reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Wszystkiego najlepszego dla Alexa raz jeszcze :* sliczne zdjecia , fajny torcik! Szkoda slow na tych znajomych.
Ja rowniez zaczelam myslec o roczku, ale nie chce za bardzo zapraszac ludzi zreszta w naszym przypadku to by bylo takie na sile, bo za bardzo nie przepadam za towarzystwem ktore bylo u nas na kraamfeestje, tak ze impreza dla dziecka a starzy siedza i jedza. Poki co nie mam pomyslu i mysle,ze chyba bedzie kameralnie.

U nas byl super weekendzik, szkoda, ze czas tak szybko leci, byl basen, morze , polecam fil Zookeeper, extra komedia ze zwierzetami. Podziele sie rowniez moja wielka radoscia,ze moge sie chyba pochwalic, ze Adas calkowicie wyzdrowial, pojawily sie 2 gorne jedynki i w ogole jest wspanialy, radosny, energia go rozpiera.

dobranoc :)))

reklama
Dzień dobry!

berni WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALEXA!!!!!!!!!! Spóźnione troszke ale szczere. Nie miałam czasu, żeby zajrzeć do Was i dopiero teraz mam chwilke.

ayni to super, że Adas już zdrowy!:-)

Ja mam ostatnio tyle roboty.....ciągle coś. Już z rana zdążyłam oblecieć do sklepu i teraz kawka.

Ayni no to super wieści, może go tak na te żeby wzielo? u nas przy gornych jedynkach byla tragedia, biegunka ciagle, pisałam wam kiedyś, ciagle ja miał już plakalam ile można, już nie miał sily, mocna goraczka i czasem wymiotowal, ale rzadko. Zas te nic nie chcialesc... może to te cholerne zęby?

Ayni super ze Adas juz calkowicie zdrowy :):):) przynajmniej jestes spokojniejsza :)
madin ja tez juz oblecialam sklepy haha...mialam pustki w chemii i musialam wszystko pokupowac...

Teraz szybkie jedzenie spaghetti bo maly do peuter zaraz wychodzi...uwalili sie tym spaghetti ze szok...Oliwia rekami je haha brzuch ma czerwony buzie cala i wlosy....masakra...ide ja szybko umyc i spadam...

Ayni no to super wieści, może go tak na te żeby wzielo? u nas przy gornych jedynkach byla tragedia, biegunka ciagle, pisałam wam kiedyś, ciagle ja miał już plakalam ile można, już nie miał sily, mocna goraczka i czasem wymiotowal, ale rzadko. Zas te nic nie chcialesc... może to te cholerne zęby?

Wiesz co nie wiem, do tej goraczki napewno sie przyczynily, ale ten kaszel taki paskudny ze az wymioty powodowal, to najgorszemu wrogowi nie zycze aby dziecko sie tak meczylo :(

ale juz goed! Milego dnia dziewczynki!

Czesc laski,
moje dzieci powyciagaly polowe klawiszy z klawiatury ,strasznie sie pisze:dry:
My mamy teraz trojki na tapecie,jednak dobrze mowia ,ze te 'oczne' zeby sa najgorsze:baffled:
Biegunki i goraczka codzien,zbijam i zaraz wraca,zab wyszedl dwa dni spokoju ...zas nastepny :szok: o marudzeniu nie wspomne.Marta nawet 40,5 st miala tylko okladami zimnymi ja chlodzilam a sapala jak zdychajacy pies...straszne to bylo.
Ayni zaproszenie Twe nadal akualne?
Milego dnia,nie roztopcie sie:-DJa sie ledwo kulam.

dzis juz nie wychodze...ostatni kurs po malego odbylam i leze...dobrze ze w salonie mam narazie chlodno...bo od strony kuchni nie da sie wytrzymac...;/

Mamo zgadza sie oczne sa najgorsze...

W ogole sie dzis nie wyspalam i chyba zaraz sie poloze do maluchow...od 2 do 3:30 w nocy obok nas byl najazd policji trzepali cala chate 3 radiowozy,policja na motorach...wrzaski,ryki masakra...obudzilam sie-wyszlam na balkon to akurat balkon im trzepali poczym zgarneli jakiegos goscia mlodego-ale poltorej godziny nie spalam ;/ mogli by to robic ciszej heh...

milego dzionka ide nynu :)

No upał masakra.....ale ide zaraz z dzieciakami na krótki spacerek i psa wezme przy okazji na kupke.
Jutro mam wizyte w CB z małą i juz sie boje co tym razem powiedzą.....a w czwartek ide z Karolem na konsultacje, bo w trakcie badania bilansowego które było w szkole lekara stwierdziła, że jest za niski...ja i Ł jestesmy niscy....ja mam 1.64 a Ł 1.68 a to wcale nie jest jakoś strasznie duzo, a w rodzinie tez nie ma wysokich.....to geny przeciez. Ale pójść musze.
Sofija żarłok zjadła całą miche zupy pomidorowej...:szok: ale ma brzuszysko!

berni no ja słyszałam, że na tym placu w de jest fajnie i tez sie tam wybieramy i wybrac sie nie mozemy.....ale mam taka nadzieje, że moj Ł wezmie jeszcze troche wolnego, bo nie wykorzystal całego urlopu i pojedziemy.

ayni ja teraz skojarzyłam, że moja mała tez raz tak rzygała i kaszlała i myslalam, że to jakas żołądkówka ale potem ząb jej wyszedł, więc może u Adasia tez przez zęby tak było....ale najważniejsze ze juz zdrowy jest:-)

marzenka ale miałaś nocną przygode....u nas tez nie raz policja przyjezdza bo elementy siedzą i chleją i potem szyby rozwalają a uciekają dopiero jak zobacza radiowóz.

Ja dzis 3 energy drinki wypiłam.........

reklama
Ayni tak czy siak, najważniejsze ze Adaś wyzdrowiał :* oby więcej się nie meczyl.

Kasia, z tymi zebami to przeboje :/

Necia, Madi tu link Irrland • Die Bauernhof Erlebnisoase my za 4 osoby placilisy 20 euro, reszta darmowa (oprócz jedzenia dla zwierzakow ale one jedza dosłownie wszystko, Alex dawal trwae :D )
Najlepiej jechać z rana bo potem ciężko znajsc jakies miejsce do siedzenia. zabrać ze sobą co się da, jedzenie, picie, jakies przekoski, koce, bo my wczoraj miejsca nie mogliśmy znajsc i nikt nie pomyslal o kocu :/ na trawie 10 minut siedziałam :D potem pzyniesli reszte :) grilla można palic, pachnie z każdej strony, sa do wypożyczenia wozki na te torby co mamy ze sobą, ale dla nas zabrakło... :/ Ogolnie bylam pierwszy raz i na pewno nie ostatni :)

Do góry