Ardesh ja też słyszałam tylko o h&m ale jest też masę fajnych sklepów internetowych z super ciuszkami. Poza tym jest sporo mody ciążowej znanych projektantów ale raczej na kieszeń żony prezesa Co do spodni, ja na szczęście zawsze miałam problem bo mam masę za dużych spodni, momentalnie ze wszystkich chudłam, teraz są jak znalazł. Ja się muszę porozglądać za stanikiem, bo jak wkładam w miseczkę a, to mocno na ścisk i potem jak ściągam wieczorem są tak opuchniętę i obolałe jakby ktoś w nie cały dzień boksował. No i tyłek mi urósł, zaczynam wyglądać jak prawdziwa kobieta.
reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Hej dziewczyny
Witam wszystkie nowe dziewczyny
Trochę mnie było, nie miałam zbytnio czasu .
Ja już od wtorku nie mam żadnych mdłości...czasami tylko jak prasuję i leci para to mi jakos tak dziwnie hehhehe.... zabawne nie?
Jestem teraz zajęta trochę ..bo we wtorek wyruszam do Polski nareszcie..
No i tam pójdę sobie prywatnie do gina i na usg. tutaj mam dopiero na 6 sierpnia..
ogólnie czuje się bardzo dobrze..oczy mi sie błyszczą :-)na cerę nie narzekam jest OK!!!
Życzę wam wszystkim udanego weekendu i dobrego SAMOPOCZUCIA
Witam wszystkie nowe dziewczyny
Trochę mnie było, nie miałam zbytnio czasu .
Ja już od wtorku nie mam żadnych mdłości...czasami tylko jak prasuję i leci para to mi jakos tak dziwnie hehhehe.... zabawne nie?
Jestem teraz zajęta trochę ..bo we wtorek wyruszam do Polski nareszcie..
No i tam pójdę sobie prywatnie do gina i na usg. tutaj mam dopiero na 6 sierpnia..
ogólnie czuje się bardzo dobrze..oczy mi sie błyszczą :-)na cerę nie narzekam jest OK!!!
Życzę wam wszystkim udanego weekendu i dobrego SAMOPOCZUCIA
larkaa zazdroszczę, że chodzisz tylko w kieckach! Ja bym chciała, ale jak tylko zrobi się cłodniej, to zaczyna mi się robić zimno, wargi mi sinieją i jeszcze szczęka mi lata straszny zmarzluch jestem. Ja zakładam kiecki tylko przy 30 stopniowym upale. I to jeszcze zastanawiam się nad tym, bo jak jest taki upał - to w pracy włączają mi klime i później znowu marzne!
antar - no właśnie, tylko H&M a przez internet nie lubie kupować ciuchów. mam dziwne wymiary... i boję się, że kupie coś czego nie założę ani razu. Ja wole zawsze dotknąć, przymierzyć, sprawdzić czy pasuje
nawet teraz jak przymierzalam w tym sklepie kilka spodni w rozmiarze 36 to jedne były za duże i odstawały na pupie, a inne zaś za małe. Rozmiar rozmiarowi też nierówny. Będę musiała chyba pojeździć po całym śląsku za sklepami dla przyszłych mam. A co do stanika - mam też ten problem. Też zawsze miałam miseczke A, a teraz gdy tylko wracam do domu, po przekroczeniu progu, ściągam stanik bo tak mnie gniecie. Urosły, a raczej spuchły, ale nie wiem czy do rozmiaru B... sklep z bielizną też muszę zaliczyć.
A wczoraj byłam pod Krakowem, na działce mojej przyjaciółki. Sadziłyśmy sobie kwiaty w ogrodzie A raczej budowałyśmy skalniaczek. Działka dookoła jest otoczona lasem. Wieczorem po wejściu do samochodu, zaswędziała mnie ręka w okolicach pachy - i co? kleszcz! byłam cała spryskana offem więc tylko po mnie chodził i szukał sobie miejsca... ale i tak Fe! Niecierpię ich! Grrrr Masakra!
antar - no właśnie, tylko H&M a przez internet nie lubie kupować ciuchów. mam dziwne wymiary... i boję się, że kupie coś czego nie założę ani razu. Ja wole zawsze dotknąć, przymierzyć, sprawdzić czy pasuje
nawet teraz jak przymierzalam w tym sklepie kilka spodni w rozmiarze 36 to jedne były za duże i odstawały na pupie, a inne zaś za małe. Rozmiar rozmiarowi też nierówny. Będę musiała chyba pojeździć po całym śląsku za sklepami dla przyszłych mam. A co do stanika - mam też ten problem. Też zawsze miałam miseczke A, a teraz gdy tylko wracam do domu, po przekroczeniu progu, ściągam stanik bo tak mnie gniecie. Urosły, a raczej spuchły, ale nie wiem czy do rozmiaru B... sklep z bielizną też muszę zaliczyć.
A wczoraj byłam pod Krakowem, na działce mojej przyjaciółki. Sadziłyśmy sobie kwiaty w ogrodzie A raczej budowałyśmy skalniaczek. Działka dookoła jest otoczona lasem. Wieczorem po wejściu do samochodu, zaswędziała mnie ręka w okolicach pachy - i co? kleszcz! byłam cała spryskana offem więc tylko po mnie chodził i szukał sobie miejsca... ale i tak Fe! Niecierpię ich! Grrrr Masakra!
A ja wczoraj odwiedziłam rodziców i przy okazji moje koleżanki kochane za ktrymi tęsknię odkąd sie wyprowadzilismy.mama zajęła się wnukiem a ja bez problemu byczyłam się.
Co do ubrań ciążowych to one niestety są takie drogie chciałam sobie kupić rybaczki materiałowe bo podobnie jak u was już wszystko mi się wciska w brzuch jak siedzę i poszłam do sklepiku ciążowego zwykłego nie jakiegoś oryginalnego i aż się przreaziłam 80 zł za kawałek szmatki żaden dżins żaden len kawałek szmatki więc chyba sie naprawdę skuszę na zakupy internetowe.
dziewczyny jak rodziłam kacperka to też raczej miałam "lekki" poród więc ciężkie porody to raczej nie wina tyłozgięcia
Co do ubrań ciążowych to one niestety są takie drogie chciałam sobie kupić rybaczki materiałowe bo podobnie jak u was już wszystko mi się wciska w brzuch jak siedzę i poszłam do sklepiku ciążowego zwykłego nie jakiegoś oryginalnego i aż się przreaziłam 80 zł za kawałek szmatki żaden dżins żaden len kawałek szmatki więc chyba sie naprawdę skuszę na zakupy internetowe.
dziewczyny jak rodziłam kacperka to też raczej miałam "lekki" poród więc ciężkie porody to raczej nie wina tyłozgięcia
larkaa
Fanka BB :)
Ja jestem zachartowana, spódniczki przy -20 stopniowym mrozie to norma, a jakby ktoś mi teraz kazał spodnie załozyć to bym zwariowała.
Pozatym tak swoją droga, kiedyś z 4-5 lat temu miałam zapalenia pochwy średnio raz na miesiąc, a od kiedy nosze same spóniczki czyli od tamtego czasu nie miałam jeszcze ani razu
Pozatym tak swoją droga, kiedyś z 4-5 lat temu miałam zapalenia pochwy średnio raz na miesiąc, a od kiedy nosze same spóniczki czyli od tamtego czasu nie miałam jeszcze ani razu
Elżbietka
mother of two sons&angel
M jak Mama odzież ciążowa, ubrania ciążowe , ciąża
Odzież ciążowa Łódź - moda ciążowa - 9fashion.pl
Maternity - Moda Ciążowa! Modna i wygodna odzież ciążowa.
Ciuszek Na Brzuszek - Odzież ciążowa
Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.
Torelle - producent odzieży ciążowej
Odzież ciążowa,ubrania ciążowe,bielizna ciążowa,sukienki ciążowe-Mama i Ja -
Odzież ciążowa, Odzież ciazowa - Oficjalny sklep Mamma Tinello
ubrania ciążowe w warszawie(te co ja znam):
- mothercare (wiem ze w Galerii Mokotów są)
- pępek świata (również w GM)
- są chyba 2 czy 3 butki z ciążową odzieżą w KDT (świętokrzyska)
- ciążwy outlet przy puławskiej róg al. Lotników
- CH Land (wałbrzyska) - 2 sklepy (m jak mama i jakiś no name :-) )
- happy mum i 9fashion są przy ul KEN
- Haltex Moda Ciążowa - NAURSYNOWIE.PL
- Odzież ciążowa SuperMAMA -sklep producentów. Odzież i bielizna ciążowa
może komuś się przyda :-)
Pozdrawiam!
Odzież ciążowa Łódź - moda ciążowa - 9fashion.pl
Maternity - Moda Ciążowa! Modna i wygodna odzież ciążowa.
Ciuszek Na Brzuszek - Odzież ciążowa
Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.
Torelle - producent odzieży ciążowej
Odzież ciążowa,ubrania ciążowe,bielizna ciążowa,sukienki ciążowe-Mama i Ja -
Odzież ciążowa, Odzież ciazowa - Oficjalny sklep Mamma Tinello
ubrania ciążowe w warszawie(te co ja znam):
- mothercare (wiem ze w Galerii Mokotów są)
- pępek świata (również w GM)
- są chyba 2 czy 3 butki z ciążową odzieżą w KDT (świętokrzyska)
- ciążwy outlet przy puławskiej róg al. Lotników
- CH Land (wałbrzyska) - 2 sklepy (m jak mama i jakiś no name :-) )
- happy mum i 9fashion są przy ul KEN
- Haltex Moda Ciążowa - NAURSYNOWIE.PL
- Odzież ciążowa SuperMAMA -sklep producentów. Odzież i bielizna ciążowa
może komuś się przyda :-)
Pozdrawiam!
Ardzesh sklepy internetowe mają ceny poza tym jeszcze wyższe bo trzeba płacić za przesyłkę.
Alternatywa dla mieszkanek Krakowa i okolic:
-komis na ul Stradom ( na tyle sklepu ciążowego) i na ul Kalwaryjskiej
-stoisko na Nowej Tandecie ale nie wiem w którym pawilonie
-sklepy indyjskie (np w okolicach św Krzyża) -dużo bluzek i sukienek nawet h&m się trafi :-) - ja w takim sukienkę mothercare śliczną kupiłam za 50 zł :-)
poza tym Allegro - czasem można coś fajnego znaleźć a teraz są modne szerokie tuniki więc można je znaleźć wszędzie :-)
Ja kupiłam kilka ubrań w H&M i większość z nich teraz będzie jak znalazł :-) Myślałam przez chwilę żeby je sprzedać (bo nie są zniszczone) na Allegro ale jako że myśleliśmy już o drugim to teraz mam ....
Alternatywa dla mieszkanek Krakowa i okolic:
-komis na ul Stradom ( na tyle sklepu ciążowego) i na ul Kalwaryjskiej
-stoisko na Nowej Tandecie ale nie wiem w którym pawilonie
-sklepy indyjskie (np w okolicach św Krzyża) -dużo bluzek i sukienek nawet h&m się trafi :-) - ja w takim sukienkę mothercare śliczną kupiłam za 50 zł :-)
poza tym Allegro - czasem można coś fajnego znaleźć a teraz są modne szerokie tuniki więc można je znaleźć wszędzie :-)
Ja kupiłam kilka ubrań w H&M i większość z nich teraz będzie jak znalazł :-) Myślałam przez chwilę żeby je sprzedać (bo nie są zniszczone) na Allegro ale jako że myśleliśmy już o drugim to teraz mam ....
reklama
Dziewczyny!! Dzięki za stronki i sklepy. Po kieckę ślubną jechałam do Krakowa, to może po ciuchy ciążowe też się wybiorę
a gdybyście miały jeszcze jakieś informacje w jakich popularnych sklepach można kupić dla nas ciuchy to dajcie znać.
A ja nie mogę się doczekać jutra Rocznica ślubu + wizyta u gina! Mam nadzieję, że z maleństwem wszystko ok i że jutro zobacze jak bryka!
A wakacji w tym roku albo nie będziemy mieć albo dopiero we wrześniu.. Ale jakoś nie płaczę z tego powodu... przynajmniej na razie ;-)
a gdybyście miały jeszcze jakieś informacje w jakich popularnych sklepach można kupić dla nas ciuchy to dajcie znać.
A ja nie mogę się doczekać jutra Rocznica ślubu + wizyta u gina! Mam nadzieję, że z maleństwem wszystko ok i że jutro zobacze jak bryka!
A wakacji w tym roku albo nie będziemy mieć albo dopiero we wrześniu.. Ale jakoś nie płaczę z tego powodu... przynajmniej na razie ;-)