reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Oj dziewczyny, jesli chodzi o te piersi, to po prostu masakra! Przed ciaza mialam duzy biust, ale niedlugo to chyba bede musiala zszyc dwa namioty!;-) Moj chlopak jest oczywiscie zachwycony...

reklama
Mitsu powiedz rodzicom jak najszybciej a na pewno będzie dobrze. :tak: oczywiście trzymam kciuki

jeżeli chodzi o piersi to jak na razie nie zmieniły rozmiaru tylko strasznie bolą

mileeenkaaa życzę udanej wizyty i oczywiście rozmowy:-)

Ja juz po sprzataniu i kąpaniu:-) Mój M przyjedzie dopiero poznym wieczorem bo ma dzis duzo pracy :-( Teraz chyba zdrzemne sie na godzinke bo znow nie miałam zbyt dobrej nocy.

moje piersi też skoczyły :tak::tak::tak::tak:
ja bym spała i spała albo jadła i jadła. dziś to normalnie nie wyrabiam już!!!! głodna na okrągło jestem:szok:

Nie przyjedzie :-:)-:)-( Zadzwonil przed chwila i powiedzial ze ma prawie 39 stopni goraczki i lezy w lozku. Tylko co w tym jest najlepsze? JUZ TYDZIEN MU MOWILAM ZEBY SZEDL DO LEKARZA, NAKLANIALAM WSZELKIMI SPOSOBAMI ZE TO PRZEZIEBIENIE JUZ TRWA ZA DLUGO. ALE MOJ ''TWARDY'' MEZCZYZNA WIE LEPIEJ OCZYWISCIE :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz kiedy najbardziej potrzebuje go i mam mu tyle do powiedzenia. Normalnie w takiej sytuacji poszlabym zapalic, a teraz? Treaz bede sie wsciekac godzinami. I cudowny weekend juz sie skonczyl :-( a ja kolejne dni spedze sama z natlokiem mysli.

Ja jestem po USG :) wszystko w jak najlepszym porządku, tylko sama nie wiem który to tydzień ciąży, bo co chwile coś się zmienia. Na chwilę obecną termin porodu mam na 16.02.2008 r. :)USG wklejam w dziale usg :)

Mileeenkaaa, glowa do gory! Twoj mezczyzna na pewno wkrotce do Ciebie dolaczy i wynagrodzi Ci to dlugie wyczekiwanie.:tak:
Swoja droga, dlaczego faceci boja sie lekarzy? Uparciuchy... A moj taki sam...:-p

reklama
Nie widzielismy sie od tygodnia. Nie pokazałam mu testów. Mam mu tyle do powiedzenia. Czuje sie teraz taka zagubiona :-( teraz naprawde go potrzebuje....

Do góry