Nathalie
Fan(ka)
Mitsu brzuszek każdej wyskakuje inaczej, i przy drugiej ciąży szybciej. Moja siostra np do 6 miesiąca była płaska jak deska, ja za to już w trzeciem miesiącu musiałam sobiekupić spodnie ciążowe, bo w zwykłe nie wchodziłam. Teraz mam własnie koniec 7 tygodnia i już widać!!! Mój mąż mi dziś powiedział komplement, że moja oponka, która zazwyczaj wisi teraz sterczy ;-)no i jest troszkę większa. W końcu macica w tym okresie ciąży jest już rozmiarów grejpfruita.
Milenko wiesz, to nawet lepiej, ze trzyma swoje zarazki z daleka od Ciebie. Teraz choroby Ci nie potrzeba. ;-) Przykro mi, ze tak wyszło, ale przecież zobaczycie się za tydzień.
Ja się dziś znowu fatalnie czuję. Powiedziałam mojej córeczce kochanej, że mamusię boli brzuszek, bo dzidzia rośnie, a ona na to przynisoła walizeczkę lekarską (taką do zabawy) i zrobiła mamusi zastrzyk. Słodka, prawda?
Milenko wiesz, to nawet lepiej, ze trzyma swoje zarazki z daleka od Ciebie. Teraz choroby Ci nie potrzeba. ;-) Przykro mi, ze tak wyszło, ale przecież zobaczycie się za tydzień.
Ja się dziś znowu fatalnie czuję. Powiedziałam mojej córeczce kochanej, że mamusię boli brzuszek, bo dzidzia rośnie, a ona na to przynisoła walizeczkę lekarską (taką do zabawy) i zrobiła mamusi zastrzyk. Słodka, prawda?