reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Witam w sobotni wieczorek. Ciesze sie ze chociaz wy mialyscie przesana nocke. Ja malo co spalam bo mala sie rzucala przez wychodzacego zeba.....a rano wstalam do pracy. Musze przyznac ze sie dzis orobilam. Dwa tygodnie mnie nie bylo i taki syf zastalam ze szok. Uratowalam szefowi kwiatki bo prawie zdechly....mialy wiecej suchych lisci niz zywych. Jak wrocilam do domku to odpoczelam i wzielam sie za sprzatanie balkonu i jestem zadowolona.
Dziekuje Wam dziewczyny za rady odnosnie tych zastrzykow. Zrobie afspraak i zobaczymy co gin mi powie.
Mala dzis odstawia akrobacje heehe.....
Milego wieczorku.wam zycze. Uciekam bo mam gloda.

reklama
Dziewczęta pochwale się, że weekend zaczęłam wysmienicie. Kupilam sobie 3 pary spodni, 2 bluzki, Adasiowi ciuchów, a trafiliśmy do sklepu Lief! i teraz zrobili tam outlet i kupilam dzidzi mojej spodenki i bluzkę za śmieszne pieniądze. Dobrze, że młody zaczął marudzić bo wydalabym chyba wszystkie pieniądze w tym sklepie.

Mężu mnie tak rozpiescil że aż olejek się na kanapę rozlal. Póki co wyczyscilam gąbka z płynem do naczyń z nadzieją że wyschnie. Jesli ktos zna jakieś domowe sposoby jak to odtluscic to chętna jestem na wszelkie sugestie :D

Aaaa jeśli lubicie horrory to polecam Insidious. Naprawdę dobry ;)

Jakie macie plany na długi weekend?

Bryyy

ja znowu dziś sciagnieta przed 8 z wyra :D:D:D

od rana zapowiada sie piekna pogoda, ani chmurki na niebie, ja cały długi weekend sama z Martynką w domciu bo tata musi pracować :( jeszcze nie wiem co bedziemy dzis robić ale napewno wyjdziemy z domu bo juz dziecko szaleje w domu.... moze wybierzemy sie na fietsa :)

Hej! Dziś jestem troche niewyspana bo młody wylądował u nas w łóżku i się strasznie drapał po rączce :confused: Nie wiem co mu dałam do jedzenia uczulającego ale paluszki dwa są mega suche więc nie dziwie się że swędzą. Poza tym wstaliśmy o 7.30 wiec norma. Mimo że godzina była przyzwoita aby wybrać się do kościoła my się nie wyrobiliśmy bo młody z tatą przez godzinę szaleli w łóżku :tak: Nic uciekam się ubierać bo niedługo wychodzimy...choć sama nie wiem gdzie- tata nie chce mi powiedzieć i aż się boję :szok: Dobrego dnia Mamusie!

Madzia85 celibat to dobry środek antykoncepcyjny ale mój mąż mówi że w naszym domu jest zabroniony!!! A tak poza to co myślicie o podwiązaniu jajników?

Madzia85 no a ja się nad tą opcją zastanawiałam no ale mój mąż nie bierze tego pod uwage...Ja nie planuje więcej dzieci a Ty pewnie tak:tak:

mk28 ja póki co tez nie, ale nie moge byc 100% pewna co bedzie za 5 czy 10 lat, czlowiek czesto zmienia poglady i decyzje w zyciu... a takiego czegos bym sie nie pozbawiła

Dzień dobry! Ale ta niedziela łądnie się zapowiada.....:-) Nie moge uwierzyć! Słońce świeci! To dziwne zjawisko po tych ostatnich ponurych dniach....!
My się dziś wyspalismy. Całe szczęście bo tak to pewnie miałabym zły humor przez niewyspanie. Ja mam obiadek w połowie gotowy.

W pl kupiłam sobie jedwab do włosów i jestem mega zadowolona! Włosy takie są delikatne jakby nie moje.....

Ok to zycze Wam udanej słonecznej niedzieli i uciekam do obowiązków.

Witajcie w ten piękny dzień (; nie mogło by tak już zostać? My też z domu wybywamy czekam tylko na 12.00 żeby Młodą nakarmić (;

Ayni widziałam ten film i parę nocy po nim spać nie mogłam!

reklama
Hej, my tez po spacerku, pochodziliśmy trochę :)
U nas dalej słoneczko i grzeje :)

Teraz grilla palimy, kielbache na kolacje zjemy i dzień można uznac za udany :)

Ayni, Agss wlasnie sciagam tego filma, zapwne będę umierać ze strachu ale obejrze :)

Mk28 tez nigdy nie zgodziłabym się na podwiązanie :/ jeszcze nie wiem czym zycie mnie zaskoczy, ludzie często zmieniają decyzje i niewiadomo co będzie a kilka lat :)

Do góry