reklama
paulusia2209
Fanka BB :)
Mitsu powiedz rodzicom jak najszybciej a na pewno będzie dobrze. oczywiście trzymam kciuki
jeżeli chodzi o piersi to jak na razie nie zmieniły rozmiaru tylko strasznie bolą
mileeenkaaa życzę udanej wizyty i oczywiście rozmowy:-)
jeżeli chodzi o piersi to jak na razie nie zmieniły rozmiaru tylko strasznie bolą
mileeenkaaa życzę udanej wizyty i oczywiście rozmowy:-)
M
mileeenkaaa
Gość
Ja juz po sprzataniu i kąpaniu:-) Mój M przyjedzie dopiero poznym wieczorem bo ma dzis duzo pracy :-( Teraz chyba zdrzemne sie na godzinke bo znow nie miałam zbyt dobrej nocy.
M
mileeenkaaa
Gość
Nie przyjedzie :---( Zadzwonil przed chwila i powiedzial ze ma prawie 39 stopni goraczki i lezy w lozku. Tylko co w tym jest najlepsze? JUZ TYDZIEN MU MOWILAM ZEBY SZEDL DO LEKARZA, NAKLANIALAM WSZELKIMI SPOSOBAMI ZE TO PRZEZIEBIENIE JUZ TRWA ZA DLUGO. ALE MOJ ''TWARDY'' MEZCZYZNA WIE LEPIEJ OCZYWISCIE i teraz kiedy najbardziej potrzebuje go i mam mu tyle do powiedzenia. Normalnie w takiej sytuacji poszlabym zapalic, a teraz? Treaz bede sie wsciekac godzinami. I cudowny weekend juz sie skonczyl :-( a ja kolejne dni spedze sama z natlokiem mysli.
reklama
M
mileeenkaaa
Gość
Nie widzielismy sie od tygodnia. Nie pokazałam mu testów. Mam mu tyle do powiedzenia. Czuje sie teraz taka zagubiona :-( teraz naprawde go potrzebuje....