W ogóle nasza Olivia skonczyla dziś roczek.... Jak ten czas leci....
Nie wiem kiedy znowu zajrze, bo moj laptop chwilowo broken, a to forum nie ma mobilnej wersji i z tableta się nie zaloguję....
Dobranoc
Wszystkiego najlepszego dla roczniaka!!! Forum na wersje mobilna, aplikacje mozna pobrac z Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vbulletin.build_101&hl=pl
Co do mleka, to powiem wam, ze co kraj to obyczaj i te zalecenia moga byc w roznych krajach inne. W Tunezji mleko Nestle sugeruje podawanie 220 ml gotowej mieszanki od3-4 razy dziennie mleka nastepnego, kiedy tu mowia o 200 ml 2-3 razy dziennie... Ale podejrzewam, ze to z powodu tamtejszej mentalnosci i sklonnosci do "dzidziusiowania" w kwestii jedzenia.
A teraz hicior... Domowy skierowal nas do kinderartsa i dostalam dzis list z polikliniki, ze wizyte mamy umowiona na kiedy??????? Na 25.07...
gdyby nie fakt, ze Adam dzis ani razu nie kaszlnal na tyle silnie aby zwymiotowac i juz nie goraczkuje, to chyba bym podeszla jeszcze raz do HA zeby wymazy robil. Albo obmyslala plan B- jak Belgia, lub P-jak Polska
Poki co czekam cierpliwie i mam nadzieje, ze moze samo przejdzie...
M mowi, ze ja juz w ogole jak zasypiam w nocy to Adama nie slysze, podobno przedwczoraj jak mnie obudzil powiedzialam mu z pretensja ze ja teraz spie i zeby mnie nie budzil, a jak odnosilam o 4 nad ranem Adama do jego lozeczka to podobno wyrwalo mi sie : "czy bedzie plakac , czy nie ja juz do niego nie wstaje"
Maz przerazony tym faktem na szczescie sam do niego wstaje, zaczal sie martwic czy przez sen dziecka ze schodow nie zrzuce.
Nawet nie pamietam tego co mi opowiada....
zmeczona ostatnio bylam, ale juz sie regeneruje