :)

milego popoludnia

ja piernicze, co u was taki szpital, wszyscy chorzy :p
dziewczyny powiedzcie mi jakie firmy reflektujecie na buty zimowe, ino raz dwa.

ayni, ja na firme nie patrze, but musi mi sie podobac i byc wygodny i w miare tani, lubie co sezon miec jakies nowe butki, i tyle :) Ostatneij zimy kupilam w van haren, czy jakos tam i jestem zadowolona, ale powiem szczerze ze nie rozgladalam sie jeszcze za butkami, teraz szukam kombinezonu 2 czesciowego dla Lenki.

reklama
ewela ja nie dodalam, ze chodzi mi o dzieciece buty, ja swoje kozaki mam juz 3 sezon, takie skorzane do kolan, fakt z najtanszych nie byly, ale sluza jeszcze i pasuja do wszystkiego, a teraz za Adasiowymi sie rozgladam, poki co mam juz kurtke i upolowalam dzis spodnie ocieplane takie na szelkach na snieg. Tylko jeszcze te buty cholerne. W vanharenie nic ciekawego, jakies traperki, od razu widac, ze to sie zaraz rozleci, ecco i geox to chyba sobie odpuszcze bo za drogie i jeszcze adidasa kozaki znalazlam w przystepnej cenie 45 e , jak myslicie, dobre takie beda? adidas Kinderen Holtanna Snow CF PL I | adidas Nederland
zupelnie nie wiem na co zwracac uwage, jakos przebrnelam przez jesienne buty i dobrze wybralam tak teraz mysle o zimowych i wielkie zero w glowie.

zdrowka wszystkim zycze, jak zwykle polecam syrop z cebuli :tak:
aaa od jutra w lidlu ciuszki dla dzieci, skarpetki z absem, body na dlugi rekaw, jakies bluzki etc.

Do góry