reklama
Cześć dziewczyny :-)
Bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie . Miło być w Waszym gronie.
Jak mnie dzisiaj mdli strasznie. Na szczęście nie na tyle skutecznie, żebym musiała odwiedzać kibelek, ale i tak to nie jest przyjemne. Tęsknię za czasami bezdolegliwościowej ciąży.
Ja jeszcze nie myślałam o ciuchach ciążowych, chociaż już powinnam pomyśleć o staniku, bo strasznie mi piersi urosły. Z poprzedniej ciąży mam dwie pary spodni, na zimę będą jak znalazł, jeśli się w nie zmieszczę, bo jeszcze nie mierzyłam. Te spodnie właśnie do mnie wróciły, bo pożyczyłam je koleżance, która w międzyczasie urodziła dwoje dzieci.
Na razie uciekam, bo muszę iść zrobić obiad babci (bidulka złamała nogę w kostce)
Papa
Bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie . Miło być w Waszym gronie.
Jak mnie dzisiaj mdli strasznie. Na szczęście nie na tyle skutecznie, żebym musiała odwiedzać kibelek, ale i tak to nie jest przyjemne. Tęsknię za czasami bezdolegliwościowej ciąży.
Ja jeszcze nie myślałam o ciuchach ciążowych, chociaż już powinnam pomyśleć o staniku, bo strasznie mi piersi urosły. Z poprzedniej ciąży mam dwie pary spodni, na zimę będą jak znalazł, jeśli się w nie zmieszczę, bo jeszcze nie mierzyłam. Te spodnie właśnie do mnie wróciły, bo pożyczyłam je koleżance, która w międzyczasie urodziła dwoje dzieci.
Na razie uciekam, bo muszę iść zrobić obiad babci (bidulka złamała nogę w kostce)
Papa
Cześć!!!
Na początku serdecznie pozdrawiam nowe dziewczyny :-):-):-)!!!!
Ostatnio nie mam zbyt dużo czasu, aby tutaj zaglądać- praca, szkoła...jakoś nie ma siły, ehhh...
No i do tego te mdłości. Nieodbrze mi 24/24 h. Na szczęście nie mam częstych kontaktów z muszlą .
Dziś idę kolejny raz do gina. wszelkie badanka już porobione, teraz będziemy to wszystko konsultować.
Trzymajcie się!!!!!
Na początku serdecznie pozdrawiam nowe dziewczyny :-):-):-)!!!!
Ostatnio nie mam zbyt dużo czasu, aby tutaj zaglądać- praca, szkoła...jakoś nie ma siły, ehhh...
No i do tego te mdłości. Nieodbrze mi 24/24 h. Na szczęście nie mam częstych kontaktów z muszlą .
Dziś idę kolejny raz do gina. wszelkie badanka już porobione, teraz będziemy to wszystko konsultować.
Trzymajcie się!!!!!
Witam dziewczyny, no i serdecznie witam nowe Lutoweczki, im nas wiecej tym lepiej!:-) Dawno sie nie odzywalam, ale przyznam sie bez bicia, ze sledzilam forum... Dzis postanowilam sie Wam wyzalic... 3 tyg. temu przytrafilo mi sie plamienie... Bylam przerazona i pojechalam do szpitala. A tam po 2 godz. oczekiwania, zbadano mi mocz i pani doktor pomacala mi brzuch, po czym odeslano mnie do domu! Nawet nie rozmawialam z ginekologiem nie zrobili mi tez usg...:-( Dodam, ze jestem w UK, a tutejsza sluzba zdrowia nie obejmuje ciezarnych jakas szczegolna opieka... Na drugi dzien, po nieprzespanej ze strachu nocy doczekalam sie usg, polozna zapytala, czy biore kwas foliowy ipowiedziala tylko 'ok' i to byla cala wizyta. Nikt mi nie wyjasnil skad te plamienia... Ale zdana na siebie, przebuszowalam internet i znalazlam opis z podobnym problemem. Na szczescie bole brzucha juz minely. Po tyg. mialam wizyte u lekarki, ktora na zapalenie zatok zalecila mi inhalacje z wrzatku, wiedzialam, ze to nie pomoze, no i dzis siedze w domu z antybiotykiem na 2 tyg. zwolnieniu... Bo infekcja sie rozwinela i doszla jeszcze angina i mokry kaszel... Tak sie martwie, zeby maluszkowi to nie zaszkodzilo... Caly czas jestem oslabiona, kreci mi sie w glowie i jestem zla z tej calej bezsilnosci, ale juz za 3 tyg. lece do Polski i zrobie sobie komplet badan. Tzn. juz lece, bo jakby tego bylo malo linie lotnicze odwolaly nasz lot, nie informujac nas o tym.. Na szczescie kupilismy juz nowe bilety, tyle tylko, ze dwa razy drozsze... Ale co tam, nie moge sie doczekac, zeby w koncu powiedziec rodzicom.
Aha, brzuszek juz mi sie zaokraglil i tez mysle o jakichs ciazowych ciuszkach!!!!
Trzymajcie sie Lutoweczki! Milego dnia!
Aha, brzuszek juz mi sie zaokraglil i tez mysle o jakichs ciazowych ciuszkach!!!!
Trzymajcie sie Lutoweczki! Milego dnia!
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Halo, jeszcze ja tu do Was na luty witajcie, Mamy
M
mileeenkaaa
Gość
Proponuję, zeby stworzyc jakas tabeleczke, co stworzy jakiś ład. Co Wy na to? To ulatwi nam sprawe i pozwoli spisac wszystkie lutóweczki
Dzisiaj się umówiłam na 21 na usg u mojej ginki, musze wiedzie3ć czy dzidzia jest ze mną.
Ardzesh mi się juz 3 razy śniło poronienie, raz obrazowo widziałam we śnie zarodek, koszmar, a raz śniła mi sie urodzona dziidzia w swoim łóżeczku, niestety bez tatusia
Ardzesh mi się juz 3 razy śniło poronienie, raz obrazowo widziałam we śnie zarodek, koszmar, a raz śniła mi sie urodzona dziidzia w swoim łóżeczku, niestety bez tatusia
reklama
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
hej dziewczyny wczorajszy wieczór to był koszmar...poszłam do toalety i zaczełam krwawic tak się przeraziłam ze szok zadzwoniłam do mojej ginki ona kazała jak najszybciej jechac do szpitala, bo w tym okresie nie trudno o poronienie całą drogę do szpitala oboje z mężem ryczeliśmy jak bobry lekarz-ginekolog o niesamowitym poczuciu humoru przyjął mnie natychmiast. te jego żarty były zupełnie nie na miejscu, więc mu się ode mnie oberwało na szczęście po usg okazało się że z maleństwem wszystko oklekarz opowiadał gdzie są rączki główka, nóżki...nawet jak się przyjrzałam to też to widziałamtak się cieszę że wszystko dobrze się skończyłoteraz jade do mojej ginki po L4będę odpoczywac aż do porodupozdrawiam