reklama
nie gratulujcie już, nie ma już czego. Ciąża została zakończona w 17 tygodniu, a płód przestał rosnąć w 14-15 tygodniu.
bardzo, bardzo mi przykro :--------------(
Trzymaj się Aga:-(
maran-atha
Fanka BB :)
Aga... nie wiem co pisać... strasznie mi przykro... tule Cię sercem...
Aga aż mi się nogi zatrzęsły. Aguś bardzo bardzo mi przykro .Tulaski trzymaj się kobietko.nie gratulujcie już, nie ma już czego. Ciąża została zakończona w 17 tygodniu, a płód przestał rosnąć w 14-15 tygodniu.
[*]
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
Oj, Aga, strasznie mi przykro...Bardzo mocno Cie przytulam na ten najciezszy czas XXX000
ana545
Mama Gabrysia
Aga bardzo mi przykro trzymaj sie :*
zapmarta
Karolkowa mama
aga, dołączam do dziewczyn. Tulę mocno.
Tak rozmawiacie o przedszkolakach. Ja mam problem taki, że Karol w przedszkolu to aniołek, pięknie je, śpi na leżakowaniu itp. a jak wraca do domu to odreagowuje. Histerie, złość, wyładowywanie emocji na Kamisiu. Ciężkie chwile przeżywamy... mam nadzieję, ze już niedługo będzie ok. Pomagamy jak możemy.
pozdrawiam mocno.
Tak rozmawiacie o przedszkolakach. Ja mam problem taki, że Karol w przedszkolu to aniołek, pięknie je, śpi na leżakowaniu itp. a jak wraca do domu to odreagowuje. Histerie, złość, wyładowywanie emocji na Kamisiu. Ciężkie chwile przeżywamy... mam nadzieję, ze już niedługo będzie ok. Pomagamy jak możemy.
pozdrawiam mocno.
reklama
aga
[*]
a dzis jest nawet to święto...
[*] dla każdego aniołka
Dawno tu nie zaglądałm.
Podczytałam Was.
Maciek nie chodzi do przedszkola. Nie dostał się. Dyrektoraka powiedziala ze jest na liście rezerwowych ale że raczej go nie przyjmą bo najpierw biora dzieci co siedza dlużej niz bezpłatne 5h.
Ale problem z jedzeniem jest u nas nadal jak byl. Ma odruch wymiotny gdy probuje nowosci, gdy sobie ubzdura że jest niespaczne. Jestem bezsilna, a raczej czuje ze nie mam wpływu na jego jedzenie.