hej hej
marzenka nie kupowałam w biedronce bo moja dopiero za miesiac ma roczek, a wtedy to juz bede w pl no i tak juz sobie zakupie
Ayni o widzisz, czasami tak jest ze jak juz sie wizyte zrobi to dziecko wyzdrowieje, czesto tak miałam z dentysta, ząb bolał a tu wizyty nie ma a jak juz bylo blisko to przesrawal bolec hehe ale nie ryzykowała i szłam mimo to bo z zebami tez nie ma zartów
Iskierka ja wiem ze jestesmy tu po to zeby dzielic sie swoimiu doswiadczeniami, ale czasem pewne epitety mozna sobie podarować, moze ty nie masz nic złego na mysli ale ktoś inny inaczej to odbiera
my jdziemy do pl za 3 tyg
z jednej strony wyrwałabym sie od tej codziennosci a z drugiej, ta podroz mnie przeraza i te wydatki, ja tam bym mogła 3 tyg tutaj zostac plazowac ile pogoda pozwoli, no ale trzeba wnuczke dziadkom pokazac , argument nie do przebicia
:
przed chwila bylismy na centrum gdzie dzisiaj braderie
chcialam kupic małej sandały.... w vanharrenie przeceny elefantenów i wsciekła bylam jak osa. bo sandały od 19 ( duzo za duze) jedne trzewiki chciałam 18 ale byl tylko jeden but a drugiego nie znalazłam!!! szukalam po wszystkich pobliskich polkach i paru kartonach, slad zaginał... a juz byly ostatnie rozmiarowki.... o zesz ich
widzialam w innych sklepach tez sandały ale moja koza na wysokie podbicie i nie zmiescilam stoki w te paseczki
no trudno , nie dzis to niedługo cos znajdziemy ihihi
ale gorąco.... ide cos zjesc