reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

mama flavii ja też się cieszę, że u Was coraz lepiej :) no a Flavia to już duża i mądra dziewczynka więc na pewno po części rozumie co się działo z Juliankiem i na swój sposób też to przeżyła. W każdym razie mam nadzieję że juz wkrótce wrócicie do "normalności" bez szpitali i lekarzy :tak:.

jolek ja też nie widzę problemu w Twoim karmieniu :) jak jest to potrzebne Wam obojgu to nie ma się czym przejmować :)

paulusia a Ty jak się czujesz? Dzidzia się ładnie rozwija? Masz już jakieś przeczucie co będzie?

reklama
Laseczki coraz więcej lutowych jedynaków ma rodzeństwo. Ciekawa jestem która będzie następna :)

Mamaflavi życzę waszej rodzince aby teraz wszystko wracała do normalności i żeby te prawie 3 lata wariactwa zostało wam wynagrodzone.
Zazdrosze wam troszkę tego, że możecie swoje dzieci uczyć w tylu językach mówić. Ja chciałabym Juranda uczyć angielskiego ale nie zmam go i innego języka też nie znam.

O jakie nowości na forum ( w kwestii edytowania także ;)

Nimfi - gratulacje!!!!
Mamaflavii - bardzo się cieszę, że już w domku jesteście :) Buziaki dla Was!!!
Jolka - kupę lat kobietko!!! Pozdrawiam :)

Aga pewnie da mi kopa - dziewczyny, wpadajcie do nas ;)

Nimfii wielkie gratulacje :-) Widać, że mały cwaniak z synusia będzie, już nawet datę urodzin sobie wybrał taką by wszyscy na niego zwracali uwagę ;-)
Mamoflavii super, że u Was tak wszystko wychodzi na prostą. Trzymam kciuki by ta prosta była jak najdłuższa. I powiem szczerze, że na świecie nie ma nic piękniejszego od miłości rodzeństwa. Już zaczynam sama tego doświadczać u swoich dziewczynek i po prostu nie raz gdy na nie patrzę, łza wzruszenia w oku się zakręci :-)
Aga oj, ja czasem też zaglądam i mam ubaw wielki :-) Teraz tak łatwo nie daje się nagrywać, a z chęcią wrzuciłabym jej mądrzenie się ;-)

reklama
hooba ja się czuję bardzo dobrze:-) nie to co przy Nikoli, teraz mogę powiedzieć że ciąża to nie choroba:-D jak byłam na wizycie w październiku to bobasek miał 8cm, i co najważniejsze wszystko oki. Tym razem nie mam przeczucia co do płci. Jutro mam wizytke to może się dowiem.
A ty jak się czujesz?? I jak Bartek, cieszy się??

Do góry