EWELINKA ja pamietam chyba nawet jak pisalas ze chcialabys zeby Blanka byla jedynaczka ;-) ale instynkt macierzynski robi swoje. Jakby warunki byly inne to i ja chetnie o ciazy bym myslala
no właśnie..cały czas mówiłam, że jak pierwsza urodzi się dziewczynka..to na tym poprzestaniemy..ale teraz kiedy jest już taka duża..samodzielna..coraz mniej potrzebuje mojej pomocy to marzy mi się taki mały człowieczek..taki bezbronny..maleńki..taki do przytulania..całowania..rozpieszczania..jak sobie przypomnę ten pierwszy uśmiech..spojrzenie..no chciałoby się tak jeszcze raz to przeżyć
Ewcelnika dziekuje za gratulacje :-) Wiesz ja myślę,ze przy drugim dziecku koszty są mniejsze niż przy pierwszym,ale jednak obciążenie jakieś jest. My też ani nie planowalismy ani sytuacja nie była sprzyjająca,no ale dzidzius jest. I jeszcze nieoficjalnie,bo dopiero to takie nieśmiałe spostrzezenie dr, takie na 80%, ze w brzuszku mieszka synus :-)
no super Aguś..gratuluję synusia
mam nadzieję, że się potwierdzi
a wiesz u nas to nawet nie chodzi o koszty..tylko o mieszkanie..nadal mieszkamy u teściów..w niespełna 15-metrowym pokoiku..w trójkę nam ciasno a co dopiero jakby jeszcze jedno doszło :/ łóżeczko to bym musiała chyba na suficie zawiesić
marzy nam się coś własnego..nawet coś działamy w tym kierunku..ale to pierwszy etap dopiero, dlatego nie chcę zapeszać ;-) ale kciuki trzymać możecie..żeby nam się udało:-)
Ewelinka a jak tam Blanka w przedszkolu?
no muszę powiedzieć, że z Blanki jestem bardzo dumna
w przedszkolu radzi sobie świetnie..chodzi z ochotą..jest grzeczna..zjada obiadki..
wczoraj mieliśmy pasowanie na przedszkolaka..pękałam z dumy
pięknie mówiła wierszyki, śpiewała piosenki..aż łza się w oku kręciła
kiedy tak na nią patrzyłam zastanawiałam się kiedy ona tak szybko urosła